Операция на щитовидната жлеза -10

• 108 641
  • 913
  •   1
Отговори
# 390
  • с/у ОколоМръсТното
Видях я, в реанимацията е... тя е герой  Heart Eyes
Мерси момичета за подкрепата   bouquet

# 391
От тук вече Вие преценявате накъде,дали да търсите друго мнение,дали да операирате или да  изчакате!

Да така е,но май вече нямаме избор дали да има операция или не,остава само да решим при кого точно да отидем,защото все пак най-големия ѝ възел е почнал да притиска трахеята Sad Моля,кажете от кой лекар имате добри впечатления,аз засега си мисля за проф.Пандев?

# 392
  • Варна
Като цяло посоката ти на мислене е правилна!За сега той се води най-добрия в тази област,ако финансово можете да си го позволите.....това е човвка!

Аз съм оперирана от рак на жлезата,опериращия беше гръден хирург а не ендокринен....но най -добре би било такива операции да се правят от специалисти !

# 393
Като цяло посоката ти на мислене е правилна!За сега той се води най-добрия в тази област,ако финансово можете да си го позволите.....това е човвка!

Аз съм оперирана от рак на жлезата,опериращия беше гръден хирург а не ендокринен....но най -добре би било такива операции да се правят от специалисти !
Операцията не се ли поема от НЗОК,или има доплащане?В какъв размер?

# 394
За Пандев над 1000 и да, поема се ама избора на екип, ти. При Сечанов около 1200, че и нагоре, аз при проф. Тодоров 600, за Петков чух 2500 Shocked. Ти къде живееш Party

# 395
За Пандев над 1000 и да, поема се ама избора на екип, ти. При Сечанов около 1200, че и нагоре, аз при проф. Тодоров 600, за Петков чух 2500 Shocked. Ти къде живееш Party
Благодаря за инфото  Peace В Перник сме

# 396
Ами, ако не искаш да плащаш, кой те хване може и така, аз във Втора хирургия видях една дама без избор на екип, оперираха и я и нея не остана неоперирана. Но за светилата си се плащат солидни суми....

# 397
Ами, ако не искаш да плащаш, кой те хване може и така, аз във Втора хирургия видях една дама без избор на екип, оперираха и я и нея не остана неоперирана. Но за светилата си се плащат солидни суми....
Еми не е проблем да платим колкото е нужно,искам баба ми да се оправи  Heart Eyes От това не можеш(и не трябва!)да спестиш.

# 398
Шани, как е майка ти, всичко наред ли е?
поздрави я от нас тук, кажи, че й стискаме палци  Peace

# 399
  • Варна
За моженето ,можеш да пестиш.....всеки си знае обувките!
Аз лично не съм дала една стотинка ,и мисля че си ме оперираха идеално.....

# 400
Мдаааа, всеки си знае обувките, Скаби, помина ли ти , как си и от какво ти беше зле...

# 401
Мдаааа, всеки си знае обувките, Скаби, помина ли ти , как си и от какво ти беше зле...
Ами знам си "обувките" и 1000-1500лева не са ми проблем,особено ако се отнася за здравето  Peace

# 402
  • Варна
Това е похвално,и ние се радваме ,че баба ти има такава внучка която ще и даде шанса да оздравее!
Това за обувките е поговорка......не е необходимо натртването в/у нея.....

Светът е голям ,възможностите на хората са различни,но в едно си права не може и не трябва да се пести за сметка на здравето.За жалост не само в бг ами и по цял свят,здравето е с  пари.....ако нямаш спасявай се!

Надявам се всичко да е наред с баба ти,всички тук ще и стискаме палци,а ти ни дръж в течение с това което се случва!

# 403
  • Варна
А вие чак сега ли разбрахте,че болестите не са за бедните Confused
The Queen of Light GALADRIEL при положение,че можеш да си платиш по-добрия избор за хирург е Пандев.Положението е деликатно и за това е най-добре да се заложи на сигурно.Не ме разбирай погрешно операцията не е страшна,но упойки туй онуй.Едно е да се възтановяваш на 30 г.,друго е на 75.
Шани сигурна съм че всичко е наред при вас,но драсни два реда да сме спокойни  Simple Smile

# 404
А вие чак сега ли разбрахте,че болестите не са за бедните Confused
The Queen of Light GALADRIEL при положение,че можеш да си платиш по-добрия избор за хирург е Пандев.Положението е деликатно и за това е най-добре да се заложи на сигурно.Не ме разбирай погрешно операцията не е страшна,но упойки туй онуй.Едно е да се възтановяваш на 30 г.,друго е на 75.
Шани сигурна съм че всичко е наред при вас,но драсни два реда да сме спокойни  Simple Smile
Здравейте и от мен,сега ставам  Mr. Green
Благодаря ви за подкрепата,да,ще заложим на сигурно и ще сме при проф.Пандев,през юни ни предстои контролен преглед при доц.Иво Петров,тъй като баба ми е с Ренална денервация на нерви в бъбреците,и допълнително ще се консултираме и с него Peace
От упойките не се страхувам много,защото от 3години насам,всяко лято все така се случва,че на баба ѝ правят някакви манипулации с пълна упойка и засега няма проблеми  Peace
Ще ви държа в течение на нещата със сигурност   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт