За пиърсинга, татуто и още нещо - 20

• 99 592
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Мога да препоръчам студио "На тъмно",пиърсинг нямам,но докато си правих трите татуировки бая народ се извървя,че и чужденци.
Искам да си направя обица на горната устна,но много ме е страх,макар да се съмнявам,че ще ме боли колкото татуто на врата ми отзад  Crazy

# 496
Боля те отзад на врата? Мен изобщо  Rolling Eyes Дори зад ухото! Единственото място, където ме боля беше от вътрешната страна на китката  newsm78

# 497
  • Варна
Боля ме,Мушморанка,предполагам,защото върху слънцето,което си бях сложила ми направиха череп,тоест повтаряна е и по думите на татуиста трябваше да е по-плътна и с по-тъмни цветове.
Иначе на болка държа,не съм лигла,но накрая на четвъртия час,когато забиеше иглата чак крака ми приритваше,хахаха,ужас беше.
Кака да кажа,то не е точно на врата,обхваща малко и костта,дето е точно накрая на врата.

# 498
Разбирам, разбирам!Наслагването не е приятно! Със здраве да си я носиш!  Peace

# 499
  • Варна
Разбирам, разбирам!Наслагването не е приятно! Със здраве да си я носиш!  Peace

Хехе,благодаря Hug

http://esstela.snimka.bg/arts/tatu.913660

# 500
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мога да препоръчам студио "На тъмно",пиърсинг нямам,но докато си правих трите татуировки бая народ се извървя,че и чужденци.
Искам да си направя обица на горната устна,но много ме е страх,макар да се съмнявам,че ще ме боли колкото татуто на врата ми отзад  Crazy
Благодаря дано не са боклуци там

# 501
https://www.facebook.com/301696346206/photos/a.312835471206.1584 … ype=3&theater

Момичета, какъв е този пиърсинг?

Отворих линка, ми то има стотици студиа, аз с моя късмет, ако избера ще се нахакам на най-калпавото Simple Smile

# 502
  • Пловдив
Разбирам, разбирам!Наслагването не е приятно! Със здраве да си я носиш!  Peace

Хехе,благодаря Hug

http://esstela.snimka.bg/arts/tatu.913660

Това синьото перо супер много ми хареса. Ти сега ме притесни - тъкмо мислех да си правя на врата и аз. Имам на ръката, от вътрешната страна, въобще не ме боля.

# 503
  • Варна
Радвам се,че ти хареса,а за татуто на врата,пак ще повторя,мен ме боля,защото втори път си правих на
същото място и трябваше да е по-плътна и тъмна,предната не ме боля толкова Peace

# 504
esstela, много е хубаво!
Ваня, и аз имам на същото място, но не ме боля изобщо и ми беше първото тату!

# 505
Ех, най-накрая изчетох по напред, какво сте писали, жалко че много от снимките на татусите са премахнати и не можах да ги видя...
Включвам се в темичката, която ми е много интересна. Вчера и аз се престраших и си направих първата татуировка на плешката - цветно колибри. Ама голямо умуване беше няколко месеца, какво точно искам.
Сега имам идея за една мини китарка на ходилото, но може би ще е като мине лятото.  Heart Eyes

# 506
  • Варна
Ех, най-накрая изчетох темичките...
Включвам се в темичката, която ми е много интересна. Вчера и аз се престраших и си направих първата татуировка на плешката - цветно колибри. Ама голямо умуване беше няколко месеца, какво точно искам.
Сега имам идея за една мини китарка на ходилото, но може би ще е като мине лятото.  Heart Eyes

Поздравления,то така се почва,хаха,няма да се усетиш как ще станат 5-6-10 hahaha

# 507
Благодаря, ще пусна снимка при първа възможност..  Simple Smile
Единствено е кофти, че сега трябва да се крия от слънцето..

# 508
  • Варна
Да,знам,че ако е черна не е толкова проблемно и по-бързо ще се обели,обаче цветните създават проблеми.На моя татуист всеки месец там,където има червена боя,почти всеки месец се подува за кратко,но това не му пречи да е целия в татуси Mr. Green

# 509
Ето я, дано ви хареса, пък и да побутна малко темичката.
https://www.facebook.com/tattoo.studio.Sharky.ink/photos/a.78968 … ype=3&theater

Скоро мисля да добавя и цветя или нещо друго към птичката, но още обмислям...  Hug 

Общи условия

Активация на акаунт