MasterChef България, Тема 1

• 47 686
  • 775
  •   1
Отговори
# 300
Аз на Андре съм му фен откак беше в Къщата с часовника, тогава се пънеше и за звезда Мишлен, но фюжън БГ нещата му не се приеха  Crazy То българина си сака пиле с ориз и крем карамел както мама го прави.

За Виктор не знам, кой е ресторанта му.

Иначе другият японски ресторант е Хамачи, дано не се счита за реклама, но ме мързи да пиша ЛС-та  Hug

# 301
  • Велико Търново
Здравейте и от мен в тази тема Simple Smile
За първи път гледах снощи предаването/чуждите формати не съм гледала, затова и не съм предубедена, а искрено заинтригувана Simple Smile - много ми допада, интересно ми е - нещо, различно от останалите бози, които заливат телевизиите.
От тримата готвачи - най-много харесвам Виктор Flutter /ерген ли е Wink
Аз съм пълен профан в кухнята, затова искрено се наслаждавам на всякакво готварско изкуство.

# 302
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Андре е в Хилтън, Виктор е собственик на Chef's.  Peace

Бисквитка, не, не е ерген. Най-много да е разведен вечеевентуално.  Grinning 

# 303
  • Велико Търново
Очаквам актуална информация, моля bowuu Wink

# 304
  • На земята, която е всъщност звезда.
...Това, как изглежда дадено ястие, не винаги е критерий става ли за ядене или не.    Laughing
Ето ти още милион супер изглеждащи чинии, ама дали всичко е перфектно като приготвяне и вкус?

https://www.google.bg/search?q=%D0%B3%D1%83%D1%80%D0%BC%D0%B5+%D … =1366&bih=631

Ами то това се отнася и за участниците. Сега се върни и прочети какво си написала в критиките си към татуирания готвач. Бил критикувал вкуса без да оцени вида и представянето. Това, че ти си харесала на вид кула от чипс със сирена, не означава, че са вкусни.

# 305
За да е на положението си в момента, явно Петър не е толкова зле, за колкото го мислите. Да, самоук е, но все пак от нищо е почнал, а сега е собственик на ресторант. Малко ли е?

# 306
И аз не мисля,че е зле.
Те много хора си мислят, че могат да правят суши  Mr. Green

# 307
Ред Велвет, благодаря за името! Сега да се изкажа и аз като големия специалист  Laughing  но този Хамачи стои някак по- поевропейчен, няма чак толкова автентично усещане, както е Мияби на Петър. Само от снимките мога да съдя, разбира се. Но и сервирането, и самата храна така изглеждат.

Абе на Петър сушито ми се видя с доста рошав ориз, това малко ме учуди.

# 308
записвам се в темата. Това е ще да е единственото реалити, което ще гледам. За сега ми допада, е, журито ми стоят малко изкуствено, ама се преглъща.

# 309
Абе и на двете места е вкусно аз да кажа. С Денси на 8-ми ще сме едната на едното място, другата на другото  Joy Ще споделим после.
Някои хора казват, че при Петър е по-автентично, обаче пък на другото място обстановката е по-добра.

Петър май е започнал суши баровете на Хепи, или се лъжа?

# 310
Е, аз пък на 8-ми ще съм в Хепи, от там мога да докладвам  Joy

# 311
Добре де, вие не сте ли съгласни, че ако отидете на заведение и ви поднесат нещо, на което дори един компонент да не му е наред ще се разочаровате?
Ако някоя от вас намери кост във филе няма ли да и стане неприятно, ако дъвчи телешко, което не е сготвено добре или пък й дадат горчиви картофи?
Да се запиша в темата, че и аз го следя предването.
Ако на мен ми сервират в ресторант на Дарин ястието, че го върна без да съм го опитала дори.
Картофите си личаха колко са изгорели  Naughty
Годеницата и на мен ми приличаше на дрогирана.
Журито в определени моменти ме дразни, много притесняват хората понякога.
Този, който приготви зеления "хайвер" от тиквички и киноа е ресторантьор, държеше много приятен и посещаван ресторант в Несебър и се изненадах като не го допуснаха напред. Сигурна съм, че щеше да се справи.

Последна редакция: чт, 05 мар 2015, 16:38 от My All

# 312
Абе и на двете места е вкусно аз да кажа. С Денси на 8-ми ще сме едната на едното място, другата на другото  Joy Ще споделим после.
Някои хора казват, че при Петър е по-автентично, обаче пък на другото място обстановката е по-добра.

Петър май е започнал суши баровете на Хепи, или се лъжа?
Ние трябваше направо да се разберем и да се съберем да празнуваме заедно! Heart Eyes Hug  bouquet

# 313
Денси, при Петър ли ще ходиш  Crossing Arms Завиждам ти  Mr. Green

# 314
И на мен ми приличаше поне на бивша наркоманка.

За храната сте прави--ако съм в заведение и дам маса пари за напудрена фюжън кухня, и не е вкусно, ще съм разочарована и още как.

Те тепърва много ще ги притесняват и бая рев ще има. Ама то с галене с перце не се става най-добрият!

денси, ще има други поводи, сигурна съм  Peace Охооо, направо за фен клуб на Мияби трябва да се запишем, ама да видим колко места са, че не е много голямо.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт