Сладкарничка за книги - тема 35

• 23 908
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • Benelux / Varna
Пете, Честит Рожден Ден на синът ти! Жив и здрав да ви е!

В Прага не съм била, но ми се ще някой ден...
Май месец много обичам да пътувам и аз, обикновено ме влече към Италия все в този месец, но тази година незнам,,,времето там през май е разкош!

Hug за всички

# 706
Миле, страхотно  Heart Eyes

# 707
Кости  #Cussing out #Cussing out Mr. Green Hug Heart Eyes

Идвам да ви поздравя за днес, че нямам време изобщо  ooooh!
Всичко лети с бясна скорост. Задачки, срещи, шопинг Flutter .... Преди малко се прибрахме, а довечера пак сме навън Crazy
Липсвате ми, но съм щастлива  Blush

Пете, жив и здрав да е младият мъж!   bouquet

Прегръщам всички, които искат и стискам палци за всички, които имат нужда.
За срещата ви завиждам  Crossing Arms Hug

Целувки!!!

# 708
  • Берковица
Пете, Честит празник!  Hug
Много здраве и щастие желая на момчето ти!  bouquet

# 709
  • ГОре на черешата...
Пете, честит празник на твоя младеж  bouquet! Да е здрав, щастлив и успяващ!

# 710
Свакееее   newsm51  Hug Hug Hug    love001

И на всички останали, гуш Hug

Скарамуши, да се оправя бързо Точицата Hug, нещо сериозно ли е?

В Чехия ходих на лагер 2 седмици, когато бях ученичка, ама пусто не помня в кой град бяхме Embarassed, ама ходихме и в един голям град, близо до лагера ни-много красив и него не го помня как се казва Embarassed, ама помня сладкарниците, ах сладкарниците Crazy Crazy Crazy...ох никога няма да забравя какви прекрасни сладости имаше, а от един огромен магазин купих на баба куки за плетене, а на другата забрадка Laughing Иначе беше готино на лагера, само помня че яденето за нищо не ставаше едно сладко кисело солено и пусто нямаше хляб като хората, един мокър клисав беше и ние все бяхме гладни...Обаче едно момче от по големите ме харесваше и каза че ако му дам да ме целуне, ще ни даде по една филийка хляб на момичетата в стаята, явно гадът си е бил скрил отнякъде или си е купил, не знам, ама аз не му дадох...и момичетата от моята стая искаха да ме разкъсат, щото и те гладни..., пък аз съм срамежлива Laughing...ех какви времена бяха...

Да ви попитам нещо, татко обича да чете за българското село книги и миналата година за РД му подарих Трънски разкази, ужасно много я хареса! Имам чуденка коя книга да му взема сега, две неща набелязах: Възвишение на М.Русков и Калуня-Каля...Коя от двете да му взема, при условие че много харесва Трънските newsm78 или пък нещо друго... newsm78 Хелп плийз Praynig

И нали ви казах за палците за бабчето, моля ви милички утре да стискате, че ще я оперират, благодаря ви много Hug

# 711
  • Benelux / Varna
Ще пращаме положителна енергия Гиговче!  Praynig
Аз харесвам много Възвишение и съм я подарявала. За Калунята нямам мнение още,но  днес сестра ми ми я купи  Blush Чел ли е " Забравените от небето" ? Аз харесвам също и разказите на Мирослав Пенков - " На изток от Запада", но те не са много за селото.

Болничките дечица да оздравяват бързичко!

# 712
Честито на рожденниците, весел празник на семействата им.
Вчера много емоции, много нещо...вие се хвалите със сняг, аз трепя змии
Хубавото е, че решихме къде ще ни е европейската почивка (отиваме на рафтинг по река Тара - това е втория по големина каньон в света след Гранд каньон). Навихме и кумовете ни да се спуснат с нас, а после до Дубровник...

# 713
Зоренце, мерси мила Heart Eyes Hug, ще погледна Забравените, а относно тази на М.Пенков съм сигурна че татко няма да се погоди с нея. Аз съм я чела, но имам чуството че малко напъни с оригиналничене му се получават, макар че някои от разказите не са лоши. А Трънските са просто душевен извор, макар че не ги прочетох докрая, ама като я взема от татко ще я довърша...

# 714
  • Кърджали
Ако намериш ти препоръчвам "Забравените от  небето". Може и от това, че съм пристрастна, но сякаш баба ми говореше.  "Калуня каля" сега я чета, та още нямам отзиви. "Възвишение" не съм я чела, имам я в ел. формат, та чака да ми върнат таблета. "Трънски разкази" още я търся, за да я чета.

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 18:58 от Aлекcандрa

# 715
  • ГОре на черешата...
Гигич, палци за баба Praynig! Аз съм пристрастна и гласувам за Калунята Peace...

# 716
Петенце,да ти е живо и здраво момчето! Да има късмет в живота!   bouquet
Миле,браво на децата!  Simple Smile
Аз все още не знам как ще съм в събота...Не,че в неделя ми е по-удобно.  Rolling Eyes
Много искам да ви видя,а имам да връщам и книги.
Скарамушче,бързо да оздравява Точката!   Hug
Писна ми от болести-край нямат!   Crossing Arms

# 717
  • Пловдив
Пете, честит рожден ден на младежа, да е жив и здрав и да постигне целите си.

Гиговче, стискам палци.

# 718
  • Кърджали
Гиговче, имаш и  моите палчета за баба ти.

# 719
  • Кърджали
Гиговче, имаш и  моите палчета за баба ти.

Общи условия

Активация на акаунт