Модни консултации - 13

• 60 302
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Сандалите ми харесват така на снимка, но иначе не бих си ги взела - Letsgo, ако ти предстои екскурзия лятото, сигурно ще са удобни за обикаляне по разни места или ако в ежедневието си имаш много ходене пеша, зависи и как биха ти стояли, не съм сигурна, че биха подхождали на всякакъв крак и структура  Peace

strept , и аз съм ЗА бяла блузка, или синя ... и вместо шалче може да си с червено бижу + лак ...

# 721
  • в Кошера
strept, не знам защо реших, че твоите дрешки са тези в средата.  Grinning
Или са тези в дясно?  newsm78
Чакам отговор и ще пиша по темата за горната част на облеклото ти.  Hug Mr. Green

# 722
Tyra , десните са моите, с червения панталон.

Ще се преоблека набързо може би веднъж, ще сложа и сини дънки с червен тишърт, че повече време няма и да издържим:) Благодаря ви отново.

# 723
  • Варна
Хаха и аз доста често питам мъжа ми за разни дрехи/обувки. Учудващо добре се справя спрямо мен. Laughing И винаги, когато иска да каже, че нещо не му допада, казва "Това .... без мен си го купувала, нали?". Laughing
При нас е обратното. Никога не се допитвам и винаги сама пазарувам.
Често съм застреляна с фрази от рода "Тази фуста от къде си я купила?", " Оправи се, запасала си се само отпред, а в страни и отзад виси?" и имам пълната забрана да си купя кожени гащи/панталон.
Да не ви разказвам за осми март как нареди 99% от жените как са се облекли в ресторанта и как никоя от тях нямала огледало в тях Simple Smile

# 724
  • Somewhere far away
Момичета, и в частност по -наблюдателните от вас - този вид чанта какво ще кажете за нея ?

http://tianabg.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/ … 54dca12fb2e3e.jpg

масовка ли е , много ли се носи, прекалено ли е популярна? Отдавна не съм се разхождала на място където има много жени /като мола например/  та ще се радвам на малко информация.

# 725
  • sofia
Ее, не, аз го питам само когато аз самата съм в чуденка. В общия случай знам какво искам/търся - отивам и си го купувам. Или, ако харесам нещо от пръв поглед - ест, че веднага го вземам, толкова рядко ми се случва такава любов от пръв поглед, че не е за изпускане.  Laughing
missNoir, какво им е на кожените панталони, твърде секси ли са?  Grinning

# 726
missNoir, DqVoLsKi_ChArOvNa, благодаря за съветите обаче...аз се влюбих в четвърти чифт. Изобщо не отговаря на изискванията ми, но "сърце трепка, та играй"  Mr. Green

Ето ги сладураните

Скрит текст:

Както и да го въртя, все за тях се сещам Laughing

# 727
  • в Кошера
strept, ако махнеш шалчето мисля, че става да си с райе нагоре и червено надолу. Ако държиш на шалчето, заложи на син деним надолу. А придържайки се към идеята ти, най-добре би стояло син деним + бял тишърт + шала. И един червен маникюр.  Heart Eyes

и имам пълната забрана да си купя кожени гащи/панталон.

Когато си купих, ММ директно ми каза, че не съм добре.  Laughing
Като го сложих друга песен запя - страхотно стоял.  Grinning
Та в този ред на мисли - пробвай, може да прокараш идеята.  Mr. Green Flutter

# 728
Благодаря на нововключилите се по моя въпрос  bouquet

Tyra , и моят мъж така реагира на кожения панталон:)

# 729
  • Варна
За него са най-грозната дреха и правят лоша услуга Simple Smile
Виждал ме е в кожен панталон още като бях младо яре. Не си е променил мнението от преди 15г. за тези панталони Simple Smile...сигурно аз съм причината  Mr. Green

# 730
Кожен панталон възприемам само ако дамата има манекенска визия. Тоест дълги, прави и слаби крака. Във всеки друг случай изглежда...кофти. Simple Smile

# 731
За дълги не знам, обачи слаби и аз мисля, че трябва да са краката, за да стои добре кожен панталон - missNoir, ако те види така облечена, едва ли няма да те хареса  Rolling Eyes - т.е. понякога мъжете не могат да си представят по-различно дадени дрехи и в съзнанието им изплува все една и съща картинка като стане дума за тях ....

# 732
  • Berlin
Да, моята мисъл беше, че учудващо добре избира какво би ми стояло добре. И обикновено са неща, които пък аз никога не бих пробвала даже. Е, не купувам единствено с него, просто има случаи, когато се случва. Simple Smile При мен важи правилото да ми е удобно, пък може и да не стои добре,опитвам се да го променя малко по малко. Blush
Аз имам едно такова питане - какви са основните дрехи за един гардероб? Аз обикновено купувам на парче и хич не мисля за съчетания с другите ми дрехи и много често се случва да няма какво да облека. Напр. ако се наложи да ходя на клуб да речем, хич не знам какво да облека.

# 733
Момичета, и в частност по -наблюдателните от вас - този вид чанта какво ще кажете за нея ?
http://tianabg.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/ … 54dca12fb2e3e.jpg

масовка ли е , много ли се носи, прекалено ли е популярна? Отдавна не съм се разхождала на място където има много жени /като мола например/  та ще се радвам на малко информация.
Не знам дали е масовка, но съм я засичала често в беж... Та май ще да е популярна  Simple Smile

# 734
  • Варна
Valandin, последните най-много ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт