Ние се възползваме от хубавите дни и обикаляме много тези дни!
Веси, гушкам те мила
).

Към момента равносметката ми е финансово значително по-спокойни,емоционално значително по-изнервени.Което до голяма степен е обвързано и с децата,защото нито почивките са ни почивки,изобщо романтиката беше голям мираж.Сега поотрастват и малката стана по-разбрана, започва да ми просветва.Така че както всяко нещо - има си и плюсове и минуси... С малко хора мога да споделям,защото всички мислят,че като не се тревожиш дали ще имаш лекарства за децата и храна на масата,значи нямаш никакви проблеми.От друга страна незнам представят ли си какво е да се чудиш на кого да оставиш едното си дете,защото с другото трябва да постъпиш в спешното отделение. 
спонсорира моето начинание....и така кръговрат , намираш все някъде да влагаш и годините отлетели. Важно е обаче здравето, затова не си го хабете като влизате във филми, ако той ви обича и усеща същото, няма къде да отиде, винаги ще се връща и ще копнее за дома. Аз не мога да се оплача, от 30 години сме заедно и който ни познава, знае как ме гледа ММ
Нормално ситуациите и проблемите да са сходни. Помня аз в началото колко плаках и колко мъчно ми беше, детето беше на 6м.Докато беше на ясла/градина с дететгледачка успявах да съчетавам и с работата,но тръгна ли на училище за мен се появиха истинските предизвикателства - записахме я на куп допълнителни курсове,уроците също изискваха време да се проверяват и обсъждат вкъщи и времето започна да не стига ... Много ми беше трудно да се откажа от работата си,екипът беше страхотен,но дадох приоритет на децата и семейството. Няма да споделям какво ми чуха ушите от собствените ми родители... Много криво ми стана,но пък ми е ясно,че като не си живял такъв живот да бъдеш и баща и майка,да гледаш как децата ти плачат на рожденните си дни и Коледа,защото татко не е вкъщи или как се налага да ги оставяш по празници на чуджи хора,защото имам дежурство и те стоят вкъщи - няма как да има разбиране. Това беше друга част от нещата,която много ми тежеше - колокото и да се стараех не можех да огрея навсякъде и вместо подкрепа от семейството всъщност получавах само "деликатно напомняне" с какво не съм се справила. Да са живи и здрави ! Докато половинката е тук е ок,но тръгне ли се появява голям вакуум и трябва да измисля с какво да го запълвам.Започнах да се замислям да изкарам втора магистратура,да си оползотворя поне стоенето вкъщи
Така че благодаря ви,че ви има и че споделяте,аз не пиша много,но ви чета с удоволствие. Вече съм измислила подарък за Свети Валентин,нищо,че го няма - подаряваме си ги като се върне . Аз моите подаръци сама си ги купувам,опаковам и за пред децата ги подарявам казвайки,че е от тати
Така и те виждат,че се отбелязват празниците по някакъв начин
Препоръчани теми