Модни консултации - 13

• 60 272
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Моля, ако не ви представлява трудност посъветвайте ме в кой магазин в София има богато разнообразие от мъжки еспадрили, по възможност с добро качество и изработка  bouquet

Ти си за темата Шопинг консултации. На първата страница има линк.  Peace

# 691
  • по пътя
 DqVoLsKi_ChArOvNa става с втората риза, но моля на слагай това сако. Peace Като цяло ми липсва цвят в облеклото, ако имаш нещо по-светло, като акцент ако не е блуза да прибавиш малко цвят за настроение.
Скрит текст:
Искам и аз да сваля 4 кг заедна седмица, ако не е тайна, кажи как успя. Grinning
Наумила съм си да си купувам пола, какво мислите за тази и само с ток ли да я нося?
http://-spam226-/damski-poli/23801-damska-pola.html

# 692
Момичета, докладвам, че се сдобих с якенцето в лимонено жълто, вече го пробвах в различни кежуъл комбинации от гардероба ми и съм доволна  Peace

goddess, и аз така мисля, че е достатъчно практично и ще мога да му се нанося и нарадвам  Heart Eyes

# 693
  • Варна
Valandin, на мен ми харесват третите, защото токът им е равен отгоре до долу и заради това ми се струва най - стабилен. Височината също ми харесва. Само тънките ленти над пръстите не знам дали ще са ок. В смисъл да ти стягат или да са ти широки.

Вторите са ми демоде и не за повода.

Първите не ми допадат, защото токът се стеснява и няма да са най-стабилните, а все пак те чака дълго стоене права и много танци.

# 694
  • Belgium
Момичета, докладвам, че се сдобих с якенцето в лимонено жълто, вече го пробвах в различни кежуъл комбинации от гардероба ми и съм доволна  Peace

Честито  Laughing
Няма да имаш проблеми с носенето и съчетаването, не е непрактична дреха в никакъв случай.

# 695
Благодаря ти, Лу  Peace

сега дори се чудя защо въобще се колебаех  Hug

# 696

goddess, и аз така мисля, че е достатъчно практично и ще мога да му се нанося и нарадвам  Heart Eyes
Честито Grinning Много е сладурско.
Подсети ме, че имам едно розово подобно на Diesel, бях го забравила ooooh!

# 697
Чаровна, и аз съм ЗА втората комбинация, също подкрепям казаното за чорапогащниците - със светъл е много по-добре. Харесват ми и обувките ти, честно казано и на мен много не ми харесва как ти стои полата. Ако не ти представлява трудност можеш ли да ни покажеш и комбинацията от слим панталона, светли чорапи и тези обувки + колан на панталона ако позволява и последната риза? На мен ми харесва на интервю с панталон, първо защото е много по-удобно и второ излъчва някаква такава самоувереност - мъжко момиче, което има мнение (това са си мои тълкувания  Blush ), докато с пола ... Не знам каква е позицията и фирмата, но абсолютно изчистена тъмно синя дънкова пола пак така с обувките и ризата, също може да е добър вариант.

# 698
Sesylle, аз разглеждах и мерих по-скоро Reserved, Orsay ... този сегмент, не ми се иска да давам 100+ лв за това, а те със сигурост не са с гъши пух, по-скоро просто имат сходната визия.
Като усещане за топлене са сравними със съвсем леко пролетно яке. И точно затова се колебая дали не е по-добра идеята за ярък блейзър. Самата дреха я търся за съботно-неделните разходки, съвсем кежуъл, но все пак .. дали няма да е подходящо само за две седмици в годината  Blush

Аз имам такова и доста го нося Peace Много ми е удобно, а като ми стане горещо го сгъвам и слагам в чантата. Не заема много място. Гъши пух е и е около 100 лв.

# 699
Днес докато си се разхождах си харесах една блузка много и реших да си я взема.
Дори ми дойде на ум ,че може да стане и на полата за интервюто .
Вие какво мислите ?
Скрит текст:

# 700
DqVoLsKi_ChArOvNa блузата е хубава. Не ми се връзва с полата обаче.
Но на инервю за работа избягвай прозрачни и полупрозрачни дрехи. Особено като споменаваш, че позицията е сериозна.
Втората риза с полата и светлия чорапогащник за сега е най-добре.
Пробвай някаква комбинация с панталон.

# 701
Ще видя накрая може и с панталон да отида Simple Smile

# 702
  • sofia
Чаровна, блузката сама по себе си е много сладка, но повече я виждам с деним.
Иначе и аз съм за светъл чорапгащник + полата и втората риза. Или слим панталон. Peace

# 703
  • София
Silver touch, и аз имам точно такова леко якенце на Бенетон в лимонено зелено. Става горе долу за между +10 до към +15 градуса. Не е с гъши пух.

Щом толкова го харесваш ( и има защо  Wink ) си вземи него. Нося го освен с дънки, с миди разкорени поли от по-твърда материя, ето такива, много е ефектно:

Лу ,много харесвам подобни поли ,можеш ли да ме насочиш към конкретни сайтове или магазини ?

# 704
  • Там, където ме обичат
Дяволска, това което виждам от полата, много ми харесва. Не знам само дължината й. Не ми изглежда къса и за мен е подходяща за интервю. Блузата обаче за интервю не става.   Peace
Да използвам влизането в темата и да попитам как съчетавате флорални панталони, с десен подобен на тази блуза:
http://www.zara.com/bg/en/woman/trousers/smart/skinny-trousers-c … 1020p2675562.html

Общи условия

Активация на акаунт