Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 73 112
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 975
  • София
О, Нино, това готината бабка, дето я снимаш непрекъснато ли Sad Стига бе, дано да де добре!

# 976
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох, бе Нино, как ме натъжи... Така си го написала, че ми стана мъчно, все едно е моята баба.
Много емоционално пишеш винаги.
Стискам палци и на теб, и на баба ти, да се окаже временно неразположение и да ти я върнат, да й се порадваш още.  Hug

Даунче, много ти се радвам, има много сила и кураж в теб и знам, че ще се справиш с всичко. Hug

Упоритичка, и на теб се радвам - днес ми звучиш много по-добре от вчера, няма я паниката, която усетих в първия ти пост, ще се справиш! Винаги, когато имаш нужда от отдушник, пиши. Може и да не е при нас, може да го напишеш на лист хартия и после да го изхвърлиш, няма значение. Важното е да го изкараш от себе си. Hug

Сесили, не мога да повярвам, че няма да е важно за теб дали те обичат или не. Дано никога да не разбереш това.  Hug

Искам да кажа, че противно на всички приказки за женската злоба и пр. , лично мен животът ме е убедил, че женското "братство" е голяма сила. Жените са много по-склонни да си помагат и по-изобретателни в това отношение, отколкото мъжете.
Този форум също затвърди това ми убеждение.
Толкова съчувствие, съпричастност, отзивчивост и взаимопомощ видях тук за двете години, в които го следя, че вече се дразня на приказките, че хората били станали , по-лоши, по-зли и т.н. някакви тъпи хейтърски обобщения.

# 977
Добър ден и от мен!
Снегът премина в мокър сняг. И сега е мокро, с локви навсякъде.
Миналата седмица дебелото ми зимно яке ме предаде. Развали се ципа.
А днес...Пристигнах с мокри крака. И двата ми ботуша са разлепени. Е, бива ли такова нещо?!?

Значи време е пролетта да дойде!

На всички с трудности в тези дни пожелавам кураж и спокойствие. Знаем приказката за счупената ваза. По-добре да се изхвърли това, което ни пречи и съсипва живота ни. Все пак - един е.

# 978
  • София
Даун, зърнах те само на една снимка, профилната, във фейса. Но наистина много хубава ми се видя, така че не ми отричай очевидни неща, ако обичаш.  Grinning

В момента навлизам в новата си дейност на работа, като изключим другите, които си имам, и съм под пАра. Мозъкът ми не е свикнал да щрака на бързи обороти.   Mr. Green

# 979
Искам да кажа , че съм много щастлив относно времето навън.
Разбира се, че ще се карат ски, Белинда. Mr. Green

# 980
Даун, зърнах те само на една снимка, профилната, във фейса. Но наистина много хубава ми се видя, така че не ми отричай очевидни неща, ако обичаш.  Grinning

В момента навлизам в новата си дейност на работа, като изключим другите, които си имам, и съм под пАра. Мозъкът ми не е свикнал да щрака на бързи обороти.   Mr. Green

Ха ха, Тонка, то на летище София всички изглеждаме добре като заминаваме на почивка Simple Smile. Летяхме за Рим тогава.

# 981
  • София
Здравейте, момичета.
Вчера четох, четох и стигнах само до някъде. Сега чета Упорита, добре дошла  Hug Кураж ти пожелавам и дано нещата се наредят по най-добрия начин!
Нино, въртях назад темата, ама не разбрах защо е в нолница баба. Пиши като имаш новини, че ще я мислим! Изпращам ви много прегръдки и да се оправя бързо!
Белла, как си?
Чек, пиши като говориш с вашите!

# 982
Цвети, защото се влоши от грипа. И сърце, и бял дроб. Снимките никак не са добри, а тя се пазари там с нашите, че не иска да остава в болница.
Благодаря ви.

# 983
Нино, ще се оправи твоето бабче.

Благодаря на всички, момичета, да не ви изброявам поименно.

Свърших си задачите за днес и гледам обувки в yoox-а  Mr. Green

# 984
  • Ямбол
Искам да кажа, че голямото ми дете ме ядоса и ще му се сърдя.
Не е станал още, не е учил, не е ял.
Замислям да го оставя да се успи и какво още за наказание не знам.

# 985
  • София
Нино,  Hug Heart Eyes тя е бойна баба, ще се оправи!  Пращаме й много положителна енергия!  Hug

# 986
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Искам да кажа, че голямото ми дете ме ядоса и ще му се сърдя.
Не е станал още, не е учил, не е ял.
Замислям да го оставя да се успи и какво още за наказание не знам.

Лили, сръднята е достатъчно наказание, според мен. Действа при почти всички деца. Да не ти говори майка ти - това е доста голямо наказание.

# 987
  • София
Ох, майка ми ще ме поболее smile3511 Кашля като магаре и вдига температура вече три дни, обаче си се самолекува, защото при личната трябвало да чака три часа на опашка. Казвам - добре, разбирам, че ти е зле, но ако развиеш бронхит или пневмония, както често става с този вирус, няма да разбереш, без да ти сложат една слушалка. Емииии, като развия-развия! Ще си лежа на топло и така. Казвам, мамо, с лежана на топло пневмония не се оправя! Ми като не се оправя, няма да се оправя и толкоз! Направо Shocked Вбесих се и й затворих телефона! Как може чак пък такава безотговорност, пфуууу Crossing Arms
Страшно става с годините. И като не са ми наблизо, да ги награбя лично, съвсем трудно е Tired

# 988
  • ту тук, ту там
Бела май зачезна... Дали не съм познала... newsm78
Имаме 20 см сняг! И не спира да вали! Не го искам пък, искам да е пролет!  Crossing Arms
Болните роднини да оздравяват бързо!  Praynig

# 989
Чета ви и пиша в уърд, сакън да не изпусна да изкоментирам нещо. 

Упорита, и това ще мине. Зная, че първоначалният шок е голям, че усещането е все едно губиш почва под краката си, че въпросите са безброй, че не можеш да ядеш и спиш и пр., но от тук нататък ще става все по-добре. Не бързайте, говорете (ние с моя бивш никога не сме говорили толкова много, колкото когато се разделяхме), постепенно нещата ще се изчистят и ще се успокоиш. И ще видиш, че станалото (каквато и да е развръзката) не е кой знае каква драма. Пиши тук ако ти помага, понякога се говори по-лесно с непознати, отколкото с най-близките.

Цял следобед вчера се чудих какво да кажа на Даун и всичко ми се видя толкова клиширано... Даун, ще се справиш, то е ясно, аз стискам палци всичко да мине по възможно най-лекия начин. И момичета, не се чувствайте виновни, от това, че сте се разкиснали, нормално е да се случва от време на време, не може все да сме силни.

Много хубава Бела! Останалите момичета не успях да видя. 

ФДТ на 11, 13 или 15 и то ползван редовно, ми се вижда абсурдно.

Аз пък да ви кажа никога не съм искала да се занимавам с нищо, доближаващо се до правото, даже анти ми беше, но ето, вече толкова година все по адвокатски кантори работя. Животът си прави интересни номера с нас понякога.

Снощи ми дойде музата да готвя. Направих по един аламинут и по един десерт за мен и за детето, което за мен си е голямо готвене. Много рядко готвя различни неща за мен и за него, още по-рядко приготвям десерти. Сладолед от манго за момчето, хубаво, че Мър тук писа през деня, та се присетих, че имам едно манго във фризера, което замразих точно с тази цел, и нещо като чийзкейк в чашки за мен – бисквити, смес от гръцко кисело мляко и Филаделфия, киви, мед, и отгоре сладко от череши, много мой тип десерт.

Нино, стискам палци баба ти да се оправя и бързичко да се връща при вас.

Аз не бих наказала детото си с мълчание.

Общи условия

Активация на акаунт