Сладкарничка за книги - тема 35

• 23 912
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
  • в огледалото на живота
Слив,мерси за кафенцето  Hug

Гигич,силно стис и от мен  Peace

Голям вЕтър духа при нас.... Whistling

И слънце пече....женска му работа  Laughing

# 256
Добро утро!
Записвам се на 18-та страница Simple Smile
Не съм чела новата тема, сега ще се върна. Ние нали пътувахме, реших само с книги да е. Обаче се върнахме с грип. Малкият вдигна температура онзи ден вечерта, та вчера на лекар и добре, че правят изследвания, преди да изписват лекарства.
Даже не мога да се ядосам, че цяла зима го опазих и на финала... не мога да разбера хората, които си водят болни децата на места, където знаят, че ще има и други деца и не им пука, че може да ги заразят. Тъй де, не, че някой е длъжен да мисли за моето дете... Най-тъпото е, че вдига температура, а аз се ужасявам от нея  Embarassed
Ох, хайде стига съм ви занимавала, отивам да чета хубави работи в темата  Simple Smile
Прегръдки за всички  Hug

# 257
  • София
Ули,спокойно,момиче!Ще се оправи детето.
А аз още не мога да се настроя на работна вълна.Иначе имам работа,колкото за целия китайски народ.
До петък ще е силата.После маалко ще си починем.Интересното е,че сме кандидатствали по два проекта,ако ни одобрят ще сме много доволни.И работни.

# 258
ДУ Hug
Благодаря момичета за стиснатите палчета,помогнаха,поне за момента! Ставаше въпрос за дядо,че нещо не беше добре,още имам нужда, но поне майка ще го заведе на доктор да го видят! Благодаря ви отново!
Хубава къса седмица ви пожелавам!
Ули,дани детенце бързо да се оправи,не се притеснявай от температурата, организма така си се защитава...

# 259
  • София
Добро утро,   bouquet

Слив, благодаря за кафето.   bouquet

Нелка, по-цял ден съм пред компютъра. Гледам повече време да прекарвам с детето.
А аз без вас не мога. Нали ви казах, че ви обичам. Ако не съм - пак го казвам: ОБИЧАМ ВИ. Благодаря, че ви има.   bouquet  bouquet  bouquet

Гиговче,дано всичко е наред с дядото.  fingerscrossed

Хубава седмица и повече усмивки.

# 260
Не мога да ви настигна и гледам да не спамя излишно..  Mr. Green ама пишете яко, четете, перете - туй да се чува!  Heart Eyes Laughing

Аз успях да не си поръчам нищо от Сиела!  Crazy  Laughing Мярнах книжки тук, които сте си поръчали, ама нищо не си харесах и реших да не диря в сайта, че отиде.... А и Вени каза, че няма значение чия собственост са книжките в тая секта, ще искаме от нея  Joy Hug

Нели, оправи ли си емотиконките? Преди време и аз бях така. Трий бисквитките от браузъра си, в настройките. 2-3 пъти ги трих и после стана работата  Hug

# 261
Добро утро, сектантки! Heart Eyes

Аз съм Точка и съм зависима  bowuu

Тук духа силен, студен вятър и пече слънце Rolling Eyes (Моят ден е 11-ти. Очаквам катаклизми Mr. Green)

Идвам пак да ви нагушам на бързо, че днес съм обещала да изляза на обяд с дружките. Притеснени са за мен  Crazy Mr. Green

Сливче, вземам кафе, че ми се спи.
Скрит текст:
някой ме разбута сутринта рано Crossing Arms Crazy Mr. Green Blush

Нелко  Hug Hug Колежке!  Blush Heart Eyes

Бъбълче  Hug Hug

Лофче, наслука!  Peace

Гани, много са ти сладки децата (което е на леля, се брои за лично  Heart Eyes). Живи и здрави да са  bouquet

Аз май съм за цска  newsm78 Flutter

Ули, бързо да се оправя детенце  Praynig

Гигич, продължавам да стискам палци Hug

Петя  Hug Hug Hug Hug  bouquet

Маришкин, свърши ли работата на маса  Mr. Green Hug

Миличката аз изчезвам за сега.

Хубав ден   bouquet

# 262
Правопис сте нищили Simple Smile пък на мен покрай това ми стана по-неясно Simple Smile
Да не са махнали правилото на -нен и -ен? Защо е именния ден, не трябва ли да е имения ден? Или тук друго правило се намесва?

Слив,  Hug

Гигова, надявам се, че дядо ти е по-добре  Hug

Миж, не знаех за този музей  Rolling Eyes ама ще го посетим непременно Simple Smile те по берлински модел, в четвъртък вечер безплатно Simple Smile

Вени, прочетох Чинара. Да го пращам ли или да ти го донеса Joy  Не бях чела Гришам от над 10 години  Crazy днес смятах  Whistling
За ВСВ сте говорили. Още помня дупките по ъглите и не само в Хамбург, къща, къща, дупка, къща. Добре, че Берлин са го пазили горе долу, ама и там има дупки по стените още на места.

# 263
Точ Shocked, не е истина просто и моят ден,който си намислих е 11-ти Crazy Crazy Crazy
С кои гащи си Mr. Green Laughing

Пете, можеш ли да ми пуснеш линк за онази тема в която каза че ще ходиш миналия ден и Мижка ти каза че много я обича, благодаря ти предварително! Hug

# 264
Добро утро !
Много неща исках да споделя , но бързо ще трябва да бягам. От Сиела си взех на Петър Делчев- Трънски разкази и още нещо и на Свеженов- "България на три морета". Ако на някой му се четат да свирка давам ги ,че съм заредила сто други неща...
Филма за нюансите- ....................... ноу комент
попрескочих през минутите обаче се отказах да губя време.
Ули- браунито - мммммммммммм.
Слънчеви три работни дни:)))))))

# 265
Днес ще се отдам на последни корекции по дипломната работа и пращам на доцентката  Praynig

Oу,Лофче, стискам палци всичко да е наред. Това си е вълнуващ момент (най-вълнуваща е мисълта, че най-после тази дипломна работа ти се маха от главата май, ама хайде). Wink

Като сте отворили дума за хора с физ/психически проблеми - журналистите проверяват домовете за деца, но до сега не съм чула да ходшт в такива за възрастни.

В най-голяма степен причината е, че в момента България прави деинституционализация за деца, а от следващата година ще започне да се говори повече и за възрастните по домовете.

Последна редакция: ср, 04 мар 2015, 10:36 от scaramouche

# 266
Точ Shocked, не е истина просто и моят ден,който си намислих е 11-ти Crazy Crazy Crazy
С кои гащи си Mr. Green Laughing
Crazy Crazy Crazy Heart Eyes
Силно казано гащи  Mr. Green Черни  Whistling

# 267
  • Пловдив

"Тайната на свободата е куражът." - Тукидид

# 268
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добро утро Hug

На въпроса защо не се говори за домовете за възрастни- с годините съм установила, че масово отношението на българина към старите хора е пренебрежително, да не кажа отвратително. Към чуждите, а за съжаление и често към близките. И оттук в Клюкарника няма да забравя темата, в която един куп бивши и настоящи бременни плюеха по старците в градския транспорт и правото им да ползват седалка в него. От майки като тези какво ли поколение ще се извъди, с какво ли отношение към възрастните хора... Sick Понякога си мисля, че не искам да доживявам дълбоки старини. Не и в България.

# 269
  • София
Гиг,забрави ли?Точката е без гащи.От известно време насам  Heart Eyes
Лотхен,трябва книжка да ти пращам.Най-вероятно утре.Не успях днес с организацията си.
Да ви кажа,че моят ден е 14.И по принцип забравих да говоря за зодията Риби.Е,не ги харесвам тези хора.Не мога да се разбера с тях и това е.
Въпреки,че леля ми е Риби.Отгледала ме е и й казвам "мамо".Но пак в някои моменти не мога и с нея да се разбера.
Преди доста време следях темата за Кувейт.Няма да забравя,как момичетата там мило ми уточниха,че в Кувейт няма домове за стари хора,нито за изоставени деца,нито за хора и деца с увреждания.
Просто нямат такова мислене.Гледат си ги вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт