Баба Марта мартеничка връзва, Априлче да излиза (не) бърза - тема 16

• 32 237
  • 780
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Chudesna - успокои ме с шума. Още ми пищи, може би за всеки случай ще отида на отоневролог ако не мине до седмица... Свиквам с това неудобство, въпреки че лл ми каза, че е малко вероятно да е от бременността.

Това за приятелите ви - аз не съм такава, ако случайно взема нещо назаем бързам да го върна, но се убедих, че има хора, които забравят. Може някой около вас да е от този тип... На мен са ми адски странни тези хора, но се оказа че и около нас има. Много е неприятно, почивам си.

Хаха, Шльоки, на мен почти всеки ден ми е такава първата закуска:) Едно-две редчета шоколад с кафето и чакам беба да се раздвижи.
Аз ще изчакам сега пералнята да свърши и хуквам в парка:)

# 91
welinity, благодаря за съпричастността  Simple Smile , ми бременни мозъци, да не сме твърде изискващи към себе си  Blush

А да, ако някой нещо не ми връща, аз бих се обадила да си го поискам. Хората забравят, всеки е улисан в собсвените си грижи, не мисля, че ще ги обидя по този начин.

Аз пък днес се отдавам на шетане clean, бабите взеха детето за деня, и съм свободна. Навън времето е прекрасно, но и до магазина ми е трудно да стигна вече с тоя кръст...А да ви кажа, най-си мечтая да се затопли, и да отида на вилата да си садя в градината....много обичам природата във всичките й аспекти - и планината, и миризмата на пръст в двора. Е, сега поне ще гледам ските в Банско!

# 92
  • София
Chudesna и ние бяхме първи. С нашите неща се отгледаха 3-4 бебета. Аз раздадох всичко, не съм планувала второ, а и Марин става на 7 в сряда. Сега ни върнаха всичко, пък и нещо отгоре. Не съм вещоманка, като нещо е овехтяло отива в боклука и се купува ново. Щом си дал нещо не можеш да очакваш, че ако се счупи или скъса някой да ти го плаща.
welinity заблазявам ти за морето. Ако не беше толкова далеч и аз бих се разходила.
Ани Иванова_429091 питай в Arbor за решетка. Те са производители и би трябвало да могат да ти направят по поръчка.

# 93
На мен повечето приятелки ми дадоха разни неща след двете си деца и ми казаха, че не искат да им връщам нищо. Аз общо взето нямах време да раздавам заради малката разлика, пък и нямам бременни познати, всички са с деца вече. Една приятелка ми беше дала разни унисекс дрешки от дъщеричката си, пелени, стерилизатор и една термокутия за шишета преди да родя първия път и нищо не ми беше казала, но то е нормално да предположиш, че може да искат второ дете. Та й върнах всичко с изключение на кутията, която малкият разпарчети и ще й купя нова.  Rolling Eyes След бебето някои неща ще оставя за сестра ми, другите ще раздам.  Peace

# 94
Всичко от моят син съм раздавала на мига,не обичам да трупам вещи и дрехи,помагала съм и са ми помагали,но никога не е стоял въпроса за връщане,давам и забравям,ако съм си правила сметки,че ще си го искам за евентуална второ дете,не бих го дала въобще,да се ползват от други хора,а бих си ги пазила.

# 95
  • София
Giada, сетих се за термометрите. Кои бяхме - аз, ти, цвети...?? Може да поръчаме, макар че за 4-5 бройки според мен няма да ни дадат отстъпка.

Ние сега имаме приятели, които чакат момиченце през май живот и здраве и мисля някои неща да им дадем, въпреки че и те сигурно ще хукнат да купувт като за първо бебе. Но съвсем малко се разминават сезоните, сигурна съм че ще ни ги върнат после, така че...

# 96
Аз също раздадох всичко от сина ми. сега само количката помолих да ми върнат, че е Пег Перего и си я искам. И за почитателите на Бон Джоуви, честит рожден ден на Джон Laughing.

# 97
  • София
Привет!

На отчет! Бебе 2480, мама освинена. Спирам всички вкусотии и се връщам на готвеното на мм. От неделя спирам всички хапове и инжекции и ще мога да ставам вече. В понеделник ще ми прават изследвания + мерки на таза + преглед за разкритие. Малко се шашнах че пъпната му връв минава през рамото, но док 100 пъти повтори че всичко е наред и е проверила че няма проблем че минава.

ММ отиде за диван, килим и количка и се оказа че в Аико има само мостри. На пълна цена. Демек не ти правят отстъпка. И обадих се в Дундьо имат я и ще отиде утре да я купи.

За подарени неща не чакам освен дрешки и една ерго раница която ще трябва да я върна.

# 98
  • София
Giada, сетих се за термометрите. Кои бяхме - аз, ти, цвети...?? Може да поръчаме, макар че за 4-5 бройки според мен няма да ни дадат отстъпка.
РоЗи за термометри на Braun ли става въпрос. Аз съм си харесала този: http://www.amazon.co.uk/Braun-ThermoScan-5-IRT6020-Ear-Thermomet … ywords=braun+6020. Не съм го намерила в БГ да го внасят. Но ако го има и аз бих се включила.

# 99
Heart Eyes Благодаря ви за отговорите, съгласна съм с всички! Честно казано, не се бях сетила, че хората могат да забравят - и това е вариант, да... И за пореден път се подсещам, че не бива да съдим по себе си за хората. Аз лично ще се замисля, ако нещо съм развалила или счупила или изхабил преди да го върна, но хората са различни. И вероянто е добре да се уточнява кое се дава и кое се подарява. Нямам сантимент към нищо от даденото, просто попитах принципно, така, да си сверя часовника.

Рози, да знаеш, че ще поискат да ти изпишат съдоразиряващи и може да искат и на скенер да те пратят - така, щото не знаят какво ти е. Ти иди и чуй какво ще ти кажат, но ако няма видимо нещо в ухото ти няма как да се разбере. Единствено е снимка или скенер. Heart Ще се оправиш!
И, ако взимаш жулт кантарион да бъде от билкова аптека! Гуш.

# 100
Маце, в предвид скъсената ти шийка и спирането на всички лекарства, казаха ли ти след колко време(приблизително), може да се очаква раждане.

# 101
Чудесна И ние бяхме първи сред приятелите ни и нищо не съм взимала. Нямах намерение и да давам, защото си планирахме деца с малка разлика и смятам като приключа с ражданията да раздам всичко Laughing. Само на една много близка приятелка съм дала неща и се оказа грешка - не мога да си ги взема обратно, макар вече да не ги ползват Crazy. Бях дала количката ни миналата година, уж само за една седмица докато тяхната е на поправка и така си остана. Доста време повтарях че трябва да ми я върнат, а пък те ми казваха "е за какво, нали ще си взимате нова" Shocked ooooh!. Едва миналата седмица си я взех и то защото се ядосах и попитах какъв е проблема - имат си количка, нашата не я ползват, защо отказват да я върнат?!? Чак тогава ми я дадоха. И за други неща по същия начин. Казвам че трябва да си купим повивалник (защото нашия е във въпросната приятелка, но вече не го ползва), а тя ме съветва от къде да взема по хубав Rolling Eyes. И само да отбележа, че още като и давах нещата се разбрахме, че в един момент ще ми трябват, знае че не са й подарени. За дрешки и такива неща даже няма да говоря, няма нито да ги искам, нито да повдигам темата. Но определено ми направи лошо впечатление и ме подразни с това държание Crossing Arms

# 102
На мен пък ми е малко странно това с даването на неща, които след това има очакване да бъдат върнати. ... Thinking Имам предвид, че ако дам нещо това значи, че съм преценила че това нещо повече няма да ми потрябва. И обратното. Ако знам, че ми е дадено нещо и след това трябва да го върна...ами по-добре да си го купя, вместо да се притеснявам дали няма да го счупя, повредя, изцапам и т.н., защото всичко се случва. Но това си е мое мнение.

# 103
Аз нямам проблем, ако нещо което съм дала се счупи/скъса - нали за това е дадено, да се ползва докато може. Говоря за неща, които още с даването казвам, че най-вероятно ще ми трябва и ако е здраво да ми го върнат. Не разбирам след като едно нещо не се ползва вече, защо да не го върнеш на човека, който ти го е дал?

# 104
  • София
Маце, в предвид скъсената ти шийка и спирането на всички лекарства, казаха ли ти след колко време(приблизително), може да се очаква раждане.

Ами нищо не се знае според док мога и да пренося. Смисъл при мен шийката не е скъсена а отворена от вътре. Шийката си е повече от 3 см. Контракции нямам никакви. А бях на конски дози магнезий и ситеми гинапрал. Та не се знае. Ама аз не мисля да го молим. До 38гс ако не е излезнал ще има хайде бите навън.

Ейми ика си такива хора, нагли и не съобразителни. Просто обица на ухото.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт