Лесно име за момченце

• 5 282
  • 38
  •   1
Отговори
# 15
Аднан
Амал
Калил
Захир
Асим
Арда
Алтан
Емре
Каан
Елван
Умут
Золтан
Назар
Сонер

# 16
Емир е най-подходящо и най-добре се връзва с Денис. Иначе аз харесвам и Берен.

# 17
Берен не е ли женско име?

# 18
На мен ми харесва Ергин,пожелавам Ви леко раждане и здраве.

# 19
  • Prague Czech Republic
Кенан,,  Борак,, Халил   bouquet

# 20
Берен не е ли женско име?
И аз така мислех, но познавам момче с това име.

# 21
Авторката търси типично турско или нещо по - модерно? Защото Осман и Онур на пример се приемат по - различен начин. Има доста сериали сега там има много нови и модерни имена - според мен де  Simple Smile Може би е време да каже дали нещо от предложените й харесва.

# 22
Моля ви, пишете и значението им, ако го знаете.

Емир

# 23
Името което търся е нещо по-модерно и лесно за възприемане.  newsm78 #Crazy Лошото е че не знам кое ми харесва, а детето не може да остане без име. Затова и искам да събера различни предложения, за да може нещо ново и интересно да ми попадне пред очите. Rolling Eyes

# 24
  • София
Нещо ново надали ще намериш тук. Предполагам повечето не сме кой знае колко запознати с  турските и арабски имена и ще се предлагат по- стандартни такива...също в зоната на предположенията ми е, че нямаме голяма идея кое се води за модерно и кое не.

# 25
Емир, Емирхан, Еге, Мерт, Ефе, Архан, Бора, Емре са доста популярни в момента. Малко ни е трудно да даваме предложения когато имаме толкова малко информация. Няма ли имена които да ти харесват? Ако дадеш няколко примера можем да си дадем мнението или да дадем сходни предложения.

# 26
За модерни аз смятам тези от сериалите  Laughing Емир, Онур, Мерт, Бурак, Буран, Берк, Джем, Каан. В нашата отчетна имаме Туна. Според мен Емир и Мерт са най - подходящи. Ще му казват Емо или Марти.

# 27
мисля че Денис и Енис се връзва най добре
в превод Enis - Dost, arkadaş -приятел

# 28
Предлагам още Самир и Раян , като Раян ми се вижда даже интернационално и в този смисъл подобно и на Денис

# 29
Добре де , нали в други теми се твърди , че Раян е старо българско име. За мен си е интернационално и няма нищо общо с българското.

Общи условия

Активация на акаунт