MasterChef България, Тема 1

• 47 496
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
Петър срещу Петър.. `Остави го тоя мед`.
Хареса ми, много интересно беше представил нещо толкова семпло.
Руло Стефани... Аааа трябва да е малко полегато.
Тресавището на Шрек ... 150 гр.
Пъстървичката на фурна е икебана!

# 661
  • София
Дано не пуснат мис Бърни.

# 662
  • София
Силиконката отпадна.

Защо всички звучат като учили-недонаучили някакви предварителни реплики? Толкова дървено и изкуствено се държат и декламират  Tired

# 663
Риба Треска... върни се тук!
Много ми хареса почерка!
И на журито също!....

# 664
  • София
Силиконката отпадна.

Защо всички звучат като учили-недонаучили някакви предварителни реплики? Толкова дървено и изкуствено се държат и декламират  Tired
И бързат да си разказват предварително историите, за какво мечтаят и какво искат.Малко като изнудване ми звучи, защо не го разказват след като ги одобрят и минат напред?

# 665
Историите ми идват като мерудия към ястие... в някои случаи проваля вкуса  напълно!

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 07:30 от Анонимен

# 666
Видяхте ли ехидната усмивка на Петър при представянето на мис Тунинг? Руло Стефани? Полегнало?

# 667
  • София
Татуирания говореше за хигиена, а яде с ръце. newsm78

# 668
  • София
Силиконката отпадна.

И бързат да си разказват предварително историите, за какво мечтаят и какво искат.Малко като изнудване ми звучи, защо не го разказват след като ги одобрят и минат напред?

Защото ги питат.

Мис Силикон бе потресаваща.

# 669
Еее, много внимание отделихте на полегатото руло ...
А силиконка ли... къде видяхте силиконка.  Laughing
Тва е пиар трик.

# 670
Силиконката отпадна.

Peace

# 671
  • До сърцето...

В народните обичаи, ако уважаваш храната, се яде с ръце (тази, която позволява де, не супи и яхнии). Не само хляба...  Mr. Green

Цитат
Вашите ръце стават един вид продължение на храносмилателната ви система. Пръстите ви съобщават колко топла и лепкава е храната, дори колко е люта, за да може стомахът да се подготви. Този начин на хранене ви отпуска и ви кара да се насладите на блюдата. А освен това е едно забавление, затова и малките деца изглеждат толкова щастливи...

# 672
   Ти как ядеш ребра? С нож и вилица? Всички си взеха с ръце, но ти явно имаш очи само за Петър.

# 673
Видяхте ли ехидната усмивка на Петър при представянето на мис Тунинг? Руло Стефани? Полегнало?
Видяях!  Laughing Страхотен пич! Heart Eyes

Това с историите им е голяма досада.

# 674
   Ти как ядеш ребра? С нож и вилица? Всички си взеха с ръце, но ти явно имаш очи само за Петър.
Направи ми и на мен впечатление. Татуирания взе тиквичка, не ребро. А всички опитаха по едно ребърце и го върнаха в същата чиния

Общи условия

Активация на акаунт