ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №20

• 136 860
  • 783
  •   1
Отговори
# 480
Йори аз съм на ад от две години, нямам па, но забравя ли да ги пия деня преминава кошмарно. Аз много съм чела и не съм срещала човек излекуван, в даден момент се връщат па. Аз и за това много се плаша, защото с мъжа ми бебеправим и много се страхувам какво щш стане като ми сменят лекарствата

# 481
гала на всички тука не ни е лесно.но ти си  голям боец  Heart Eyes Направо ми се къса сърцето като чета какво ви се случва.Надявам се да се закрепят нещата.Аз съм добре.Тази седмица и ПС го каза.Смени ми Ланвексина със Велаксин /дано съм го уцелила/.Някой с отзиви за него.Офффф ако почна пък със страничните действия......... #2gunfire
Мими, ами тя активната съставка е една и съща-защо са ти го сменили?

# 482
гала на всички тука не ни е лесно.но ти си  голям боец  Heart Eyes Направо ми се къса сърцето като чета какво ви се случва.Надявам се да се закрепят нещата.Аз съм добре.Тази седмица и ПС го каза.Смени ми Ланвексина със Велаксин /дано съм го уцелила/.Някой с отзиви за него.Офффф ако почна пък със страничните действия......... #2gunfire
Мими, ами тя активната съставка е една и съща-защо са ти го сменили?
Знам ПС ми каза.Смени ги че били по качествени а досега доста по скъпи.Сега цената е паднала и за това

# 483
Е да, ама не се знае как ще реагираш на помощните вещества......както аз мога да пия стимулотон, но золофт не мога.......

# 484
Е да, ама не се знае как ще реагираш на помощните вещества......както аз мога да пия стимулотон, но золофт не мога.......
Точно това ме притеснява.А и когато го почна ще съм на море.И да не е една почивка...... ooooh!

# 485
ГалаHug

elnego, и на мен гинкото ми правеше такива проблеми. Помъчих се с него седмица, накрая го подарих. Отшумявали тези неща за 15 дена, но не ми се ходеше по цял ден като в сън, а и много ме болеше главата.

От както съм на 2 оропрам взе да ми натежава черният дроб. Не съм го мерила де, усещам тежест в тази област. Е, не съм прекалявала с бира, винце. Даже не съм пила и по чашка. Карзилът ще ми помогне, но в този случай не знам по колко да взимам. Ще ходя да питам любовта ми Wink

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 13:54 от Jerry F

# 486
  • Sofia
Здравейте, искам да помоля за актуален телефон на Рали Димитров ако някой е ходил скоро при него Simple Smile

# 487
Имам чувството, че още по-гадно ми стана от золофта, цял ден съм като труп и не мога да си отворя очите. Дали може вечер да се взема?

# 488
Гала, що да не може. Аз като пиех сероксата и не ми понасяше по 2 наведнъж ми казаха сутрин да пия 1 и вечер едно. Все пак на всички пише дневно, не е упоменато кога, а нали действат с натрупване.

# 489
Здравейте и от мен ,от известно време ми се случва нещо ужасно,но отскоро осъзнавам ,че наистина имам сериозен проблем.От няколко години имам безброй лични проблеми и постоянно съм изложена на стрес,който изведнъж се изсипа с пълна сила върху мен.Колко дълбоки могат да бъдат нещата и в същото време толкова явни и очевидни ....
Заедно с психотерапевта ми открихме причината за моите състояния и според него получавам паник атаки и страдам от страхова невроза.Всичко това е последствията от самият ми страх .Страх от смъртта и от болести. Работим по много начини в посоката за осъзнаване на страховете ми ,но имам чувството,че нещата за момент се успокояват,а после ме връхлитах с пълна сила по-голяма и от преди.Тази сутрин за пореден път имах паник атака,чувството е неописуемо.Пулса ми както винаги се ускори,изпотиха ми се краката и ръцете,вие ми се свят,все едно всеки един момент ще умра.Да не забравя да спомена,че съм на леки успокоителни,пия деанксит ,валидол вземам при криза и левзея.Преди близо 1г. ми изписаха да пия Ксанакс,но понеже съм с много ниско кръвно и не се чувствах добре спрях го.Дай те съвет какво да правя вече,наистина се чувствам безсилна.

# 490
Има много възможности за комбинация от лекарства. Заедно с твоя психиатър трябва да промените лечението.

# 491
Защо по време на криза не пробваш глътка сироп http://apteka.framar.bg/30000458/%D0%BD%D0%B5%D1%83%D1%80%D0%BE% … 110-%D0%BC%D0%BB-
Започни да взимаш природни средства, а тия АД само замазват проблема!

# 492
Здравейте мацки,как сте? Как ви влияе вренето? Имам едно питане,спешно ми трябва ривотрил от къде мога да си го закупя но да е на същата фармацефтична компания която беше и тук ? Питах познати казаха ми че е без зелена рецепта, но едни казват от Сърбия,др ми казват глупости не от Сърбия ,а от Македония там има ! И аз съвсем се обърках,бихте ли ми помогнали Simple Smile

# 493
Четох, че са пуснали в Бг заместител на ривотрила, ама как се казваше забравих, провери в гугъл.

# 494
  • Пловдив
...... Всичко ми е като на сън, отвратително е. .....Някой преживявал ли е такива пристъпи на дереализация или деперсонализация..

Разбирам те, това е сред най-плашещите усещания, които съм имала. Сякашне си "тук и сега", както е нормално, ами сякаш се наблюдаваш отстрани и критичният ти ум осъзнава, че "не си наред", емоцията е СТРАХ и отчаяние от това горчиво осъзнаване, а волята ти да промениш нещата е на нула. Ужасно е.

Общи условия

Активация на акаунт