"Изпраща ФЕВРУАРЧЕ зимата студена и чака баба Марта румена засмена"

• 33 240
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
За гаденето ми бяха казали Вомитусхил да пия,май така се казваше.Но при мен бързо отмина този период и почти не бях го пила.
За перашки и аз се зачудих,ма викам нещо аз съм назад Simple Smile

# 631
Добре дошла на Павлина и Мишо!  Hug
Гери-аз също харесах пясъчника на Лидл,но и този от Bauhaus не е лош-имат и пясък,отблъскващ котки и кучета!!!  Crazy Виж 7-ма страница...  Peace http://issuu.com/bauhaus.bg/docs/bh_kw_14_2015?e=5366816/12142934

# 632
  • NE
Нели Ако знаеш как мразя Джъмбо, но такива находки на играчки има там. Последно имаме една въртележка и една къщичка. Къщичката е със сортер, ръчки, сметало и още за няма и 15 лв.
Ани Баш Вомитусхил е. Аз ползвах свещичките и се изцерих за нула време, Вилито ме караше да повръщам всяка сутрин. Laughing
Нашата любима играчка е пумпала. Научи се бързо да го върти и все ходи да го спира ако аз му го завъртя по-силно. Иначе има мания към колела и ги върти без спиране -колелото, уолкъра, самосваля няма значение, стига да има колела.

# 633
  • София
Sunny  погледнах ги, но май ще е лидълското , че то има и покрив , да пази сянка Simple Smile.
Мерси за инфото, че тамън се чудех от къде да взема и пясък Simple Smile

Ние пък се научихме да хвърляме топката и голям кеф да си я подхвърляме сега  Grinning, а сега започна и да я носи и с баща му се бъзикаме, че още малко и може да го пращаме за бира и цигари  Joy (само де не пушим за сега  Laughing)

# 634
Добро утро, момичета Hug

Кафето и фреша тази сутрин са от мен Flutter

Станала съм в 05.30, че в 08.00 заминаваме за Бургас, но Мони този път няма да го взимаме. Ще го гледа леля му (зълвичката ми), че имаме много работа за вършене там, а като е с нас не става работата. Дано да слуша и да не плаче за мама Cry
Не съм се разделяла с него за повече от няколко часа, как ще изкарам 24часа без негооооо не знам  ooooh! С леля си слуша уж, каките ще дойдат и те (в нас ще го гледат) и се надявам покрай тях да играе и да не прави панаири Praynig
Днес ще гледаме да довършим чистенето след ремонтните дейности и ... довечера ще изкараме рожден ден на племеницата ми и в неделя сигурно пак в 05.30 ще стана да си се прибирам при детето Laughing

Аз този път ще пропусна колажа, нямам подходящи снимки. То от ангажименти и глупости не ми е останало време една снимка да цъкна на детето.

Хубав и приятен уикенд ви пожелавам  bouquet

# 635
Добро утро, мацки! Simple Smile
Май ви хвърлих в размисли с перашките, а  hahaha Както е казала Безобидна, това са боядисаните великденски яйца, но шарените, не едноцветните. Нямах представа, че не е разпространена думичката.
Скрит текст:
Като бяхме малки със сестра ми и искахме да помагаме я в кухнята, я с нещо друго и баба казваше "недейте, че се направихте на перашки".  Crazy
Къти, дано си спокойна като си без Мони, всичко ще е наред.  Hug
Ние днес вкупом отиваме да ни видят цвета на аурите, дано успее и малката да се класира да видим нейния, после ще разказвам. Simple Smile
Хубав и слънчев ден, момичета!   bouquet

# 636
Здравейте,мами:)
какво хубаво слънчице напича отвън и какъв леден вятър подухва:)Направо ме отказа да правя планирано кросче край морето,ще ми отнесе ушите този северняк #Cussing out
Къти,дано малкия Мони не прави драми без теб,аз също щях да ходя за 1ден до Търново с приятелка -малко на шопинг и на разходка без мъже и деца,,по женски Wink,ама като се сетих как ММ ще гледа малката-отказах се и оставих за по-натам.Обаче морето лятото ще го направим,от миналата година съм го планирала и ще отидем,пък да става каквото ще Crossing ArmsИ аз съм човек и аз да си почина малко(по-скоро да сменя пейзажа,малката ще е с нас)
Лили,хвърли ни в дълбокото с тия перашки hahahaАз съм зле с диалектите,дори от селото на ММ хем е само на 50и няколко км от тук,пак не им разбирам половината местни приказки.Особено в началото ми трябваше преводач Mr. Green
Хубав ви ден,ние ще бягаме по задачи  bouquet

# 637
  • NE
Къти Дано бързо успеете а свършите задачките и да се върните при Мони. Hug
Колкото и да ми е тежко, понякога го оставям на баща му да го гледа за да си свърша един ангажимент в края на всеки месец към работата. Иначе не смея  по друг повод да се отдалечаваме.
Нели Н Смяната на пейзажа е достатъчно да се отърсиш от рутината. И ние ходим в комплект, няма как. 3 пъти сме ходили някъде и добре ми се отразява.

Пу пак студено навън. Tired

# 638
  • Бурса
Здравейте  Hug

Аз на бързо от телефона да се разпиша. Ние имаме гости - жената на брата на ММ(все забравям зълва или етърва  ми се пада Laughing) с двете каки на Теди ( на 17 и 6 г.) и вкъщи пада голяма игра. Ще останат 10 дни докато е ваканцията на голямата и съм много щастлива.
 Нели напълно те разбирам за смяната на обстановката. Ще си изкарате супер, айде само да идва лятото  Wink

Къти според мен малките вече много ни усещат, Мони ще е послушен сигурна съм  Hug
Гери много мерси за инфото за пясъчника, поръчала съм на майка да купи другата седмица, да си имаме за нашата къща като се приберем. Нямаше да ми хрумне а идеята е страхотна   bouquet
Лили и аз се чудих на перашките ама викам ще си трая Joy
И да ви кажа снимка на пролетно февруарче ми е много трудно да направя, тук е един вятър ужасен, 8 градуса, вали, спира, даже днес я облякох малката в ескимоса а уж го бях зазимила, егати и пролетта  ooooh!

Хубав ден  Hug

# 639
  • София
привет,
и тук е едно слънце, но доста гадно духа и е един студен въздуха, но пак се поразходихме малко , че търся да купя една кола аз за служебно ползване и се налага да пообиколим.
Дребния накрая заспа и добре поспа до 18ч , та сега ме чака купон до зори  dance

А това с перашките беше добро Лили Simple Smile. Аз мислех че Безобидна го е сътворила Simple Smile, знам че тя е от Враца, а това е от този край там.

# 640
Момичета, чета ви през телефона и ми е трудно да пиша, ама с тея перашки само ме карате да се смея  Joy Нали съм си и аз врачанско чадо и хич не ми се стори странно, дори не знаех, че не на всички им е известно що е то 'перашка'. Laughing
  bouquet за всички.
 Hug за Лили,че хвърли всички 'в тъча' с шарените яйца  Laughing

# 641
Изгубих се в превода. Wink И аз научих нова дума. Не ми беше познато...

Изкарахме 4-5 часа навън днес тримата и беше много хубаво. Детето се разхожда и движи в стил свободен електрон. Изобщо не се интересува от нас и къде сме. Изследва света и той нея...

# 642
Ох, момичета, много ви прегръщам, наистина голяма забава падна! Лека нощ!  Hug

# 643
падна,ама добре,че съм честна душица и да си призная пропуска в диалектния речник hahahaдругия път да слагате в скоби превод за такива като мен-незнаещи достатъчно ....Мами от всички краища на БГ-обединявайте се Mr. Green Hug
Е,днес може и да пропуснах кроса,но пък наваксахме с дълга и бавна разходка край морето и в парка,малкият гущер се пече на слънчице и накрая заспа от блаженство Laughing
Лека нощ,отивам да с е хоризонтирам и аз Hug

# 644

Добро утро и честит празник на всички цветя:) На Лили,Рали и другите!!!И на всички дами,защото всички жени са цветя,така че всички имаме празник!!!
Хайде аз съм най-ранобудната,днес поставих рекорд-сън от 1ч до 8.45 LaughingУра!!!
На всички мами-много хубав цветен ден,ние ще направим една разходка и ще оставим таткото да чисти hahahaДа види как е
Много Hug и   bouquetна всички

Общи условия

Активация на акаунт