Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между зелените и белите пелени на Pampers?
Какво се случва с поръчката на термометри?
Каква сглобена кошара е избрала?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между зелените и белите пелени на Pampers?
Белите пелени Pampers се считат за по-високо качество от зелените. Обикновено белите са по-скъпи, но не миришат толкова силно. Разликата в цената може да се дължи на по-високото качество на белите пелени. За майките, които обръщат внимание на разликите, белите пелени често са предпочитан избор поради по-доброто им качество.
-
Какво се случва с поръчката на термометри?
Един от участниците споменава, че техните термометри са се повредили и ще им трябват нови. Това може да бъде важно, тъй като термометърът е важен инструмент за измерване на температурата, което е от значение по време на бременност и след раждането. Следователно участниците могат да споделят своя опит и съвети за избора на нов термометър.
-
Каква сглобена кошара е избрала?
Един от участниците сподели, че е избрал сглобена кошара, която включва сенник и голям кош за багаж. Той избра тази кошара заради материала и разстоянието от пода. Освен това те взеха матрак с размер, който да е над нивото на пода на първото ниво. Тази информация е полезна за бъдещите родители, които търсят съвет за избор на сглобена кошара за бебето си.
-
Какво е състоянието на бебето, когато стане на 1 месец?
-
Какви са препоръките за контракции и стрес преди раждането?
, ми бременни мозъци, да не сме твърде изискващи към себе си 
, бабите взеха детето за деня, и съм свободна. Навън времето е прекрасно, но и до магазина ми е трудно да стигна вече с тоя кръст...А да ви кажа, най-си мечтая да се затопли, и да отида на вилата да си садя в градината....много обичам природата във всичките й аспекти - и планината, и миризмата на пръст в двора. Е, сега поне ще гледам ските в Банско!
Благодаря ви за отговорите, съгласна съм с всички! Честно казано, не се бях сетила, че хората могат да забравят - и това е вариант, да... И за пореден път се подсещам, че не бива да съдим по себе си за хората. Аз лично ще се замисля, ако нещо съм развалила или счупила или изхабил преди да го върна, но хората са различни. И вероянто е добре да се уточнява кое се дава и кое се подарява. Нямам сантимент към нищо от даденото, просто попитах принципно, така, да си сверя часовника.
Ще се оправиш!
. Бях дала количката ни миналата година, уж само за една седмица докато тяхната е на поправка и така си остана. Доста време повтарях че трябва да ми я върнат, а пък те ми казваха "е за какво, нали ще си взимате нова"
. Едва миналата седмица си я взех и то защото се ядосах и попитах какъв е проблема - имат си количка, нашата не я ползват, защо отказват да я върнат?!? Чак тогава ми я дадоха. И за други неща по същия начин. Казвам че трябва да си купим повивалник (защото нашия е във въпросната приятелка, но вече не го ползва), а тя ме съветва от къде да взема по хубав
Имам предвид, че ако дам нещо това значи, че съм преценила че това нещо повече няма да ми потрябва. И обратното. Ако знам, че ми е дадено нещо и след това трябва да го върна...ами по-добре да си го купя, вместо да се притеснявам дали няма да го счупя, повредя, изцапам и т.н., защото всичко се случва. Но това си е мое мнение.