Модни консултации - 13

• 60 334
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
 Имах подобно сако и същия проблем  Laughing, в крайна сметка го подарих на една приятелка Peace

# 661
  • В полите на Пирин планина
Аз имам такова / подобно / сако и го нося със слим панталон.

# 662
Момичета, какво мислите за тези обущета:

Скрит текст:
 newsm78

С какво ще се връзват?

Страааашно много ми харесват!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Представям си ги с всякакви по-светли дрехи, бижута в този розовеещ метален нюанс  Heart Eyes като на токичките, кафеви дрехи, заради подметката - може би и с някаква етно/бохо/мохо, както там се нарича  Crazy пола/рокля, както и с дънкова, може би и с кожена ... В тази насока ...
Скрит текст:

# 663
Следя ви с интерес за офис визията и тази за интервюта, защото и аз съм с предимно спортен/ежедневен гардероб по време на майчинството. А сега искам връщане към кариерното развитие.
От друга страна не възприемам "пингвинския" стил всички с риза в бяло и панталон.
Полата на DqVoLsKi_ChArOvNa ми хареса, има го женствения елемент. Аз лично предпочитам панталон, но трудно откривам такъв, който да ми пасва на фигурата. Повечето са прави, дълбока талия или увиснали на дъното.
От друга страна желая успех на интервюто и дано не дрехите са определящи за избора Wink

# 664
Момичета, пак тук за съвет Simple Smile Преди време ви бях показала една пола, с която смятам да посетя една сватба. Работата е там, че освен на тази сватба трябва да бъда и на още две, на които съм и шаферка. На едната съм с цикламена рокля, на другата с рокля цвят аквамарин. Стигнах до извода, че за трите сватби мога да мина с едни сандали в сребристо и започнах трескаво търсене. Обаче се оказа сложна задача. Искам токът да е дебел, защото иначе шансът да ги обеля и повредя е почти сто процентов. Разглеждах и в ebay и попаднах на следните предложения:

Модел 1

Модел 2 (които са подозрително евтини)

Модел 3 (много ми харесват, но не съм сигурна, че ще са стабили, предвид липсата на каишки отстрани)

# 665
Здравейте, нахлувам в темата ви с молба - ако някой има подобна пола и я продава или знае къде мога да я намеря на нормална цена, ще съм благодарна да пише на ЛС! По принцип търся по-лек, летен модел! Благодаря в аванс!

http://olx.bg/dlga-pola-model-2014g-i63044492

# 666
Ето днес си взех една ризка и едни обувки и мисля ,че се получи доста добре с полата.
Полата ми е от миналата седмица не обличана до сега Simple Smile

Скрит текст:

Ще съм със сако черно за връхна дреха.Утре го дават доста топличко а и нямам подходящ шлифер Wink
Скрит текст:
Обувките обаче са ми черни .В повечето магазини или светлите бяха или със змийски ефект или лачени и на високи токчета.А аз такива си имам затова избрах тези .Ето ги и обувките .
Скрит текст:

Другия ми вариант е слим черен панталон , риза и сако .Мисля обаче ,че с полата е сполучливо съчетание : )

Devil_Rose не мисля ,че дрехите ще са решаващи за избора на работата за която кандидатствам но все пак има една много вярна приказка по дрехите посрещат по акъла изпращат .Хубаво е все пак човек да положи малко усилия за да има приличен вид Simple SmileУважително е според мен .
При брат ми, той живее в чужбина и ми е разказвал ,че на интервю не се ходи с дънки и мини поли.Ако си мъж задължително с вратовръзка а жените задължително елегантни  Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 13:09 от Анонимен

# 667
DqVoLsKi_ChArOvNa, смени чорапите с такива в телесен цвят. Иначе съвсем на погребение удря.
Нещо талията ми идва съвсем висока обаче на тази пола, тя направо под гърдите, сигурна ли си че не може да слезе малко надолу?

А относно интервютата....всяка страна, че и компания си имат определени предпочитания към стила.
Зет ми в Германия е в IT бизнеса. Там дори им препоръчват на интервюта да не ходят с костюм.

# 668
DqVoLsKi_ChArOvNa, смени чорапите с такива в телесен цвят. Иначе съвсем на погребение удря.
Нещо талията ми идва съвсем висока обаче на тази пола, тя направо под гърдите, сигурна ли си че не може да слезе малко надолу?

А относно интервютата....всяка страна, че и компания си имат определени предпочитания към стила.
Зет ми в Германия е в IT бизнеса. Там дори им препоръчват на интервюта да не ходят с костюм.

И аз това щях да кажа за талията - идва твърде високо, съответно талията ти буквално се губи, което точно обратното на идеята на тази кройка поли. Не мога да преценя от снимките дали ти самата си я вдигнала твърде високо или полата ти е голяма...

Аз имам две поли с висока талия и винаги ги съчетавам с нещо съвсем семпло нагоре - едноцветно и без джуфки, цветя и т.н. Още повече, че твоята има и акцент - колан. В този ред на мисли, не бих сложила такъв тип риза, но това е мое мнение...

Сакото също не ми допада - пак срива талията. Или не е вталено, или също ти е голямо, трудно ми е да преценя...

Имаш прекрасна фигура, а с този тоалет наистина я скриваш. Дори и поводът да е интервю, не виждам защо.

И за да не е съвсем негативен коментарът ми - обувките ми допадат. Но и те са със златно, което за мен отново изключва ризата (защото е в сиво).

# 669
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
На мен никак не ми харесва това съчетание.
Блузата прозира прекалено и според мен не си отива с полата. За такъв тип пола трябва по-прибрана блуза.

Скрит текст:

Чорапогащника е добре да е в телесен цвят.

И последно, не го казвам с лошо и не искам да те обидя   bouquet, но с това сако ти липсва само брошка на някоя авиолиния и ставаш стюардеса.

P.S.
А и сакото ти е голямо.

# 670
  • Свиленград
Здравейте! Преди време ми дадохте съвет и от тогава следя темата с интерес.Ето че се престраших и аз да пиша. DqVoLsKi_ChArOvNa на мен много ми хареса ризата, но ако е без сако. Не знам как точно да го опиша, на върху тази риза сакото не ми харесва. Самата риза е много прозрачна и специално за интервю ми се струва че трябва да има нещо връхно, но не мога да дам съвет точно какво. И аз съм за телесен цвят чорапогащник. Пожелавам ти успех на интервюто!

# 671
Бих искала да дам един съвет за момичетата, които ще ходят на интервюта, или изобщо трябва да са в "офис" стил облечени.

Ако тепърва започвате да си купувате такъв тип дрехи след майчинство, или това изобщо не е бил стила ви.
За начало си купувайте цели костюми, а не на парче.
От тук пола, сега ще взема да и търся сако, или обратното.
Често хора, които нямат опит и дори усет трудно съчетават различни материи и стилове. Накрая се получава ефекта - имам много неща в гардероба, но едно с друго не могат да се комбинират.
Влезте в специализиран магазин за костюми и си вземете 2-3цели костюма. Обикновено там се предлагат и подходящи ризи, които вече може да комбинирате и по различен начин.
Към един костюм ако е класически и изчистен, само със смяна на ризата (или смяна на пола с панталон и обратното) имате втори и трети вариант.

# 672
Момичета  Hug, имам нужда да се допитам до вас, преди да се сдобия с поредната си модна придобивка Simple Smile

От известно време доста се заглеждам по съвсем леките цветни якета с пух тип Бенетон- http://us.benetton.com/shop/us_en/woman/focus-on-1/woman/poypoyl … giaka-104279.html, сега са доста масови. И се колебая, всъщност с какво би могло да се носи, освен с дънки? Търся идеи в pinterest, но нямам голям успех. Колебая се между този тип или просто по-ярък блейзър, но съм го харесала и не мога да си го изтрия от главата.. Crazy а не ми се иска да взимам нещо не особено практично. Ще ви бъда благодарна да кажете какво мислите  Heart Eyes

# 673
Silver touch, такова яке имам от миналата година, само че тъмно лилаво.
Нося го основно с дънки, но съм го обувала и с прав панталон и боти.
И със спортна пола става също.
Само че ако е от гъши пух, каквото е моето вече не става за носене, топло е с него.

# 674
Sesylle, аз разглеждах и мерих по-скоро Reserved, Orsay ... този сегмент, не ми се иска да давам 100+ лв за това, а те със сигурост не са с гъши пух, по-скоро просто имат сходната визия.
Като усещане за топлене са сравними със съвсем леко пролетно яке. И точно затова се колебая дали не е по-добра идеята за ярък блейзър. Самата дреха я търся за съботно-неделните разходки, съвсем кежуъл, но все пак .. дали няма да е подходящо само за две седмици в годината  Blush

Общи условия

Активация на акаунт