Модни консултации - 13

• 60 274
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Abs, това горе-долу е моят must have. Дава ми възможност, ако трябва да излеза набързо да се облека за 3 минути:)

Скрит текст:

Обувките с патформа са ми заменени с най-обикновени класически обувки с ток и чантата с по-голяма торба:)

# 736
strept страхотна комбинация, харесва ми колко е функционална официално-елегантната част от сет-а. На мен там ми е слабото звено. Имам рокля, ботуши с ток, а нямам обувки с ток.
Аз не мога да си купувам костюми, както някой посъветва, защото обикновено едната от двете части не е моя размер - поне досегашния ми опит е такъв.

# 737
  • Belgium

Аз имам едно такова питане - какви са основните дрехи за един гардероб? Аз обикновено купувам на парче и хич не мисля за съчетания с другите ми дрехи и много често се случва да няма какво да облека. Напр. ако се наложи да ходя на клуб да речем, хич не знам какво да облека.

abs, основите на гардероба, които обикновено включват и нещата, в които си струва да се инвестират повече пари, не включват много парти визии за клуб като изключим евентуално малката черна рокля. Но тя пък на мен ми е малко скучна за клуб.

Ето и от мен две насочващи картинки по въпроса:

# 738
  • в Кошера
Кожен панталон възприемам само ако дамата има манекенска визия. Тоест дълги, прави и слаби крака. Във всеки друг случай изглежда...кофти. Simple Smile

Шшъъъъъът! Тихо, момиче! Тук всички сме прекрасни, сакън!  Mr. Green Grinning (дано си проличи лежерния ми тон и да не се зесегнеш  Hug)

Лично аз го съчетавам с байкър ботуши, кецове, едните ми UGG-чета дори. А нагоре - тишърт, оувърсайзчета разни-разнообразни, подаващи се дантелки изпод пуловери, ризки (и от деним) и пр. кежуъл неща. Варианти - бол.  Peace

abs, подкрепям написаното от Лу.  Peace
Колкото до клубната визия (то зависи и от клуба де  Mr. Green) - слим дънки + ефектен топ + високи обувки + клъч + адекватни бижута. Гаранция, че имаш в гардероба си.  Wink Peace

# 739
Момичета , здравейте   bouquet 

Преди време Ви бях питала за комбинации с кралско синьо за сватба - от показаните предложения се насочих към  нюд и минт , обаче булката ще ни включи и оранжеви букетчета , може и бутониери за ръцете пак в оранж и питанката ми е мога ли да бъда с един от тези два цвята или ми трябват нови предложения  newsm78 

Другото, което исках да питам относно сватбата е мога ли да съм на  цяла платформа  или за такова събитие е по добре ток  newsm78

Вчера набързо си харесах едно моделче :

А това дали е твърде грубо :

# 740
  • Berlin
Благодаря ви!
А това за клуба съвсем произволно го написах. Но наистина едва ли ще измисля нещо за такава ситуация. Laughing Ах, тази черна рокля! Нямам, естествено. Simple Smile Аз си добавям от мен един черен панталон. Ще разгледам обстойно показаните снимки.

# 741
  • Somewhere far away
Аз пък съм обратното за клуб дрехи колкото щеш- но нямам нищо по- официално, освен може би риза... и сега примерно ако някъде някой ме покани на сватба аз съм пълен туш! нямам нито подходяща рокля, нито подходящи обувки за такъв повод.  #Crazy

# 742
  • в Кошера
Облаче, кралското синьо стои добре с оранж, не се терзай.  Peace
А за обувките - ток.  Peace Аз не бих сложила платформа.  Peace

# 743
  • по пътя
Облаче, първите обувки. Вторите са ми малко по-ежедневни.

Не обичам клубове и май нямам дрехи за клуб, освен една рокля от пайети в кралско синъо( къса, по тялото, с дълъг ръкав) Не знам къде да я облека другаде. . newsm78
Аз имам такова терзание, извинете ме ако не съм по темата. Какво да нося  подходящо за прикриване на  широк ханш( 100 см)? След раждането ще почакам до прибиране явно още.

# 744
Всички бържИ, бържИ у ноАта тйема  Hug  Laughing

Заповядайте  Hug

Общи условия

Активация на акаунт