MasterChef България, Тема 1

• 47 599
  • 775
  •   1
Отговори
# 480
Аз пък се отказах от "Кошмарите"  Embarassed
Мисля, че ще ме откаже от хранене навън (не че го правя чест)
Надявам се да понауча разни неща  Whistling

# 481
  • Sunshine state
Мен пък не може едно предаване да ме откаже от посещение в ресторант. Може би в конретния,да,но като цяло- Naughty. То ако тръгнем да нищим зад всяка една храна какво стои..  ooooh! На мен "Кошмари в кухнята" не ми харесва и не го гледам. Един съсед,който е готвач по професия и разработва ресторанти /съставя меню,концепция,разработва го и т..н./, ми сподели,че ресторантите си плащали на предаването за един вид "реклама". Информацията бе по повод излъчен епизод за "Дядовата къща" в град Пловдив,което заведение той е разработвал. Епизода не съм го гледала.  Peace

# 482
  • in Wonderland
Мен пък не може едно предаване да ме откаже от посещение в ресторант. Може би в конретния,да,но като цяло- Naughty. То ако тръгнем да нищим зад всяка една храна какво стои..  ooooh! На мен "Кошмари в кухнята" не ми харесва и не го гледам. Един съсед,който е готвач по професия и разработва ресторанти /съставя меню,концепция,разработва го и т..н./, ми сподели,че ресторантите си плащали на предаването за един вид "реклама". Информацията бе по повод излъчен епизод за "Дядовата къща" в град Пловдив,което заведение той е разработвал. Епизода не съм го гледала.  Peace

от първа ръка, тоест от участници в предаването, зная, че това не е вярно. Близки приятели са ми и няма защо да ме лъжат. Разказаха ми, че са си кандидатствали по каналния ред, дошли са продуцентите и са огледали обекта и след известно време са им предложили да направят предаване за тях  Peace

П.П. не става въпрос за заведението, за което си писала, а за друго. За това нямам информация как са се случили нещата, но не ми се вярва да са си платили.

# 483
  • Sunshine state
Ами не знам, за това заведение ми каза така и съм склонна да му вярвам,но то тоя казал,оня рекъл..
В край на сметка заведенията накрая стават повече от хубави и си е наистина един вид реклама за тях.  Peace

# 484
Коментарът на блогърката действително си лъха на принципа за киселото грозде.  Whistling
Хареса ми вчера предаването. Peace
Определено. Peace
Вчерашния епизод ми хареса страшно много и сега ме е яд, че няма да го излъчват до другата седмица.

# 485
  • София
Искате ли да видите татуировките на Петър?

http://m.div.bg/%D0%98%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8E/%D0%A … ht.interview.html

# 486
  • Berlin
Ама той е целият в татуси.  Crazy Изненадааа. Simple Smile

# 487
Много ми харесва  Blush

# 488
  • Sofia
на мен-не...като от някое племе ми прилича

# 489
  • София
 Sick Върл противник на татуировките съм.Грозна работа.Белязан завинаги.

# 490
Както казват мои познати - "Ходят му!"  Mr. Green

# 491
Изобщо не ми харесва, зловещ ми е. И татуировките, и флешовете на ушите - ужасни са  Crossing Arms

Предаването ми е интересно, само не ми харесва, че го дават в такова време, че винаги огладнявам като го гледам  Grinning

# 492
Флешовете му и аз не ги харесвам, аз принципно не харесвам флешове - като от африканско племе са ми  Mr. Green

# 493
Както казват мои познати - "Ходят му!"  Mr. Green
Абсолютно! И флешовете също. Страшен пич - във всякакъв смисъл.

# 494
  • in Wonderland

и на мен!!!   Whistling

Общи условия

Активация на акаунт