Операция на щитовидната жлеза -10

• 108 650
  • 913
  •   1
Отговори
# 405
  • при моите деца .....
Привет!
Да се разпиша - вече съм в 5 месец бременна.
Изследвах хормоните на 15 дни, но вече на 25-30.
5 пъти променяхме дозата на Еутирокса.
Вече съм на 175 микрограма.
Добре се чувствам.
Все още ходя на работа, дори 1 в седмицата и на втората  Embarassed
Но от юли мисля да почивам.

# 406
  • Варна
Браво Боби Simple Smile.Радвам се,че всичко е наред.
Давай си време за почивка,независимо,че се чувстваш добре.

# 407
  • Варна
Бобииии Hug Hug Hug

# 408
Здравейте, момичета!Аз съм с изцяло премахната щитовидна жлеза и пия еутирокс 100, това много или малко е? И още един въпрос - когато си изследвате хормоните, сутрин на гладно ли и след като сте си пили хапчето ли?

# 409
  • Варна
Зори не може да се каже много ли е малко ли е.Всеки организъм е различен,изследваш и така разбираш.И аз съм 50 кг. с мокри гащи ,но съм на 150 мг. Ел тироксин.
Хормоните се изследват сутрин на гладно,без кафе,закуска и  т.н.Хапчето се пие след като те изследват Peace

# 410
Аз съм 90 кила и пия 75 мг пет дни , два 100 мг, много ми се вижда това бе Глухи....

# 411
  • с/у ОколоМръсТното
Момичета, мама е ОК.
Толкоз геройски изкара всичко, чак цялото отделение й се е радвало... (беше с майката на Лора Крумова и мъжът на Цветанка Ризова).
Вчера се прибра, днес си оправя градината. Дай Боже все така смела и жизнена да е  Hug
Благодаря ви   bouquet
zornica123   Hug радвам се да те "видя". И на мама всичко изрязаха.

Пожелавам на всяка от вас сили, енергия и много положителни години занапред  Peace

П.П: Глухарче и мама е 50 кила с мокри дрехи. Дано сега качи някое (кило)грамче.

# 412
  • Варна
Шани супер,радвам се за майка ти(че и до известните се е докоснала  Laughing).
Ще качи килограми спокойно.Много ти благодаря за пожеланията   bouquet
sisitons зависи какви стойности трябва да се постигнат.Аз трябва да докарам ТСХ около 0-та.На 125 мг. успях да смъкна до 4.05.Съмнява ме,че ще намалим дозата ,но за сега ще е толкова.За сега ги понасям ....

# 413
Ееехххх, момичета, а аз въобще пък не искам да напълнявам, тъкмо съм си добре - нито дебела, нито слаба. Килограмите ефект от хапчетата ли са? Не ми се ще да се търкалям  Joy
 Шани, радвам се за вас. Поздрави на майка ти и от тук на там само здраве и благополучие.
Това пожелавам и на всички вас момичета - от здраве да не се отървете, данооооо!   bouquet Hug

# 414
Аз като пиех 100 бях с 1, 8 ТСХ , сега не знам, браво на майка ти Шани, радвам се за нея.
zornica123 , и ти да не се отървеш от здраве Hug
Мен нещо все ме души, уж се снимах, усилен рисунък, било бронхит, аз си мисля, че е друго, май е от хормона....Има ли друг този проблем newsm78

# 415
  • Варна
sisitons опиши ми моля те как точно те души.

# 416
Ох не знам как да го обясня, като че ли не мога баш да си поема въздух до край , ама не винаги, понякога искам да се изкашлям и излиза дрезгаво като ларингит, абе много особено. И като говоря трябва да млъкна , за да си поема дъх, след операцията бях така дълго време, уж се бях оправила, сега пак, не знам може и алергия от тополите да е. Като все едно не ми стига въздух докрай, нещо такова, но го усещам на гърлото. Особено, ако нещо се забързам или върша нещо физическо се усеща повече. Толкова объркано го обясних, но нещо такова...

# 417
  • Варна
Ами разбрах те,точно така съм и аз.Не ми достига въздух и това е.И аз спирам да си поема въздух между две изречения.Взеха да ми минават мисли за проблеми с белия дроб.
И на всичкото отгоре от както се върнах на работа отново имам проблеми с гласа.На края на деня гласа ми е дрезгав и странен.Натоварвам ли го много,още не се е възтановил ли ? Идея нямам,но няма как да не говоря клиенти,колеги...

# 418
Аз много говоря, учител на големи ученици и няма как надвиквам ги непрекъснато. Но боледувах 1, 5 месеца то не беше грип, кашлица ухо, ангина почти два месеца. И сега след още месец преди седмица не мога да дишам добре, слуша ме личната вика ми свириш и ме прати на снимка, там написаха усилен белодробен рисунък. Джипито ме лекува със ксизал, то е за алергия , каза 10 дни да го пия вчера беше последното хапче и ми обясни, че организма се презастрахова и лигавицата се подува. Било атака от антитела и затова било свръх атака за защита точно така ми обясни и ставало като хроничен бронхит. Аз си мисля , че може да еи белия дроб, защото го чу на слушалка , а после и рентгеноложката ме пита , боледувала ли си и каза нищо обезпокоително, лека реакция.... Ама на мен ми пречи, не е болка за умиране но....

# 419
  • Варна
Сега ще ме накараш да отида да си направя и аз снимка,въпреки че не съм боледувала.Но пък когато влизах за лечение ме попитаха дали пуша цигари,защото се чувало леко свирене ...
А по време на операцията ми правиха снимка и всичко беше уж наред.

Общи условия

Активация на акаунт