Баба Марта мартеничка връзва, Априлче да излиза (не) бърза - тема 16

• 32 241
  • 780
  •   1
Отговори
# 120
Аз вече започнах с прането, влизам в 9ти месец и искам да съм подготвена за всеки случай. Поне багажа за родилното, всичко да е изпрано и опаковано Wink

За раздаването на неща аз не съм много "за". От баткото си пазя всичко с ясната идея, че искаме второ дете. Купували сме все качествени неща, нямам никакво намерение да купувам нови( проходилки, столчета, люлки и т.н.) и за това и си ги пазя. Някой дрешки ги дадох на най-близката ми приятелка като й казах, че ще си ги ползвам. Тя ми върна всичко веднага след като ги изтаснаха, изпрани, изгладени и прилежно прибрани Peace Сега като дойде време си купихме нови дрешки и все пак за вкъщи ще си ползвам от старите Peace  На друг не бих дала, нито пък искам да ми дава. 

# 121
Аз лично не мога да си представя да върна нещо изцапано и повредено няма да се чувствам комфортно ,а с деца това е неизбежно да се случи ,ако някой ще си го иска няма да го взема или ще им го платя предварително да ми е мирна главата  Sunglasses. А за купуването на бебешки стоки ,ако говорим от икономическа гледна точка ,ако ще искам пари за някои от нещата ,по добре да ги продам в olx от колкото да искам пари от приятелките си .А и ниво неща също се намират на добри цени ,зависи от къде ги купуваш .Ако ги търсиш по моловите естествено ,че ще са на безбожни цени.Има и малки магазинчета за такива неща ,където ще намериш нещо по евтинко  Simple Smile  А и в олх съм виждала и нови стоки на добри цени Simple Smile  

# 122
  • София
Аз днес пуснах първата пералня ( мм я пусна с мои инструкции)  Пуснах на анти алерген програма на 30 градуса? Чудех се на кава и тази имаше биберони на картинката. Та ще видим. Това са подарените дрешки. Експериментално хахха

# 123
Сега се сетих, че една приятелка ми беше дала едни обиколници, че мойте бяха много тънки, еми скъса се едната лентичка с която се връзва за кошарата, ще й купя нови, не мога да върна нещо в този вид. Тя дори не си ги иска де, но я чакам да се похвали с второ и да й купя Wink Не си преставям как ще върнеш нещо в лош вид.

# 124
30 градуса е хладка вода, аз обикновено пера на 40. Аз вече поизпрах бебешки дрешки, а днес цял ден се занимавам с прането на фамилията. С моето темпо и ритъм работа-почивки (можете да го хванете по постовете ми Wink) докъм термина може и да приключа с подготовката.

Да споделя нещо позитивно, от няколко дни правя упражнения, и състоянието на кръста и таза ми се подобряват.  Тук доста се изписа за и против практиката на Роси (по-скоро за разпространяваните идеи за раждането), но упражненията са точно от нея, елементарни са, а много ми помогнаха! Трябваше да ги почна много отдавна, а не цял януари да готвя специалитети и кексове...

# 125
И аз на 40гр ги пускам. На 30 си пера пердетата май  Simple Smile но едва ли са ти дали нещо неизпрано та и на 30 ще стане. На мен ми е доста рано, но съм изпрала една част.

# 126
  • София
Аз щото имаше и едни цветни гащеризони да не оцветят белите дрешки. Нищо. Нали ще ги пускам сега и на сушилня пък после и ютия. Ще знам за следващия път. Wink

# 127
Аз изпрах комплекта за кошарата на памук 40 градуса. На 30 градуса ми е само ръчната програма и вълнената.
А за другите неща мисля след 10 март да ги започна малко по малко да ги пера и гладя. Аз мислех да не гладя, но памука излиза адски измачкан и направо ме дразни.

# 128
И аз имам доста до термин, но отдавна съм готова с нещата-изпрани и изгладени.И както е казала Моника, изгладих ги, защото са измачкани, не че съм се филмирала за дезинфекция или нещо подобно.
Сега и друго да питам някой има ли отзиви за Adbor marsel elite или sport? Да ги имате или да сте набелязали някоя от тях?

# 129
  • София
Маце, браво! Жестоки новини, много се зарадвах като прочетох:)
Голямо бебе, здрава мама, а и това, че ще ти разрешат ставането съвсем скоро:) Браво!

Chudesna - тя и затова лл каза да стискам сега, особено след като Унг е констатирал, че е нищо работа. То скенера бил последна мярка, ама и другите неща са ми ги правили - за изследване на слуха и дори в не бременно състояние едвам ги изтърпях. Та съм в голяма чуденка:( Поръчала съм на майка ми жълт кантарион, благодаря  Hug

Аз днес бях на разходка в парка, с мм даже имахме среща, че аз бях пеша и съм много щастлива от моткането по пейките:) Бяхме като млади гаджета, накрая даже ме изпрати до метрото и беше мнго романтично:)

Силки, благодаря за разяснението!   bouquet

Шльоки - ама и ти си един образ:)

Ааз съм с термин 20 април, но вече изпрах една част. 3 перални бебешки дрехи, не е зле, а:)
Не че имам индикации или нещо подобно, но понеже аз искам да си я свърша тая задача, реших да е когато ми скимне и съм в кондиция. Осъзнавам, че е рано, ама... Най-малкото защото вече искам лека - полека да подредя скрина и рафтовете в гардероба, да направя равносметка какво липсва и до влизането в 9м да сме на линия:)
Само нещата, които са за 60 градуса като хавлии и т.н. ще оставя за накрая.

И сега забавната част - и аз не помня за кой термометър се уговаряхме Sad някъде го записах, ама не мога да намеря сега къде:(

# 130
Тези от вас, които няма да раждате с планирано секцио и нямата някакви индикации бебоците да се раждат скоро, колко горе-долу преди термина ще перете (и гладите, които ще гладят) Аз мисля началото на април, т.е около 20тина дни преди термина ако всичко е наред дотогава. Как мислите вие?
Нищо не съм прала още. Скоро ще привършим ремонта на банята, после с майка ми правим основно почистване, пренареждам дрехите на баткото и тогава чак ... Което ще рече след около две седмици.  Whistling  Peace
Аз пък дадох на зълва ми ползвана проходилка, с условие да ми я върне, която изглеждаше като нова и очаквам да ми я върне в що-годе същото състояние. Все пак може и да се пази, въпреки че се ползва.  Peace
Днес ходихме да разглеждаме колички ... Еми мислих, мислих и накрая май ще капарираме едно Хаук Малибу, че е и на промоционална цена.  Thinking

# 131
И аз имам доста до термин, но отдавна съм готова с нещата-изпрани и изгладени.И както е казала Моника, изгладих ги, защото са измачкани, не че съм се филмирала за дезинфекция или нещо подобно.
Сега и друго да питам някой има ли отзиви за Adbor marsel elite или sport? Да ги имате или да сте набелязали някоя от тях?

Моята е Adbor marsel elite  Peace  стабилна е доколкото я бутах, ако те интересува нещо свързано с нея питай  Simple Smile

# 132

Моята е Adbor marsel elite  Peace  стабилна е доколкото я бутах, ако те интересува нещо свързано с нея питай  Simple Smile
Много ли е тежка, че спрямо другите е доста кг отгоре.Иначе много ми харесва на външен вид, не знам дали ще успея и аз да я пробвам.На първо ямсто ми е тя, а след това Спорт и голяма чуденка пада.Накрая ще се окаже, че и двете няма да намеря Grinning
Освен с гадната настинка, зверски запушен нос-сега съм и с Т 37,3, направо вечеее не знам с какви думи да го опиша.Нормално да протича всичко и само тия настинки ще ме побъркат.

# 133
Мария92  Нямам голям опит с количките, но тази ми е добре, не ми е тежка, но аз съм висока, а и качих вече 30 кила не може да ми се опре  Laughing

# 134
  • Под кленовите дървета
Явно само аз съм изпрала и приготвила багажа за болницата преди седмица Simple Smile Вчера приключих с последната пералня Simple Smile

За даването - на мен са ми давали, аз давах, винаги с идеята и уговорката, че искам после да се прехвърлят на друг нуждаещ се. Така дрехите, които получих и купих за баткото (аз малко купих, имах 3-4 кашона от Шотландия, запазени на Некст и АДСА, Келвин Клайн) отгледаха още 3 бебета. Лекьосаните не, разбира се. Но има защо да се инвестира в качествени бодита. Ами едни от Мадъркеър, които съм купувала, вече 3то или 4то бебе гледат и не са мръднали ни на цвят, ни са се разтеглили.

И сега почти всички са ми дадени, просто за бебета, които надрастват едно боди за месец и половина, няма смисъл да купувам кой знае колко. Поне така си мисля.

Amy_Lee, ако съм на твое място ще си изискам ВСИЧКО, което съм дала и тази жена ще я зачеркна от списъка с приятели! То бива нагли хора, бива, ама това, което разказа ме уби! Аз такива нахали знаеш ли как добре ги оправям, после ходят с нос забит в земята!

Общи условия

Активация на акаунт