За пиърсинга, татуто и още нещо - 20

• 99 533
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Simple Smile Благодаря!
klleo, да, той я прави.

# 631
  • sofiq
Привет,приемате ли нови попълнения  Simple Smile

Съвсем скромно само с една татуировка се записвам

Татуса ми е вече 10 годишен и има нужда от "подмладяване",първоначалната ми идея беше да е част от татус по целия гръб(което отлагах по различни причини във времето,искам паяжина и евентуално още 1-2 паяка.Ще съм благодарна да ме насочите към студио в София  bouquet

# 632
  • София
Привет,приемате ли нови попълнения  Simple Smile

Съвсем скромно само с една татуировка се записвам

Татуса ми е вече 10 годишен и има нужда от "подмладяване",първоначалната ми идея беше да е част от татус по целия гръб(което отлагах по различни причини във времето,искам паяжина и евентуално още 1-2 паяка.Ще съм благодарна да ме насочите към студио в София  bouquet
https://www.facebook.com/Liudmil-Vasilev-Magic-Needle-Tattoo-141 … 72437224/?fref=ts
И другите татуисти в студиото са много добри, но за мен Людмил е най-добрия. Ако не ти е проблем да чакаш за час (не малко) си заслужава чакането.

# 633
До колкото знам Людмил не прави допълнения на татуси от други татуисти, но нищо не пречи да се пробваш  Hug

# 634
  • sofiq
Благодаря за отговорите  bouquet

# 635
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Здравейте
Бихте ли ми дали насока,за татоист в Габрово или Търново.

# 636
Здравейте
Бихте ли ми дали насока,за татоист в Габрово или Търново.

Здравей,
мога да ти препоръчам моя татуист. Намира се в Павликени на 40 км от Търново, работил е и в чужбина. Много съм доволна от него

# 637
  • София
До колкото знам Людмил не прави допълнения на татуси от други татуисти, но нищо не пречи да се пробваш  Hug
Зависи от проекта. Аз имах една и нагоре ми допълни цял гръб Simple Smile Проблема е , че той сега основно работи е чужбина и много по-малко е в БГ.

# 638
Здравейте, момичета! Още от 15 годишна искам да си направя татуировка, но все се ослушвам Stuck Out Tongue Това, което искам е доста семпло - на гърба, на десетина сантиметра под врата искам знака на Тангра, но не просто чертичките, а малко по - артистично, в смисъл със светлосенки и сякаш има вихрушка около него. Та, питането ми е трябва ли да се консултирам с дерматолог или алерголог за евентуални негативни последици. Алергии по принцип нямам, както и проблеми с кожата. Също така ще се радвам, ако споделите мнение за Калин от Перник, тъй като откривам от едната крайност до другата отзиви за него.

# 639
  • София
Здравейте, момичета! Още от 15 годишна искам да си направя татуировка, но все се ослушвам Stuck Out Tongue Това, което искам е доста семпло - на гърба, на десетина сантиметра под врата искам знака на Тангра, но не просто чертичките, а малко по - артистично, в смисъл със светлосенки и сякаш има вихрушка около него. Та, питането ми е трябва ли да се консултирам с дерматолог или алерголог за евентуални негативни последици. Алергии по принцип нямам, както и проблеми с кожата. Също така ще се радвам, ако споделите мнение за Калин от Перник, тъй като откривам от едната крайност до другата отзиви за него.
Почти няма лекар, пък камо ли дерматолог, който да ти каже, че татуировките са безопасни. Принципно ако имаш някакво автоимунно заболяване, особено пък кожно е добре да се консултираш с дерматолог. Можеш да изчетеш много неща за кожни реакции след татуиране, но за мен са много малък процент от общо правените.

# 640
Почти няма лекар, пък камо ли дерматолог, който да ти каже, че татуировките са безопасни. Принципно ако имаш някакво автоимунно заболяване, особено пък кожно е добре да се консултираш с дерматолог. Можеш да изчетеш много неща за кожни реакции след татуиране, но за мен са много малък процент от общо правените.

Благодаря ти  bouquet

# 641
  • Street of Dreams
В какво може да се изразява това?

# 642
  • София
В какво може да се изразява това?
Когато тялото е с по-засилен имунен отговор може да даде алергична реакция към самите бои. Затова може да се направи тест при татуист. А иначе всяка една неподдържана татуировка е риск за здравето. Говоря неподдържана след самата и направа. Имаше и от това лято случай на момче от Благоевград, което почина след направа на татус и тогава що се изписа колко опасни били татуировките. А момчето е било спасител на плажа и поне според мен я е инфектирало я на пясъка я във водата.

# 643
  • Пловдив
Здравейте врели и кипели на тема "татуси" мацки,
От скоро ми се завъртя желанието за някаква промяна и реших, че един татус ще е добро начало. Искам да е на ръката, успоредно на костта от китката до лакътя. Искам да е нещо финно, не натрапчиво, нежно... За тази част на ръката има много надписи, но мен някак не ми допада да имам надпис. Много харесвам разни заврънтулки.... Моля дайте идеи какво може да се направи и ако някоя от вас има татус там и го покаже ще е супер

# 644
  • Street of Dreams
Моето, преди да стане ръкав, беше така. Минаваше от долната страна на китката и се завърташе до вътрешната страна на лакътя, а не отвън. Ще намеря снимки, но не беше кой знае колко красиво.

Общи условия

Активация на акаунт