Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

"Песен за огън и лед" - 17

 • 31 314
 • 739
 •   1
Отговори

Анкета

Чия беше най-ужасяващата смърт в книгите?

Опции:

# 15
 • Мнения: 441
Моят ще се казва Darkness и ще е от валирианска стомана, тънък - нещо като на Аря, но по-дълъг Grinning

+1 за мнението на Бумър.

# 16
 • Мнения: 16
Моят ще се казва Вълчище, и ще бъде меч-копеле.

# 17
 • Сидни
 • Мнения: 712
Аз пък не мисля, че Джофри умря гадно...искаше ми се да се мъчи, мъчи...дълго... #2gunfire
Не съм сигурна дали това го имаше в книгите, сега ги препрочитам, но още не съм стигнала до там, обаче във филма имаше един момент във Харънхъл дето измъчваха хора, с една кофа с плъх...е тва беше брутално!!

# 18
 • Мнения: 12 343
Смъртта на Кейтлин бе най-бруталната. Тя загуби децата си, едон от тях умря пред очите й, оказа се в позиция, при която стигна до крайности - запплаши дете с нож - и това не помогна - и накрая за финал я убиха, след което я съживиха за да види разрухата и факта че омразният й храненик Джон СНяг се разпоржежда в Севера. Как да не те е яд, на тази смърт?

Меч - Справедливост.   Кон - Гръм - ако някой се интересува и от коня.

Мечът ми е прост -. С хубав, удобен ефес, добре балансиран - и толкова.  Единственият по-значим белег - от едната страна на острието е издълбано името ми.

# 19
 • Вестерос
 • Мнения: 34 601
кон пфуу аз съм с дракон  Crossing Arms

# 20
 • Мнения: 441
Аз пък не мисля, че Джофри умря гадно...искаше ми се да се мъчи, мъчи...дълго... #2gunfire
Не съм сигурна дали това го имаше в книгите, сега ги препрочитам, но още не съм стигнала до там, обаче във филма имаше един момент във Харънхъл дето измъчваха хора, с една кофа с плъх...е тва беше брутално!!

Това беше Планината  Peace

# 21
 • Мнения: 12 343
 Брутално за мен е това което  направиха на Теон - СМрад, и в някаква степен - на Бран като го бутнаха, и на Санса, където я биха и разсъбличаха.... иначе чак пък толкоз бруталности не видях в книгата.

# 22
 • Мнения: 1 447
В Харънхал беше май Сладура или както му казваха там, от хората на Грегър е. 

Иначе за най-брутално ми се струва случилото се с Теон.

# 23
 • Мнения: 12 343
Сега се сещам че и това с Куентин ми се стори брутално. Още чувам писъците..... И виждам косата му, която гори....АААААА... newsm11
ОБаче Рамзи - Теон ми чупят рекордите по брулталности?
искате ли да направим една анкетка за най-брутална смърт?

П.С. Честит ви трети март, връщам се от Босилеград и съм на патриотична вълна. Grinning

# 24
 • Варна
 • Мнения: 15 385
Ами Синия бард, Кибърн и Церсей? Sick Ами Марилион и Петир?
Само, че живите, не може да ги броим към мъртвите. Това с Варго също беше гадно, как Планината го накара да се самоизяде, докато го сечеше отдолу нагоре, че и другите хранеше с него.. Бррррррр...
После ще направя анкета.

# 25
 • Мнения: 9 144
не съм съгласна за Теон и Варго, (хм това Варго звучи като варг)
Всеги един от тях, особено Теон могат да се самоубият и да прекратят издевателствата. (сещам се няколко начина, като да си блъскаш главата в стената, да си прехапеш езика и да се удавиш в кръвта, да се метнеш от някоя бойница или дори да си извиеш сам вратленцето). Трябва да прочета точно как са държали Хоуг, но със сигурност има възможност, стига да има воля.

Не казвам, че ще е лесно, все ще е по-добре от случващото се

# 26
 • Варна
 • Мнения: 15 385
За Варго. Гадно е.
Планината го намира в Харънхъл болен от треска заради отхапаното му от Бриен ухо. Запазва го жив, защото го забавлявало това, че фъфли. Rolling Eyes
Скрит текст:
— Добре го нареди Варго с оная захапка, знаеш ли. Ухото му почерня и взе да му тече гной. Рордж и Урсвик държаха да се махаме, но Козела вика, ще си го държи замъка. Лорд на Харънхъл бил, вика, никой не можел да му го вземе. Олигави се цял, докато го каза, нали го знаеш как говори. После чухме, че Планината го убивал къс по къс. Един ден ръка, на другия крак, сечал ги чисто. После превързвали чуканите, та Хоут да не умре. Кура му оставил най за накрая, но една птица го повикала в Кралски чертог, тъй че го довършил и заминал.
Скрит текст:
 - А, и Хоут. С прискърбие чух, че е умрял. Бих искал да видя главата му.
Когато му я донесоха, видя, че устните му са отрязани, ушите и повечето от носа също. Враните се бяха нагостили с очите му. Въпреки това по всичко личеше, че е Хоут. Джайм щеше да познае брадата му навсякъде — нелепото космато въже, дълго две стъпки и провиснало от острата брадичка. Иначе по черепа на кохориканеца бяха останали само няколко съсухрени ивици плът.
— Къде е останалото от него? — попита той.
Никой не искаше да му каже. Най-сетне Говняната уста наведе очи и измърмори:
— Изгни, сир. И се изяде.
— Един от пленниците все молеше за храна — призна Рафорд — и сир каза да му даваме печено козе. Само че кохориканецът нямаше много месо по себе си. Сир му взе първо дланите и стъпалата, после ръцете и краката.
— Дебелият педераст изяде повечето — подхвърли Говняната уста, — но, сир, рече да дадем и на другите да опитат. И на Хоут, на самия него. Кучият син цивреше, докато му тикахме месото в устата, и маста течеше по тая негова козя брада.

# 27
 • Варна
 • Мнения: 15 385
За Теон. Нещата не са толкова прости.
Рамзи не му е оставил много зъби в устата за да си прехапва езика. Държи го на ръба на силите му, непрекъснато гладен. Преди Зимен хребет е държан в подземията, така че е нямал възможност да скача от някъде. Да си удари главата в стената изобщо не гарантира летален изход, Теон се страхуваше да скочи и от стените на ЗХ, защото предполагаше, че може да остане жив. И тогава....
Хареса ми сцената в сериала, когато Теон бръснеше Рамзи. Можеше да му пререже гърлото, но не го направи. беше напълно пречупен.. Sad

Но Теон е жив, затова няма да го включваме..

П.П. Сложих анкета. Добавих и някои персонажи, които не сме видели как умират, но знаем за смъртта им. Брандън Старк е братът на Едард, ако някой се чуди.

Последна редакция: ср, 04 мар 2015, 10:20 от Хексе

# 28
 • Мнения: 12 343
Но пък с Куентин беше супербрутално. да изгориш жив!!! Cry АКо няма да слагаме живите го слагам на първо място по бруталности, а ако ще ги слагаме - на второ (след СМрад) друг такъв брутален случай рядко ни поднасял  Мартин.

С Цересй не виждам какво е бруталното? Затворнички -  благороднички  - дал Мартин. това че я разъсбякоха - Церсей се е разсъбличала хиляди пъти трябав да е свикнала. за Санса беше страшно разсъбличането, защото беше много невинна, много  й дойде изведнъж отоншениетио на мъжете в Чертога; тя живееше в приказка, за разлика от Церсей с нейната вулгарност получава каквото заслужава, за това нея  не я жаля въобще - малок й е! #Cussing out

# 29
 • Вестерос
 • Мнения: 34 601
Брандън го изгориха нали?

Общи условия

Активация на акаунт