Модни консултации - 13

• 60 274
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Австрия
как съчетавате флорални панталони

Имам два пролетно-летни панталона с флорални мотиви - винаги с едноцветна блузка, топ, като цветът задължително е един от присъстващите в панталона. Старая се акцентът да си остава в панталона и нищо от останалото да не дърпа погледа. Хм.. чантата понякога прави изключение  Laughing т.е. едноцветна, но с наситен цвят.

# 706
Момичета благодаря за съвета.Интервюто мина много добре   bouquet

Valandin третите обувки най много ми харесват Simple Smile

За флорални панталони бих носила само с едноцветна блуза Simple Smile

# 707
Чаровна, а с какво отиде облечена в крайна сметка:) Хайде, дано да те вземат Hug

# 708
strept със втория вариант бях.
Това беше първото ми интервю .Aко не стане предстоят още доста за напред Simple Smile

# 709
  • Belgium

Лу ,много харесвам подобни поли ,можеш ли да ме насочиш към конкретни сайтове или магазини ?

geryaleksandrova
, едната ми пола е шита по поръчка, другата е от e-bay.
Ще погледна дали продавачът има още от същия модел и ще ти пиша ЛС, ако има.  Peace

# 710
  • София

Лу ,много харесвам подобни поли ,можеш ли да ме насочиш към конкретни сайтове или магазини ?

geryaleksandrova
, едната ми пола е шита по поръчка, другата е от e-bay.
Ще погледна дали продавачът има още от същия модел и ще ти пиша ЛС, ако има.  Peace
Мерси   bouquet !
Последно въпросче ,за шитата ,какъв плат използва ?

# 711
Какво мислите за сандалите с дебела подметка като тези?
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Нямам възможност да меря, а съм на ръба да си поръчам подобни. Чудя се дали изглеждат добре обути и дали са удобни.

# 712
Letsgo , преди години имах подобни, бяха много удобни, лекички. Сега не ми харесват. Биха ми харесали много, ако бяха с нормална тънка подметка.

Един приятел ще ни щракне няколко снимки (на мен и децата). Ако се екипираме така прекалено ли ще е? Да си сменя ли аз раирания топ с нещо беличко.

Скрит текст:

# 713
  • Варна
Дяволска, това което виждам от полата, много ми харесва. Не знам само дължината й. Не ми изглежда къса и за мен е подходяща за интервю. Блузата обаче за интервю не става.   Peace
Да използвам влизането в темата и да попитам как съчетавате флорални панталони, с десен подобен на тази блуза:
http://www.zara.com/bg/en/woman/trousers/smart/skinny-trousers-c … 1020p2675562.html

Панталон с такъв десен бих съчетала само с бяло.
С черно не ми харесва.
Не ми харесва ако блузата е в оранжевото на панталона.
------------------------------------------------------------------------
strept, "да" на въпроса ти. Така ми е твърде тенденциозно раирано на едно и също място - блузата.

# 714
strept, благодаря за мнението  Hug Един приятел преди малко изрази също отрицателно мнение относно подметката. От него всъщност го очаквах. Мъжете по принцип не харесват подобни по-груби детайли в облеклото на една жена. Няколко приятелки обаче са твърдо за. Ех, пуста мода Mr. Green Любопитно ми е половинката какво ще каже.

Относно екипа ви, аз не бих сменила блузката с бяла. Полата ще се/те открои достатъчно. А идеята всички в райета е много сладка.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 715
  • София
strept, аз бих я сменила с бяла. Толкова райета на едно място някак товарят погледа. Едно е да има обща тема или кореспондиращи елементи, обаче така ми идва too much. А иначе обожавам райе  Heart Eyes

# 716
strept, за мен НЕ.
Ако бяха отделни елементи с раета, тогава става (примерно едното дете с блуза, другото чорапогащник), но така и трите блузи сходни...поне на мен не ми стои добре.

# 717
  • sofia
strept - бяла. Peace
Letsgo, аз първо бих се допитала до съпруга ми със сигурност - има страхотен вкус, но предпочита женствени кройки, обувки и т.н. И аз заглеждам такива сандалки/обувки, но просто знам какво ще каже - много са груби за теб - и понеже неговото мнение ми е много важно, няма да си взема. Grinning Та, виж твоят човек на какво мнение е - сигурно ще се окаже решаващо. Laughing

# 718
strept на мен лично ми допадна идеята Simple Smile
Ето и няколко подобни според мен са сладурски.А какво пречи да ви щракне с няколко снимки така и на бързо да сложиш и една бяла Wink
Скрит текст:

# 719
  • Berlin
Хаха и аз доста често питам мъжа ми за разни дрехи/обувки. Учудващо добре се справя спрямо мен. Laughing И винаги, когато иска да каже, че нещо не му допада, казва "Това .... без мен си го купувала, нали?". Laughing

Общи условия

Активация на акаунт