Модни консултации - 13

• 60 295
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
  • Berlin
Идам и аз тук, повече да се допитвам. Simple Smile
Купих си едно късо дънково яке онзи ден и го носих с моята рокля, малко не уцелих обувките, но се преживява. Laughing Ще ги облека пак и ще накарам някой да ме снима, защото сама няма как да ви се представя. Mr. Green

# 16
  • по пътя
DELI22, сакото ежедневно и не ми върви с роклята и някак е като за по-възрастна жена. Силата не цветното сако е младежкият му и закачлив вид. Много ми хареса  тюркоазеното съчетание+ такова сако тюркоаз ще е много хубаво.

# 17
  • Варна
missNoir гледах я тази пИпИруда в клю-то ...  Mr. Green
Лале ли е, зюмбюл ли е ... за  карнавал ли е нагласена.
DELI22 изобщо не ми се връзва това сако с роклята.  Peace

# 18
Определено мисля за смяна на сакото, в нещо по пролетно ,свежо на цветя и вталено, показаното от мен сако явно е всекидневно, за дънки може  и да си ходи по добре, отколкото с роклята като се замисля  Laughing Simple Smile

# 19
DELI22, сакото категорично не е за официален повод.
Или едноцветно, или шарено, но не такова.

# 20
Хареса ми тюркоазеният аутфит и идеята за флорално сако.  Peace
Благодаря за хубавата и интересна тема   bouquet

# 21
  • в Кошера
missNoir гледах я тази пИпИруда в клю-то ...  Mr. Green

Офф, недей, моля те.
Едва ли има по-кичозно същество, барабар с тъпия си ресторант, с претенции за изискано и хай място.  Sick Stop

# 22
  • Бургас/Пз
И аз да се наместя тук Simple Smile
На вълна съм туту пола, кецове, потници и само остава пролетта да дойде, че по голи кълки ще се умира от студ. Ама пък туту пола и чорапогащник  Sick  Confused

Според вас за спортна визия с туту пола - кой модел е по-подходящ с повече тюл и по -разперен настрани , като тези
Скрит текст:
или малко по-прибран като тази
Скрит текст:

# 23
Valandin, покажи какво се е получило накрая, защото много ми харесва идеята и искам да видя и реализацията:)

Аз съм в една чуденка. Преди време някой показа роклите на Ателиани и много ми харесаха дългите. За кръщенето на малкия звяр обаче се замислям за късичка. Мислите ли, че е прекалено бонбонена и кукленска за 30+ мама ... и то на кръщенето на дребното. Ето такава някаква:
Скрит текст:

# 24
  • по пътя
 strept, рокялта е супер, бих взела дългата, но и тази много стои.По принцип дългите от Ателиани стоят за дами над 175, поне мен така ми се струва, а тези късичките на по-мини дами, защото аз с моите почти 180 ще съм много смешна с такава къса.

ani_d, поне разбрах какво е туту пола, ама не знам дали бих имала смелост да облека такова нещо за всеки ден, а пък за спортен вариант не я виждам, ама аз съм консерва. Grinning

# 25
  • Варна
strept, ние кръщене не сме правили, но предполагам, че роклята е подходяща. За мен джуфката прави роклята "кукленска". Аз бих махнала този колан-панделка.

# 26
  • Варна
Ани, виж какво открих, доста снимки са, май в повечето случаи е по-малко разперена.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 27
Купих си съвсем скоро бяло яке.Досега го носех с бели ботуши.С какви цветове обувки според вас ще е подходящо да го нося.Пробвах с черни и черна чанта но не ми хареса как седи.

# 28
  • Бургас/Пз
ani_d, поне разбрах какво е туту пола, ама не знам дали бих имала смелост да облека такова нещо за всеки ден, а пък за спортен вариант не я виждам, ама аз съм консерва. Grinning

Ооо, не, не, изобщо нямам предвид за всеки ден, дори не съм сигурна дали ще я облека повече от 2-3 пъти в годината, ама сега като ми е влязла тази муха в главата  Mr. Green Crazy

missNoir , много ти благодаря, лошото е , че няма как да пробвам и двата варианта и да мога да направя сравнение и снимките за ми горе долу добър ориентир. Чернокожата мацка с червената блузка е уау  Mr. Green Mr. Green Това обаче, което вече със сигурност знам е, че ще е  до коляното,  не по-дълга, защото за моите 164см и 50кг по-дългите варианти не ми допадат.

strept, много ми харесва роклята на Ателиани и ако си по-близо към 30, отколкото към 40 /защото все е 30+/ давай смело за кръщенето

# 29
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Купих си съвсем скоро бяло яке.Досега го носех с бели ботуши.С какви цветове обувки според вас ще е подходящо да го нося.Пробвах с черни и черна чанта но не ми хареса как седи.

Може ли малко по-подробно описание на якето (дори снимка, ако е възможно)?

Общи условия

Активация на акаунт