Виж 7-ма страница...
http://issuu.com/bauhaus.bg/docs/bh_kw_14_2015?e=5366816/12142934
.
, а сега започна и да я носи и с баща му се бъзикаме, че още малко и може да го пращаме за бира и цигари
(само де не пушим за сега 

С леля си слуша уж, каките ще дойдат и те (в нас ще го гледат) и се надявам покрай тях да играе и да не прави панаири 

Както е казала Безобидна, това са боядисаните великденски яйца, но шарените, не едноцветните. Нямах представа, че не е разпространена думичката. 

,ама като се сетих как ММ ще гледа малката-отказах се и оставих за по-натам.Обаче морето лятото ще го направим,от миналата година съм го планирала и ще отидем,пък да става каквото ще
И аз съм човек и аз да си почина малко(по-скоро да сменя пейзажа,малката ще е с нас)
Аз съм зле с диалектите,дори от селото на ММ хем е само на 50и няколко км от тук,пак не им разбирам половината местни приказки.Особено в началото ми трябваше преводач 

. Аз мислех че Безобидна го е сътворила
, знам че тя е от Враца, а това е от този край там.
Нали съм си и аз врачанско чадо и хич не ми се стори странно, дори не знаех, че не на всички им е известно що е то 'перашка'.
за всички.
за Лили,че хвърли всички 'в тъча' с шарените яйца
другия път да слагате в скоби превод за такива като мен-незнаещи достатъчно ....Мами от всички краища на БГ-обединявайте се 
Да види как е
и
на всички Препоръчани теми