Къде да отседнем в Трявна? - тема 2

• 155 066
  • 807
  •   1
Отговори
# 555
  • Някъде по Дунава
Моля, препоръчайте ми механа/ресторант с вкусна и прясна храна!! bouquet
Ако правите процедури в болницата, може да обядвате там на стола. Има голям избор и прилични цени.

# 556
Е, това е голям проблем в Трявна. Навсякъде, където сме били, храната не струва.
В Савой , в обедното меню, кавърмата беше с изнизано месо от шишчетата, сервирани предната вечер, да речем.
Варианта е да се яде само скара,  малко вероятно е да ти предложат веднъж ядено.

Били сме и в "И пак дойдох". Бяхме наели едната къщичка и също бяхме много доволни, но май ми идва много далеч от болницата.
Там не бихме отишли пак. На толкова мръсно място не сме отсядали. Атрактивно с озелененото дворче и местоположението в централната част, но само това. Хората, с които се засякохме там, бяха на същото мнение.

# 557

В Бръшлян храната е вкусна.

# 558
Ние определено сме попадали на хубава храна, Старата къща-след мостчето в центъра, страхотна храна-имаше и обедно меню:) Бръшлян-също, там содените питки са като на баба  Peace Пицария Домино също,ако обичате пици - вкусни, евтини(спрямо цените в София  Crazy)

# 559
  • pomorie
Напълно подкрепям предният пост,в Трявна сме нощували и сме се хранили къде ли не,но по- горе изброените са любимите ми места  Peace

# 560
  • Където морето целува небето...
Не съм и предполагала, че точно в Трявна ще е толкова трудно да се намери място за отсядане с дете. Не съм от претенциите, но въпреки това срещам сериозно затруднение за дълъг престой. Ако се спра на място, то това е свързано с големи компромиси и така с всяко следващо. Изчетох цялата тема и пак съм в голяма чуденка. За сега май клоня към Балабановата къща, но и там с компромиси.

# 561
  • pomorie
От всички места където сме отсядали ( с едно,а по- късно и с две деца) с Най-добрите впечатления съм от Бръшлян - бунгала,не хотела,Хармония - там имам забележки само относно порциите в ресторанта и другото приказно местенце е една вила в махалата след язовира,която намерихме съвсем случайно.

# 562
  • Някъде по Дунава
Не съм и предполагала, че точно в Трявна ще е толкова трудно да се намери място за отсядане с дете. Не съм от претенциите, но въпреки това срещам сериозно затруднение за дълъг престой. Ако се спра на място, то това е свързано с големи компромиси и така с всяко следващо. Изчетох цялата тема и пак съм в голяма чуденка. За сега май клоня към Балабановата къща, но и там с компромиси.
Права си че за дълъг престой е трудно да се намери нещо по-бюджетно(макар че всеки разполага с различни средства.) Обикновено стаите са подходящи за двама възрастни или 2+1.

# 563
Аз не мога да се съглася, че е трудно - има избор за всеки вкус и джоб  Wink

# 564
  • Където морето целува небето...
Добре де, търся да е близо до болницата,да има кухненски бокс, тераса на стаята и да е самостоятелна стая със санитарен възел. Да е чисто и мебелите да не са от 30 години. Ако някой знае такова местенце да свирка. Цената няма голямо значение.

# 565
  • София
Хотел Панорама.  Peace

# 566
Добре де, търся да е близо до болницата,да има кухненски бокс, тераса на стаята и да е самостоятелна стая със санитарен възел. Да е чисто и мебелите да не са от 30 години. Ако някой знае такова местенце да свирка. Цената няма голямо значение.

Аз конкретно кухн. бокс никога не съм търсела, така, че няма как да ти препоръчам нещо конкретно, но в интернет има качени най-различни къщи и къщички за гости, които го предлагат. Малко повече ровене просто.

# 567
  • Варна
Добре де, търся да е близо до болницата,да има кухненски бокс, тераса на стаята и да е самостоятелна стая със санитарен възел.

И ние бяхме в Панорама , на една крачка от болницата в апартамент с кухненски бокс , но няма уреди за готвене ако това имаш в предвид , само хладилник !

# 568
  • София
В нашия апартамент в Панорама имаше и 2 котлона. Можете да питате при резервиране какво точно има в стаята.

# 569
  • Варна
Момичета , тези от вас които правиха процедури в болницата ...дадоха ли ви някакъв документ след това?

Общи условия

Активация на акаунт