Предстои ми инсеминация - тема 18

• 60 050
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • София
*raibow*, чак сега видях поста ти - имаш хубава новина, браво.
Успех,  с овулацията и ще си сформираме цял отбор за инсе през март.
Нямам търпение, сигурна съм че ще има положеителни  EFP

# 16
vik_ki, *rainbow* Стискам палци и дано тази да ви е последната процедура  Hug   bouquet

Аз от днес започнах клостила  Sick, но при мен има вероятност и да канцелираме инсето, защото доктора настояваше ММ да пусне още изследвания.  Но аз много настоявах да не изпуснем и този цикъл, и каза да пуснем изследванията и ако излезне нещо там ще я спрем. НО тези изследвания са доста скъпи и надвишават много бюджета ни, и най-вероятно ако д-ра не се съгласи да продължим ще спрем процедурата...  въпреки, че той каза че тези изследвания не са задължителни а препоръчителни...
Защото ако излезнело нещо при ММ може процедурата да е директно ИКСИ... много ми е мъчно  Cry

# 17
vik_ki, *rainbow* успех момичета  bouquet
Котенце какви изследвания сте пуснали? Не разбирам защо сте започнали стимулация, ако после може да я спрете?!? Само се натоварват излишно яйчниците. Знам, че никой не иска да отлага, но защо да правите инсе (което също е пари), ако изследванията покажат, че то няма да свърши работа? Съжалявам, че се включвам така, нямам представа каква е вашата история, просто разсъждавам.   bouquet

# 18
vik_ki, *rainbow* успех момичета  bouquet
Котенце какви изследвания сте пуснали? Не разбирам защо сте започнали стимулация, ако после може да я спрете?!? Само се натоварват излишно яйчниците. Знам, че никой не иска да отлага, но защо да правите инсе (което също е пари), ако изследванията покажат, че то няма да свърши работа? Съжалявам, че се включвам така, нямам представа каква е вашата история, просто разсъждавам.   bouquet

Аз съм след лапаро, и при мен явно засега всичко е ОК.

При ММ сме пускали само спермограма, която според док. е добра, но само 7% по крюгер. Попитах док., толкова ли е лоша, че иска още толкова много изследвания...той каза, че трябва да намерим причината, да не се получава толкова време. И ми обясни, че инсето не е процедура а лечение на стерелитет!

Ами де да знам и аз, той както ни го обясни, те са просто един вариант но не изкл. и да няма проблем... което също са излишни пари и време! За това настоях да не изпускаме месеца, защото и при двете е ИЛИ-ИЛИ. Не е заключил, че това е проблем... и процедурата е обречена на неуспех!

За стимулантите, наясно съм колко натоварват Я и организма, но като цяло има +, че може да се види отг. на Я...

Твърдо съм решена да направим това инсе, ако е неуспешно ще пуснем всички изследвания...
Вътрешно ми се иска, и силно се надявам да е успешна и всичко да свърши.  Praynig Praynig Praynig

# 19
Котенце аз пак не разбрах какви изследвания иска да пуснете за ТМ. Като имаш предвид, че вече по новите изисквания се иска 4 % по Крюгер, 7 не е фантастично, но и не е чак толкова зле.
Ние от 4 паднахме на 2% при последната СГ.
Дано направите инсето и е успешно!

# 20
Сега погледнах документите, с 11% по крюгер сме... Thinking

# 21
понякога си мисля, че в желанието си да се презастраховат лекарите не си дават сметка колко отрицателно влияят на пациентите. известно е, че причините за неуспех могат да са най-разнообразни, вкл.  и чисто психологически/например стрес от самата процедура, неслучайно при някои мъже показателите на сперма, взета в домашни условия,са значително по-добри от тези на сперма, дадена в клиника/,така че не винаги могат да бъдат диагностицирани.
не се притеснявай. при показатели между 5 и 15 % е възможна бременност. спокойно и успех.

# 22
  • София
Ехоооо,
Къде сте момичета? Да не ви затрупа снега  Nature Snowman

Котенце, рейнобоу какво става с вас? Как сте? Споделете, че ви мисля  Simple Smile

# 23
Вики Hug, тук съм, но в четвъртък ми беше последното хапче регулон и сега чакам да ми дойде МЦ и от трети ден започвам да приемам лотризол 2х1 и на 10-ти ден съм на преглед. Паралелно пия фемиуел-хапчета с екстракт от червена детелина, прегнакеър зачеване, фолиева, невробекс(последните две  в конски дозизаради генни мутации), както и мед с пчелно млечице и друг с пчелен прашец. Въобще луднах с толкова хапове ooooh!

Иначе сега съм нещо болна и се лекувам с витамин ц и чайчета и не знам, дали ви се похвалих, но си купих нова кола за нероден петко и другата седмица я чакам да ми я предадат регистрирана...

Ти как си? Кога е стимулацията? В коя клиника си?

# 24
Честит 8 март дами

# 25
  • София
Честит празник дами   bouquet
Желая много  EFP, после лека  preggo и на края малки, сладки и пухкави   ylinfant

Паралелно пия фемиуел-хапчета с екстракт от червена детелина, прегнакеър зачеване, фолиева, невробекс(последните две  в конски дозизаради генни мутации), както и мед с пчелно млечице и друг с пчелен прашец. Въобще луднах с толкова хапове ooooh!

Всичкото това лекарят ли ти го предписа/препоръча ?  Joy Joy Joy

На мен днес ми е последното хапче фемара, а в сряда съм на преглед да видим има ли фоликули, колко са, какъв размер и според това ще определим дата за инсеминацията. Като цяло, ако всичко е наред следващата седмица по това време вече ще трябва да съм след инсеминация. Забравих да кажа, ние ги правим преди спукването на фоликулите - според док така шанса е по-голям предвид факта, че спермотозоидите живеят по-дълго от яйцеклетката.
Аз съм в клиника Димитров, при д-р Тодор Димитров. А ти?

Честито за новата кола   Simple Smile Не съм очаквала, че в тази тема ще го кажа, но ти пожелавам бързо идване на МЦ  newsm78  и непременно пиши като почнеш лотризола.

# 26
фемиуела и пчелните продукти са самопредписани след ровене тук във форума, особено след като при миналата стимулация бях само на клостилбегит без нищо за лигавицата, а всичко друго е на рецепти.

Стискам палци за инсето другата седмица. и при мен е на неспукани по същата причина. аз съм при Савова в Щерев.

да те питам и още нещо- колко пъти ходиш на преглед докато пиеш фемарата и нещо за мл приемаш ли? аз предния път се бях филмирала и през 2-3 дни ходих да ме преглеждат, но този път док каза - директно на 10-ти ден и съм решила да не се фиксирам толкова върху големината и растежа на фукитата и мл. каквото се окаже на 10 ден, това е.

# 27
  • София
Не съм ходила на преглед през дните, в които пиех фемарата - на преглед съм чак 11-ти ден от цикъла.  Предишния път бях на 9-ти ден. Така че не се притеснявай 10-ти ден ми се вижда нормално. Все пак като има няколко проследени овулации, докторът може да прецени на кой ден да направите прегледа. За мл не пия нищо, защото досега не съм имала пробвем с удебеляването.

Не се притеснявай и гледай да не филмираш - не че при мен се получава   #Crazy #Crazy #Crazy 

# 28
Хахаха,  Hug  няма да се филмираме. Пращам ти много позитивна енергия за другата седмица и да ни държиш в течение, че да стискаме палци.

Аз час по час се проверявам, ама пусто го няма още МЦ. То е и нормално де, спрях с рвгулона в петък, а иначе другата сряда ми е денят, обаче нямам търпение да идва и да започвам.

Аз също нямам уж проблеми с лигавицата, ама знам че по време на стимулация изтънява от някои лекарства и за това се тъпча с различните видове мед.

# 29
Здравейте момичета,
честит празник   bouquet.
Аз не се включвам, защото няма нищо ново при мен  Blush
Утре ми е последен ден с клостила, и честно да ви кажа... чувствам се много добре, никакви странични действия  Whistling... Crazy
Вики и аз съм с теб в Сряда при доки да видим какво съм сътворила. На мен ще ми е 10ти ден.
Аз мисля, че в нашата клиника правят инсето само на спукани фукита  newsm78 ще питам в Сряда.
Вие имате ли ре-инсета?

А иначе за добавките, и аз като *rainbow* съм си самоназначила: Селен, Витамин Ц, Витамин Б, Витамин Е, Калмацин, Вечерна иглика, инфолик... питах доки дали има проблеми, и каза да си ги пия... че витамините са полезни  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт