"Песен за огън и лед" - 17

• 34 557
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Може да е от партията на Ренли и Уилас  Mr. Green

# 586
  • Варна
Може да е от партията на Ренли и Уилас  Mr. Green

Не, той го играе плейбой. Има си копелета, обиколил е половината братовчедки, та чак и мащехи.

# 587
Скрит текст:
Хмм Thinking да не са решили да ги преиздават с твърди корици?

# 588
Скрит текст:
Хмм Thinking да не са решили да ги преиздават с твърди корици?

За съжаление не е сигурно. Ще има ново издание с меки корици, с нова обложка - и за 5-те книги излезли до сега. В момента приемат заявки за луксозно издание с твърди корици на първата част - "Игра на тронове". Ако се съберат поне 100 заявки, ще има и такова.
Иначе за него корицата ще е:

Скрит текст:

# 589
Да, не е сигурно. Предполагам че след 7 -та книга ще издадат всички книги с твърди корици. Само че пак ще са поне 40 - 50 лева.

# 590
Само дето още не знаем след финала на 7-ма книга,
дали ще искаме да си ги имаме в луксозно издание или да ги забравим завинаги  Joy

# 591
  • Варна
Само дето още не знаем след финала на 7-ма книга,
дали ще искаме да си ги имаме в луксозно издание или да ги забравим завинаги  Joy

Не, мисля, че Мартин е достатъчно хитър за да не допусне да бъде забравен така лесно.

Преди време прехвърлях (не казвам прочетох Blush) една от старите му книги на английски (не е превеждана в БГ).
Dying of the Light - Умиращата светлина, предполагам.
Преглеждах я защото разбрах, че има някои герои, които живеят втори живот в Песента.

Книгата е доста мрачна, депресираща и дори леко скучна, но най-лошото е, че накрая дори не става ясно как завършва. ooooh!
Тази книга не е голям успех за Мартин и мисля, че си е взел поука.

# 592
Много се дразня така. Ами да си ги издадат направо с твърди корици. Сега като съм си ги купила с меки, с твърди за какво са ми? Само закъсняли фенове сега ще си ги вземат луксозни.  Laughing

# 593
Ами те обявиха, че засега имали под 10 заявки. Тъй че май въобще няма да стане работата. А иначе бих си ги взела с твърди корици, нищо че имам първото издание. То е толкова качествено, че е пред разпад.  Mr. Green

Краят на историята мисля, че ще е добър. Не очаквам да е приятен, но при всички положения силен. Мартин друг такъв епос няма да напише и вярвам, че максимално ще го изпипа.

# 594
Само ако обича да се позасили с изпипването, че доста време се посъбра. Когато почнах да чета бях юноша бледен, а вече имам сребро в косите. Grinning

# 595
  • Вестерос
И деца, и внуци ще отгледаме в чакане

# 596
Едно време се чудех коя поредица да започна първо - Колелото или Песента. Добре, че почнах Колелото, то поне се извъртя по един или друг начин.

# 597
Нас са ни сложили при Норвос.

# 598
  • Варна
Я, кой е правил тази карта?
Понеже чета и руски форуми, когато излезе "Света.." руснаците се оплакваха, че Мартин е описал Норвос като Русия.

# 599
Абсолютно Норвос е Нижни Новгород, има твърде много прилики за случайно съвпадение.

Също е доста странно Бурен край да е Монако  Joy
За балканските елементи без коментар.

Общи условия

Активация на акаунт