Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~41~

• 16 173
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Joyако е последна серия Mr. Green инак може и така да се е изразил,щот не го познава Laughing

# 661
Фрагмана с руски субки  Peace

https://vk.com/feed?z=video-83004136_171000293%2F4f9a0a01848792f1cd

За тези, които не могат да го гледат :

Зейнеп: Когато започна да мисля за теб, чувам мелодията на старинна турска песен... Спомням си твоите очи, усмивка се появява на лицето ми!

Бану: Така ме боли сърцето!

Резан: Недей, спри, Бану!

Севинч: Ще си държиш устата затворена!

Селчук: Аз също мисля, че няма да се получи. Между Гьокхан и Зейнеп не може да има нищо!

Гьокхан: Тук, преди 22 години е загинал твоят син. След това никой не те е видял. Ти си останал някъде в миналото.

Линде  Hug Heart Eyes
Еве  bouquet тоз път си се погрижила за меня Party Party Party

# 662

H. Hakan Eren ‏@hhakaneren

Yoğunluktan tek tek yazamıyorum. #SevdamAlabora 4. Bölümü pazar ATV'de! Yayından kalkma kanalın verebileceği bir karar, henüz yayın devam...

И коментарите Laughing не моем да разберем дали се радват че ще излъчи 4 еп или.... Laughing

Filiz@Kadir ‏@FilizYildirim19 4h4 hours ago

@hhakaneren ohh cok sükür hakan Abi cok tesekkürler aciklama icin.sizde dinlenin yorgunsunuz.cok rahatladim cok sükür.
0 replies 0 retweets 0 favorites
lara ahmed ‏@laraahm56030491 4h4 hours ago

@hhakaneren çooook şükür
Esraa ‏@_EKhattab 1h1 hour ago

@laraahm56030491 @hhakaneren Can you please tell me what did he say?! 😔
lara ahmed ‏@laraahm56030491 1h1 hour ago

@_EKhattab @hhakaneren Ya of corse he said that episode 4 will be aired and that no decision has been made yet that's what I understood

# 663
Васе  Hug Точно за теб си помислих  Peace Mr. Green

Ренко  Hug той и оператора пусна снимка в инста, че правят последната серия, ама вече не ми се поства  ooooh! Йетер бе  #Cussing out

Гледах вчерашните рейтинги, оня сериал със шалварите - Отмъщението за змиите - 5 и кусур рейтинг  Shocked #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 664

Ренко  Hug той и оператора пусна снимка в инста, че правят последната серия, ама вече не ми се поства  ooooh! Йетер бе  #Cussing out

Гледах вчерашните рейтинги, оня сериал със шалварите - Отмъщението за змиите - 5 и кусур рейтинг  Shocked #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мда Laughingи още един е потвърдил че правят финал Laughing

Видох го Еве Laughing е ми туркиш им кажи и не ги обиждай Mr. Green

# 665

кой па тоз #Cussing out кви змии #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 666
# 667
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Абе,тия съвсем не са уред #Cussing out за сетен път се убедих Mr. Green

# 668
  • близо до брега на морето
Вие ме довършихте с това последното инфо ooooh!

# 669
Миме  Hug Ти поне имаш и други ашкъми, а някои от нас си имат само Кадир  ooooh! Mr. Green

# 670
Миме  Hug Ти поне имаш и други ашкъми, а някои от нас си имат само Кадир  ooooh! Mr. Green
Да Laughing и ако играе с шалвари и чалма у следващия Mr. Green ше видим къв ашкъм ше ти е  Mr. Green отмах го отсвирвам Naughty а тоя си беше супер филм #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 671
Дооуру,ма сега докато си намери нещо-чок озледим Mr. Green.Наистина жалко-на мен ми харесваше-сега за една серия кви ли ще ги накъдрят-нема смисъл да се тровя Peace.Ще чакаме новия му  проект и тва е

# 672
Бош вер сега-да питам аз-Али кога ще разбере,че тая чапла е полис

# 673
Бош вер сега-да питам аз-Али кога ще разбере,че тая чапла е полис
Аз не съм стигнала до там Laughing

Аз мислим да дремнем до към 4ч Laughing да ви пускам ли сега тема newsm78

# 674

Фрагманта Laughing

Общи условия

Активация на акаунт