Сладкарничка за книги - тема 35

• 23 925
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
ДУ!
Пия си кафето с вас!
Тук при нас на село ситуацията е умерено зимна,но сега говорих с баща ми ,в Смолян,там има  около един метър сняг.   Shocked  И продължава да вали.
Сливче,звучиш много щастливо! Така се чувства един удовлетворен човек!! Hug
Точи,къде ще прекараш отпуската?
Мария Ч,как така остана без книжка!  Mr. Green
Мариетка,приятно изкарване на банкета!  Hug

# 541
  • Варна
Добро дъждовно утро  Flutter

Писах ,писах и накрая се затри  ooooh!

Тук от вчера вали не е спирало писнА ми вече ...
Вечерта съм на банкет ,нещо нямам настроение ама ще видим.

Точ ,приятна заслужена отпуска  Hug
Като прочетох Слив си спомних колко много обичам зюмбюли и аромата им ще си купя един за утрешния празник че то ако сама не си подаря  Laughing

# 542
  • София
Добро утро!

Ех, Слив, зарадвали сте мамите вчера  Hug! А колите..., винаги се чупят в най-неподходящия момент, винаги  Confused!

Мария Ч., ама ти можеш ли да кажеш, че на първата среща бяхме като непознати - не, нали  Heart Eyes Hug?

Мале, как вали и как е натрупало! А трябва да излизам, следователно и да разкопая колата  ooooh!.

# 543
  • София
Вени, Фнимавай коя кола ще изчистиш  hahaha

Точи, що така сега с лошо... отпуска била  Crossing Arms
Нека ти! Да я изкараш много хубаво  Hug

# 544
  • В Балкана
Вярно Кали, че си на работа..   ooooh!  Tired

Мариет, Лоренка,  хубаво да си изкарате на банкета!!   bouquet

Нези.. ти имаш връзка със Смолян!?  За-виж-дам!!  Mr. Green Hug

Точ, аз идвам да пия вино. Като изпратиш ТМ, се нанасям у вас.  hahaha
И.. ако позволиш – право на колко платен годишен отпуск имаш?  Twisted Evil

Върху мен имам топло, меко, живо "одеалце" и ми е малко трудно писането.. Планирам горещ душ.. и диван за трима – аз, той и книгата.   Flutter
Вече изчезвамммм..

# 545
  • София
Вени, Фнимавай коя кола ще изчистиш  hahaha
hahaha
Пия втора чаша кафе и вече възстанових спомените си къде точно паркирах вчеа  Joy.

# 546
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А тук е пролет. В понеделник чакаме 16 градуса.
и сега е слънчевко и се чудя дали да не си преодолея мързела и да се поразходя днес. Но пък и в постелята е хубаво... Blush
Отделно, че съм си принтирала към стотина страници от книжката и мога да чета в леглото, та не ми се мърда никъде.

# 547
Рейнче,родом съм от Смолян.  Wink
И аз изчезвам  на дивана ,пред камината -с книжка. Mr. Green

# 548
  • Кърджали
Добро утро Simple Smile
Набързо, че пиша от телефона. Щерката е окупирала компютъра.
Аз ли казах, че в Кърд сняг не вали? Взимам си думите назад. Simple Smile  Тук вали ли, вали Simple Smile Засега не е натрупало кой знае колко, но до довечера има време.
Слив, съжалявам, ако съм прозвучала много песимистично. Изпадам на моменти в някакви мелодраматични състояния, но иначе не драматизирам много много. Следващия път, когато прозвуча меланхолно, ти позволявам да ми зашлевиш един виртуален шамар Simple Smile
Така... Днес ще се наслаждаваме на "тихо се сипе белия сняг". Бях обещала на Кати да отидем да си купи часовник за ръката, като награда за това, че се научи да познава часа. Да видим дали ще я огрее днес. Писах го ден за мързел и четене.
А сега отивам да пиша в компютърната тема, че нещо стана на компютъра.

# 549
Добро Снежно Утро, приятели Hug

Точи, честита отпуска Hug, да й се насладиш максимално Peace

Джой, ти къде си, че е пролет Thinking

Нези, на вилата ли сте, сигурно е много красиво с този сняг Crazy

И тук вали и понатрупа даже Wink

Кали, приятна работа Hug

Вени Hug, изчисти две-три коли пред вас, за по сигурно Laughing

Рейн, не мърдай, остави топката да те топли Hug

Бъбълче, радвам се за теб, това е по-добре от първото място, защото колектива е много важен, а заплатата ще расте, като те видят колко си отговорна и работлива Hug

Лоренка и Мариетка, весело изкарване довечера Hug

И ние ще излизаме довечера, по някое време ще изчезна за разкрасителни процедури Crazy
Това ме посети за оня виц, дето мадамата цял ден била на козметик, фризьор и др. и като се върнала мъжът й я питал къде е била, а тя, ами на разкрасителни процедури в козметичния салон, а той я погледал, погледал, па я питал: а козметичният салон не работеше ли hahaha

Хубави почивни дни ви пожелавам и весело посрещане на празника Hug

# 550
  • Варна
Гиговаа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Щях да си изплюя кафето така ми стана смешно  Mr. Green

# 551
Привет, момичета!

Днес при мен е много, ама много снежно. Има поне 50 см. сняг, не мога да стигна до улицата, колите са затрупани, гаражът също-от миналия снегорин.  ooooh! Моля ви, не пътувайте, дори и да е наложително.

И моля за малко стиснати палчета.  Praynig

Скрит текст:
ММ е претърпял лека катастрофа сутринта на път за София. Чухме се, казва че е добре, но докато не го видя, ми е много притеснено.  Cry

Днес ви позволявам само да четете книжки и да си играете с деца и кучета в снега. Hug

# 552
Елинка, гуш spoko
Стискам палци всичко да е ОК fingerscrossed, но щом сте се чули и твърди че е добре, значи е обнадеждаващо Hug

# 553
ЕлинкаHug Hug Hug ужасяващо е! Но е хубаво, че си го чула.

Гигова, и ти ме разсмя  Mr. Green и на мен ми се прииска банкет и излизане Simple Smile е, може и без банкет  Grinning

София Филм Фест почна, а аз май няма да се класирам  Embarassed

# 554
  • Кърджали
Елинка, стиснати палци и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт