Модни консултации - 13

• 60 276
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Полата може за се носи и по надолу но на мен ми допада малко по нагоре.Ризата пробвах и с прибрани но повечето не стоят добре с полата.Най важното е че се чувствам добре и се харесвам.Хора всякакви вкус различен не ва всеки му харесва едно и съсъщо.За чорарогащника ще видя .Никак не харесвам черните обувки и пола със светъл чорапогащник.Интервюто ми е над вечер Simple Smile

# 676
  • Belgium
Silver touch, и аз имам точно такова леко якенце на Бенетон в лимонено зелено. Става горе долу за между +10 до към +15 градуса. Не е с гъши пух.

Щом толкова го харесваш ( и има защо  Wink ) си вземи него. Нося го освен с дънки, с миди разкорени поли от по-твърда материя, ето такива, много е ефектно:

# 677
Лу, Sesylle, благодаря ви, момичета  Hug, толкова го мисля това ярко яке и ще го взема.

Лу, а идеята за полите е  страхотна, със сигурност ме насочваш към следваща  шопинг цел за тази пролет  Peace

# 678
DqVoLsKi_ChArOvNa , аз те харесвам така:)

# 679
И понеже съм отдавна тук и държа на вашето мнение ето и другия ми вариант Simple Smile
С прибрана риза и пола по надолу .
Скрит текст:

И с обърнато коланче
Скрит текст:

# 680
Silver touch, ако ще се носи през пролет-есен, наистина няма нужда да е гъши пух.
Моето го нося цяла зима, но то си топли заради пуха.

Черните чорапи са за вечерна и клубна визия. Посред бял ден и за интервю...хич не ги одобрявам,  освен че изглежда и зле.

Вторият вариант е далеч по-добре за такъв повод.

# 681
Чаровна, така ми допада повече и моля те не слагай това сако, защото ти седи ужасно Peace.
Знам че се повтарям, но ще седи много по добре ако сложиш една малка и тясна жилетка в някакъв свеж цвят. Млада си и с хубава фигура, така че не се състарявай.

# 682
О.к благодаря ви момичета   bouquet .
Остава варианта с със светъл чорапогащник и втората риза като модел .
Също така да попитам харесах си едно яке но ме притеснява че е реплика и да попитам и в тази тема виждали ли сте подобно от изкуствена кожа до 60 лева?
Това е на цена от 60 лева и ме изненада приятно днес .Много мека и приятна кожа за изкуствена , но имам резерви заради металната плоча отзад .
Скрит текст:

# 683
  • В полите на Пирин планина
Чаровна, като не харесваш телесен чорапогащник / и аз не харесвам  Wink / можеш да заложиш на графитено или малко по-светло сив. Аз нося черни и тъмносини поли/рокли със сив чорапогащник.

# 684
Silver touch, преди десетина дни се сдобих с такова, което не е гъши пух и съм изключително доволна. Сутрин в 7:30 не ми е студено, по обяд пак ми е добре. Нося го с памучна блуза, риза отдолу. Щом ти трябва предимно за разходки, не го мисли. Може да нямаме пролет за обувки, но за такива якенца имаме доста време за носене. Не сме в Калифорния, където имат пролет 2 дни, а после 30 градуса, а така ми се иска Crazy
https://www.pinterest.com/pin/310185493061880670/

DqVoLsKi_ChArOvNa, тази пола те обезформя, меко казано, а ризата е твърде прозрачна за интервю Rolling Eyes

# 685
На мен ми се струва че полата и е голяма,  или с лоша кройка.

# 686
На мен ми се струва че полата и е голяма,  или с лоша кройка.
Което и да е от двете ми прилича на наденичка Laughing, а едва ли в действителност изглежда така, затова си позволявам да го напиша. Прощавайте, обикновено не взимам участие, при подобни стилни недоразумения, но не се стърпях Embarassed

# 687
Силвър тач, и аз съм с подобно яке, което не е пухено но подплатата е от полар и е достатъчно топло.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00JKH3WJU?psc=1&redirect … etailpage_o01_s00

# 688
Малко ми стана широкичка защото за една седмица съм отслабнала 4 кг  Confused .Не ми се влагат пари и не мисля да взимам нови неща чак толкова за едно интервю.Смятам ,че полата с кафявата другата ризка която не е прозрачна ще е добре Simple Smile

# 689
Моля, ако не ви представлява трудност посъветвайте ме в кой магазин в София има богато разнообразие от мъжки еспадрили, по възможност с добро качество и изработка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт