Сладкарничка за книги - тема 35

• 23 924
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Следващата седмица пак ще ви моля за стиснати палци,този път за баба че ще я оперират,аз ще ви кажа кой ден. Извинете че ви знимавам с такива неща,но виртуалната ви подкрепа ми е много необходима и важна а и най важното дава резултати защото е дарена с много любов и е истинска! Благодаря ви,че ви има!

# 361
  • София
Алексче, да си жива и здрава!
Честит 22-ри Рожден Ден!
 Hug Hug Hug
Нека всичко, което си пожелаваш, да е реалност!
За теб:

Гиговче, и баба и дядо са на работа в тези критични два дни.
Само да ми беше по-наблизо, направо ти го поверявам синковеца. Нямам никакво съмнение, че ще е обгрижен и нахранен дори по-добре от вкъщи  Heart Eyes Hug
Преди малко се чух с директорката на детската ни градина и сега чакам да ми върне обаждане дали ще стане при тях. Никак не обичам подобни форсмажорни обстоятелства, но уви - случват се  Confused В най-лошия вариант ще взема детето с мен на работа - ще изтрещим и двамата, но какво да се прави   33uu
А на теб и милата ти баба ще стискам силно палчета всичко да мине безпроблемно и да се прибере в чудесно здраве  Hug

Одеве забравих да се отчета, че съм от ЦСКА. Осем години съм се състезавала за този клуб, няма как да съм от друг отбор, въпреки че изобщо не харесвам и не гледам футбол.

# 362
Много благодаря за стиснатите палци и пожелания за успех  Hug Hug

Александра, честит ти празник! Да си изкарате супер с малката, много здраве, радост и успехи пожелавам  Peace Hug

Лоренка, ще видиш ти едно нищо!!!  Heart Eyes Hug Hug  Накара ме и още как, знаеш ли как се бях ухилила, МП даже се учуди и такъв любопитен наднича да види какво си имам  Mr. Green Crazy
Благодаряяяя  Hug Hug (все още нося мартеничката) Heart Eyes

Рейнче, страшно се радвам на разказа ти, а тортата от Мариет е произведение на изкуството. Както винаги  Heart Eyes

Гиговче, стискам  Praynig Praynig Hug Hug

Кали,
Скрит текст:
много съжалявам за очилата на Тони, но едва ли ще ви дадат рамката без пари. Много рядко има гаранции за рамки, много рядко се намират същите и е тъпо ако стъклата оцелеят, че са изрязани специално за модела  Rolling Eyes ooooh! Пожелавам да разрешите проблема, а и този с мантуто също  Hug

Пете сърчице, какво да се прави - като се налага ще съвместяваме, компромиси ще правим, с много неща  Rolling Eyes Peace  Hug

Такъв сняг на парцали вали тук, не е истина  Shocked Ще ми развали косата, а и днес съм с очила - и тях ще намаже  #Crazy Sick
Красиво е като го гледам от вътре, де  Mr. Green Peace След час тръгвам   Crazy

# 363
  • София
Алекс, честит празник! Нека само хубави неща да ти се случват, бъди здрава  Hug!

Кали, така са децата... Не се ядосвай, ако можеш  Grinning. А за ваксината, и аз мисля, че GP-то може да съдейства с някаква служебна бележка.

Гиг, ще стискам и за баба  Hug!

Мале, инсталирах си програма за проверка на правописа в Word и сега ми се появиха корейски, японски и китайски  Shocked!

# 364
  • Пловдив
Алекс, честит рожден ден, пожелавам ти здраве, щастие, любов и много късмет.

# 365
  • София
ДД  cold Nature Snowman
Как сте?

Кали, препоръчвам ти следващите рамки да са титаниеви. По-скъпи са, но няма да има проблем с чупене. Много леки и удобни са.
Мисля, че правят и детски.

Честит рожден ден на Алекс    newsm59

Рейнче, страшна торта! Направо ми останаха очите в нея! Браво на Мариетка, златни ръце има тя! Hug

Стиснати палци на всички, които имат нужда   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Много прегръдки   Hug Hug Hug

# 366
  • Сред лисици
Здравейте, момичета!
И в Бургас не е особено приятно времето. Чак сняг не вали, но е мрачно и студено.
Александра, честит Рожден ден!

Пожелавам ти сбъднати мечти и щастливи мигове с любимите хора!
Достави си някаква радост, макар че ще сте самички с детенцето Hug!
Имам слабост към името Александра, защото по-голямата ми дъщеря се казва така.
Рейнче, родителите ти да празнуват още много, много кръгли годишнини в любов и разбирателство!
А тортата е идейна и уникална! Направо си е извънземна, каквито само Мариетка може да ги майстори.
Честитя и вчерашните празнци на таткото на Лоренка и свекъра на Точ!
Бъб, точно сега е момента и аз да стисна палците! Да стане това, което ще е най-доброто за теб!
Кали, много е кофти това със счупените рамки, дано решите проблема лесно. И дано намерите кой да се грижи за Тони!
Ще пращам положителна енергия и за бабата на Гигова, като настъпи момента!

# 367
  • на североизток от Рая
Здравейте!  Hug

Много заетости имам днес, но не мога да не мина и през любимата си секта. Късно довечера може би пак ще ви навестя.

Александра, да си здрава и зло да те забрави! Честит рожден ден! Пожелай си много неща, пък дано най-желаните да се случат!   bouquet

Кали, ако можех, бих взела Тони при мен. Ще го гледам като моя Тони.  Heart Eyes Много ми става кофти, когато прочета или чуя за такъв род проблеми. Аз никога не съм била в ситуация да няма при кого да са децата ми, затова съчувствам на родителите, изпадащи в такъв омагьосан кръг.

Бъбълче, късмет! Дано не стискам късно палци, но сега прочетох. Ти си харизматична, оправна, умна. По-важното е, че това личи и затова съм сигурна, че ще те харесат. А за справянето, ще се справиш!  Peace

Рейн, не се сдържах, исках да те поздравя.  Heart Eyes Знаех, че няма да се обидиш, затова го направих. А и нали като идва в Шумен ми сподели за идеята с тортата, знаех отдавна. Можех да премълча и да не пиша поздрави, но....за хубаво е!  Hug   bouquet Книгата още не съм я приготвила, нещо не ми се получава тези дни. И колко още неща имам да пращам.  Crazy Whistling

Гигова,, палци и добри мисли имаш и от мен!  Hug

Забравям ли нещо, не знам, но дано няма обидени, че не ги споменавам.

А за времето, в шаш съм. Какъв сняг в София? Rolling Eyes Тук дори печеше по едно време. Но е хладно, обаче още не е облачно. Отлага ни нас за по-късно. Ще видим к`во ни се пише.  Mr. Green

Преди минути получих бележка от пощата. Кой ли се е сетил за мен и защо ли? Thinking Надвечер ще правя род. среща и може преди това да отскоча до пощата, че ми е до раб. място. Ще видим тази работа.

# 368
  • София
Нели, събирай си багажа и най-вече книгата и се донасяй в София да я четеш  Grinning. От сутринта не е спряло да вали, по дяволите!

# 369
  • на североизток от Рая
Нели, събирай си багажа и най-вече книгата и се донасяй в София да я четеш  Grinning. От сутринта не е спряло да вали, по дяволите!

А де!  Mr. Green Ще я завърша за часове, ако имам това време да чета непрекъснато. Не ми се казва
Скрит текст:
какъв огън има из нас, че не е приятно нещото.  Confused

# 370
Александра, честит рожден ден, да си жива и здрава и много радости ти пожелавам.

Кали, само да сме оздравели вкъщи всички и ми води Тони. Само го подготви, че го чака една малка опашка тук Simple Smile Ще пиша пак като видя как сме утре.

Нели, ужас е тук, вали и не спира, че даже засилва.
Ще тръпнем сега с теб в очакване Simple Smile

Вени, баща ти не иска ли нов джип към гумите ?  Mr. Green

# 371
  • София
Александра, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, и много хубави книжки да прочетеш!   bouquet

Нели, приятна родителска! Hug

Бъбли, как ли минава интервюто... Дано всичко е наред! Hug

# 372
  • София
Момичета, и аз да кажа "здрасти" по-обстойно    bouquet
При мен нещата вървят натам, да започна работа на половин щат в един от небезизвестните комплекси за социални услуги в София ... Не съм готова за това, обаче лятото такава оферта няма да се появи, а офертата наистина не е лоша  Thinking
В голяма чуденка съм, и много мразя да се чувствам неподготвена за нещо...
Гигич, стискам палци - здравето е много, много важно...  Hug
Алекс, честит празник! bouquet Да имаш много щастливи мигове, хубави книги и вдъхновение  Hug Страхотна торта  Party
Кали, свиквай с това - да видиш лятото като започнат мачовете и игрите ...., (не че искам да те плаша  Mr. Green ) но трябва да си наместиш оптиката до пощата като приоритет  Wink В тоя смисъл май Миж е права - по-скъпото ще ти излезе по-изгодно в дългосрочен план.
Лоренка, стискаме палци за сесията  Peace

# 373
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честит празник, Александра! Бъди щастлива!   bouquet

Нямате изчитане, ейй Crossing Arms. Въобще не мога да ви смогна и кой знае колко неща пропускам, ама се налага и да поработвам по малко Laughing

# 374
  • София
Мариш, не знам какво да ти кажа. Понякога съм започвала разни занимания с нула ентусиазъм (вкл. и работа), пък после се оказват точно като за мен. Защо се чувстваш неподготвена - заради естеството на работата или защото предложението те хваща неподготвена за него? Дано лесно да вземеш решение!

Джой, привет! Днес не сме облъчвали момичетата със случки за ІІ СВ, а виждам, че и Ули е (или поне беше) на линия  hahaha Hug! И аз трябва да работя, а съм се хванала с някакви скучни бумащини.

Общи условия

Активация на акаунт