Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 679
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 635
Заявявам най-отговорно, че не съм виждала Даун на снимка, само сина ѝ съм виждала, но от Тонка смее ли човек да го похвали?  Twisted Evil

# 1 636
Тони, и аз си мислих че съм лицемерна. Не съм! Оказа се, че просто реагирам на момента. Ако някой се нуждае от помощ аз съм там.

# 1 637
Бела , по БТВ  Peace

# 1 638

Благодаря ти. Знаеш ли, че ми обещаха мопс  Party

# 1 639
Снимките ми са доста посредствени Sad.

Аз съм снимач и зяпач любител, снимам и гледам чужди снимки със сърцето си, а не с разума си и изискванията на професионалната фотография. Дори не чета специализирана литература по въпроса. Оценката ми е на база "Харесва ми, докосва ме" и съответно "Не ми харесва, не ме докосва". Е, някои от твоите снимки много ми харесаха, да не кажа изключително!  Peace

# 1 640
белла, на теб ти е простено що ги взимаш навътре нещата. Simple Smile
И да кажеш, че сме недоклатени лелки и че децата са ни хубави и двете в някакъв момент ще са верни. Simple Smile

Аз имам дилема...дали да си взема нов обектив, или велосипед за РД. И двете са на сходни цени.

# 1 641
  • София
Заявявам най-отговорно, че не съм виждала Даун на снимка, само сина ѝ съм виждала, но от Тонка смее ли човек да го похвали?  Twisted Evil
Чек, напротив, ще ми стане много приятно да ми похвалите зетя.  Grinning Само си знайте, че момчето е запазено.

Да ви кажа, че хубави или грозни - няма кой знае какво значение. Имам си приятно чувство към доста съфорумки и то няма да ми се промени с някоя тяхна снимка.
Бай дъ уей, само една мадама във форума има, която се пишеше голЕмата работа, а се разтресох от смях, когато я видях на снимки. Ама и сега се треса като се сетя.  Joy То бива човек да си фантазира и да пише глупости, но когато истината лъсне, става страшно.

# 1 642

Благодаря ти. Знаеш ли, че ми обещаха мопс  Party
хаха ,ей не се отказваш  Mr. Green Ти мирувай сега ,че в четвъртък раждаш  Wink Ако имате въпроси за мопсове,питайте ще отговарям  Hug

# 1 643
Аз имам дилема...дали да си взема нов обектив, или велосипед за РД. И двете са на сходни цени.

Aко си като мен - по-добре си вземи обектив  Blush

# 1 644
  • някъде ... тук ...
Аз съм доста разсеяна и забравям.

Даун, и преди бях писала, че снимките ти са много яки.

Сесили, кое ти е по-нужно?

Каси, наистина не помня и искрено се извинявам!

# 1 645
  • Euskal Herria
И аз бих избрала обектива.

# 1 646
  • София
И аз съм за обектива.  Grinning

Даун, чак сега разбрах, че снимките са твое дело. Браво, много се захласвам по фотография и уважавам хубавите снимки.

# 1 647
Както написах и снощи, с малко по-различни думи, когато влизам в тази тема оставям бодлите навън, защото ми е приятно да се чувствам добронамерено и да усещам добронамереност около себе си. Това не ми пречи в други теми да споря с потребителки, пишещи и в тази тема, с чието мнение не съм съгласна. Няма нищо странно и страшно понякога да сме на различно мнение. Ако не ми е екзистенциално важно, ще си премълча. Същото се отнася за снимки и тн. В повечето случаи не коментирам, освен ако не съм силно впечатлена.

# 1 648
Искам да напиша положителен фийдбек на един купувач в ОЛХ, но не знам как. Знаете ли?
Или той първо трябва?

Продадох матрака на детето и му подарих протектора. Човекът вика - ползван ли е матракът? Ми, почти не, викам, има няма месец, то бебето не се побираше в леглото - и той замлъкна за малко и после смотолеви нещо  Joy Но щом купи матрака, значи не ме е взел за луда.

Софи Hug

# 1 649
  • Ямбол
Аз бих си взела велосипед, но това е защото не обичам много снимките.
Даже снощи леко се озъбих на мъжа ми, че постоянно ми дуднеше, снимай този, онзи, мене. Казах му, че като си наеме фотограф да ходи по гъза му, ще го снимат навсякъде и всеки. А той използва, че не обичам да се снимам име кара да снимам.

Общи условия

Активация на акаунт