Операция на щитовидната жлеза -10

• 108 691
  • 913
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Шани на 1-вия месец единствено хормона да си изследва друго не ми идва на акъла.
Ако отиде при хирурга ще я погледне как зараства раната,друго няма какво да преглежда.
Ендото да направи ехограф още е прясно и възпалено,пак няма какво да се види.
Фри моето ТСХ за месец без да пия хормон се качи на 62,но аз нямам грам жлеза.Явно твоята си работи

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 16:36 от Глухарче

# 481
  • с/у ОколоМръсТното
  Joy  Глухарченце, мерси.
Мама се оперира и всичко й махнаха.

Аз за сега съм си с цяла и здрава жлеза, пу, пу.

# 482
  • Варна
  Joy  Глухарченце, мерси.
Мама се оперира и всичко й махнаха.

Аз за сега съм си с цяла и здрава жлеза, пу, пу.
Абе за Фри трябваше да е отговора,ама акъла ми къде е  Joy

# 483
До един месец пълен или 40 дни няма право за направление за ендо, двата прегледа са за хирурга Peace, те са безплатни. Ей там е драмата, не ти дават направления и на щат да те преглеждат, а аз имах нужда. Моето ТСХ от 0,3 преди операцията на 20 ден беше 33. Та такива ми ти неща....Мисля, че до 40 дни каквото и да стане е грижа на хирурзите. Аз постъпих в ендокринологията , но беше пак Александровска болница.

# 484
На Шани майка й взима хормон от след операцията ако не греша.
Ако не ви дават направления за прегледи и изследвания - плащайте си по-добре, да не се наложи после да плащате тройно и четворно за лекарства  ooooh!

# 485
Aз исках да и платя, не е проблем, но Лазарова не иска да ме прегледа , каза ти си грижа на хирурзите. Абе днес много ме души не знам защо така newsm78

# 486
  • Варна
Всичко си плащам аз.Почти всеки месец правя изследвания за ТСХ,за да го наместя.Няма кой да ми дава толкова често направления.
sisitons и на мен днес ми е много задушно.
А нормално ли е до края на деня гласа ми да става дрезгав.Уморява ли се какво.Някой който е имал проблем с гласа след операцията да сподели.

# 487
Здравейте, момичета, как сте? Аз понеделник постъпвам за операция, обаче никой не ми обясни как да се подготвя. Знаете ли какво точно да си нося с мен като принадлежности и като отида там сутринта гладна и жадна ли трябва да съм и хапчето трябва ли да съм го пила? Имам само една бележка с изследванията, които ми трябват, друго нищо не ми се обясни, затова ви занимавам пак вас с моите въпроси. Grinning
Желая ви много здраве, момичета, и ми стискайте палци в понеделник. :*

# 488
  • Варна
Ако е същия ден операцията трябва да си гладна,жадна,никакви лекарства не трябва да си пила.
Носи си хигиенни принадлежности,пижамата задължително горницата да е с копчета.
Предупреди да ти носят течна храна,може да имаш проблем с преглъщането.Хапчета за гърло си вземи,облекчават след интубацията.Това се сещам на първо време,като се сетя друго ще пиша.

# 489
Благодаря за отговорите. За храната няма ли да ми дават от там, те посетители пускат само в определен час, някъде следобяд и то за малко. Ох, притеснено ми е, ама гледам да съм с нагласата, че всичко ще е наред.

# 490
  • Варна
Те няма да ти разрешат веднага след операцията да ядеш,ще минат няколко часа.Не се притеснявай ще заспиш и това е.

# 491
Не вярвам да те оперират същият ден. Така че за хапчетата ще ти кажат, тези за кръвно се пият, изследват кръвна група, абе няма да е същият ден. Може и обикновена нощница аз не бях с копчета, споко, няма страшно Hug

# 492
  • Варна
Мен ме оперираха в деня в който си влязох в болницата с багажа.Влязох в 8, в 11 бях на операционната маса.За пижамата е по-удобно с копчетата,за да не се налага при преглед,смяна на превръзки и т.н. всеки път събличане,така откопчаваш 2-3 копчета и е готово  Peace

# 493
Здравейте, момичета,
Имам въпрос и по- специално към тези от вас, които ходят при д-р Райков? Каква е цената на платения преглед при него и по- специално ехо? Мога ли да си взема фактура за осребряване? Днес в след 15 ч трябва да съм там. Благодаря предварително

# 494
  • Варна
Мисля че цената е 33лв за ехо прегледа,но за фактура не знам!  Hug  bouquet
Стискам палци всичко да е наред Алекса!

Общи условия

Активация на акаунт