Операция на щитовидната жлеза -10

• 108 649
  • 913
  •   1
Отговори
# 420
Аз от 4 години не пуша преди по една кутия, по-преди за 6 год ги отказах, но имам голям опит с цигарите Mr. Green

# 421
Момичета, мама е ОК.
Толкоз геройски изкара всичко, чак цялото отделение й се е радвало... (беше с майката на Лора Крумова и мъжът на Цветанка Ризова).
Вчера се прибра, днес си оправя градината. Дай Боже все така смела и жизнена да е  Hug
Благодаря ви   bouquet
zornica123   Hug радвам се да те "видя". И на мама всичко изрязаха.

Пожелавам на всяка от вас сили, енергия и много положителни години занапред  Peace

П.П: Глухарче и мама е 50 кила с мокри дрехи. Дано сега качи някое (кило)грамче.
Здравей!Можеш ли да ми кажеш къде е била операцията,при кого...виждам,че си с много положително мнение,а и майка ти е добре,което е най-важното Hug
Събирам мнения...

# 422
  • Варна
Ох sisitons хипохондричка съм станала вече.
При мен този проблем с дишането е още щом отворих очи след операцията.
Лошото е че с тази моя диагноза в момента в който отида при личната и ще се започне отново с едно ходене по доктори,за да се презастрахова.Другото,което ме дразни е адски заден секрет,все ми е на гърлото,жилав,гаден и дразнещ.

# 423
  • с/у ОколоМръсТното
Момичета, а как ви е пулса след операцията? Ако пак е висок, от това според мен се задъхвате...
Отделно, че дори и една цигара да сте изпушили, това се отразява на белия дроб.

Имам много болен баща, който също е зле с белите дробове и макар, че от 30+ години не пуши, има доста болежки от периода на активно пушене. Та мама и заради него някак се е стегнала (отделно тази болест на ЩЖ е следствие на преживяния шок, покрай неговата болест), да се оправи бързо, че да може да продължи да го гледа. Той също иска операция  ooooh! Tired Crazy

The Queen of Light GALADRIEL - в София, в Мед. Академия (майчин дом), на ет.11. Оперира я доц. Сечанов.

# 424
Момичета, а как ви е пулса след операцията? Ако пак е висок, от това според мен се задъхвате...
Отделно, че дори и една цигара да сте изпушили, това се отразява на белия дроб.

Имам много болен баща, който също е зле с белите дробове и макар, че от 30+ години не пуши, има доста болежки от периода на активно пушене. Та мама и заради него някак се е стегнала (отделно тази болест на ЩЖ е следствие на преживяния шок, покрай неговата болест), да се оправи бързо, че да може да продължи да го гледа. Той също иска операция  ooooh! Tired Crazy

The Queen of Light GALADRIEL - в София, в Мед. Академия (майчин дом), на ет.11. Оперира я доц. Сечанов.
Hug Hug Hug

# 425
 Глухарче,не те съветвам да си правиш снимка,все пак си е облъчване!Аз като вас/задушаване/ от време на време имам подобни проблеми ,но при мен е съчетано с екстрасистоли/прескачания/ на сърцето.Това го получих след операцията и при претоварване го получавам.Правиха ми електрокардиограма,уж всичко е наред. Кардиоложката ми каза ,че това засега е безобидно.Стечение на времето намаляха,но пак ги получавам.Вероятно е от напасването на хормона.
 А това за задния секрет и аз го имам,но моето е на алергична основа тъй като имам алергичен ринит.Правя си чести гаргари със морска сол и сода.Облекчават временно.

# 426
  • Варна
gia_n я сподели за тази гаргара и аз имам съмнение,че е на алергична основа.
Аз също от време на време усещам как ми прескача сърцето,но не е толкова често.За сега ще се въздържа от снимка,тъй като днес отново,направо не се понасям като го направя,се порових из нета и се оказа,че този проблем с дишането се среща често при тези операции.А и сцинтиграфия на цяло тяло правих април месец,дано да се вижда на нея ако има нещо,скенер е все пак.
Момичета тези цигари не можах да ги спра и това е.Намалих ги доста,но да ги спра окончателно не успях.Търпя критики Confused

# 427
Аз щях да ходя утре да видя ТСХ, калций, фосфор и се отказах, няма само да се изследвам. Исках така на своя глава, а иначе юли ми е часа за ендо и реших ще изтрая няма само да ме бодат. И ако ми е малко хормона какво толкова ще ми стане нищо, най много малко да ме души повече, майната ,му  hahaha. Радвам се за Майка ти Шани, да се оправя бързо жената, мисля си й друго , ако видя, че не ми работят паращитовидните жлези, пак нищо не мога да направя и какво само ще се бода и ще се гледам Wink. Няма повече да го мислим Глухарче, аз пък съм с доброкачествено и пак ме души, тъй че не са дивотийте дето си ги мислиш Hug Hug Hug. Ама така като чуя, че и на друг му е така съм по-спокойна Hug

# 428
  • Варна
Глухарче'стига лъга хората бе жена...........била ги намалила,глупости,онзи ден опука повече от кутия.....иначе съвестно и било Laughingд

# 429
  • Варна
Еййй,че проклето туй skabiela бре.На мен поне ми е съвестно,а ти си ги пушиш и не ти дреме нали  Laughing.
Вчера цял ден бях на Фичоза и странно там нито се задъхвам,проблеми никакви нямам.Ей туй психиката може да те умори.

# 430
 Преди вземах ериус за алергията,но тази година пробвах със ринитал.Това е хомеопатично и  безвредно.Но го спрях и днес отново съм със запушен нос,така че пак ще си взема.Няма уж странични ефекти.Но пък в последно време ме мъчи едно замайване,май ми пада кръвното!
 Лично аз си го изписах,тъй като и аз като Сисито гледам да си спестявам ходенията при доктори.Колкото повече ходиш по болен се чувстваш  Rolling Eyes!

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 09:54 от gia_n

# 431
  • някъде там
Здравейте отново, искам да помоля ако някои разполага с актуален емайл на Пандев, трябва да му изпратя изследвания, а имам два емайла които не отговарят. Благодаря

# 432
  • Варна
Моля ако някой може да ми каже какво означава категория VI на папиларна неоплазия. Нищо не намирам в мрежата, освен че "е най-лошо"

# 433
  • Варна
Е,означава папиларен карцином .....КОЕТО Е НАЙ-ДОБРОТО  ОТ НАЙ-ЛОШОТО!

Понеже сега си изключително притеснена от диагнозата,и вероятно ти минава най-черния филм през главата....искам  да знаеш ,че от това не се умира!

# 434
  • Варна
ilianagm моята биопсия беше същата.И аз и skabiela сме със същата диагноза и сме от Варна.Питай за всичко,което се сетиш,на среща сме.Като за начало от това няма да мрем.

Общи условия

Активация на акаунт