MasterChef България, Тема 1

• 47 593
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
По Btv Lady повтарят епизодите.

# 511
  • с/у ОколоМръсТното
Петър събра як фен клуб. Heart Eyes
Пише ме към нефеновете мен. Няма по-противен човек за мен от този с татуировки.

Виктор ми допада повече.

И аз съм на това мнение.
Много деликатен е Виктор.
Но флешовият... мне. Не ме грабва. Щерката скоро е била гост в ресторанта му и е останала доволна.
Андре (едно от любимите ми мъжки имена) ми е безличен.

Да речем, че имам "познат" сред участниците и затова зяпам предаването.

# 512
  • Berlin
Флешовете не са стигнали големината, която да ме отвращава, все още. Лично аз не обръщам внимание там. Laughing

# 513
  • София
Гледам повторенията, много ми допада предаването.  Heart Eyes

# 514
Без да съм видяла всички участници имам големи очаквания от Катерина Рангелова, която пише и във форума. Надявам се да стигне много напред във формата, а защо не и да спечели.

От журито ми е симпатичен само Виктор.

# 515
  • Sofia
не я видях,или по-точно не я познах,мина ли вече или предстои представянето и

# 516
не я видях,или по-точно не я познах,мина ли вече или предстои представянето и
Първия ден още. Не и казаха името, но я познах.
Представя се с патешки дроб: http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/kakvo-e-nuzhno-za-da- … a-masterchef.html

# 517
  • Sofia
да,гледах я,но не я разпознах....дано има успех и занапред в предаването  bouquet

# 518
Коя е, каква е? Дайте рецепти, блог, теми, за да се запознаем виртуално евентуално и да и стискаме палци и ние щом е съфорумка.  bouquet

# 519
  • София
За който се интересува,това е страницата и във фейсбук.

https://www.facebook.com/sugarmouse.club?fref=ts

# 520
Коя е, каква е? Дайте рецепти, блог, теми, за да се запознаем виртуално евентуално и да и стискаме палци и ние щом е съфорумка.  bouquet

да бе  Mr. Green  нали писахте  вече за една съфорумка, че  публикацията в блога и е в стил "гроздето кисело", все едно  всички ние тук пришещи  ядем скариди саганаки всеки ден у дома (това беше мотива на журито - прекалено домашно)

# 521
  • София
Коя е, каква е? Дайте рецепти, блог, теми, за да се запознаем виртуално евентуално и да и стискаме палци и ние щом е съфорумка.  bouquet
Ето блога http://sugarmouse.club/

# 522
Благодаря! Отварям блога и ау шоколад. Запознахме се виртуално веднага и вече и стискам и аз палци.  bouquet

# 523
  • София
Коя е, каква е? Дайте рецепти, блог, теми, за да се запознаем виртуално евентуално и да и стискаме палци и ние щом е съфорумка.  bouquet

да бе  Mr. Green  нали писахте  вече за една съфорумка, че  публикацията в блога и е в стил "гроздето кисело", все едно  всички ние тук пришещи  ядем скариди саганаки всеки ден у дома (това беше мотива на журито - прекалено домашно)

Това домашното не сме го готвили никога в нашия дом.На колко хора скаридите са му обикновено домашно ядене?В Гърция, покрай морето може да им е домашно, но не и тук.Аз съм взимала само 2 пъти, като с първите усмърдях апартамента на мърша и ги изхвърлих, а вторите бяха хубави, но вече имах предубеждение към тях.

# 524
  • На ръба..

да бе  Mr. Green  нали писахте  вече за една съфорумка, че  публикацията в блога и е в стил "гроздето кисело", все едно  всички ние тук пришещи  ядем скариди саганаки всеки ден у дома (това беше мотива на журито - прекалено домашно)

Това домашното не сме го готвили никога в нашия дом.На колко хора скаридите са му обикновено домашно ядене?В Гърция, покрай морето може да им е домашно, но не и тук.Аз съм взимала само 2 пъти, като с първите усмърдях апартамента на мърша и ги изхвърлих, а вторите бяха хубави, но вече имах предубеждение към тях.

Нямам спомен, пуснаха ли я напред?
Малкия ми беше много сладък, как оглеждаше месото от всички страни като му казаха, че е перфектно  Joy Дано да е направил правилния избор...

Общи условия

Активация на акаунт