"Песен за огън и лед" - 17

• 35 882
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
И аз я купих днес. Довечера ще я чета на малката. Вярно е 16,99 лв., но изпълнението много ми хареса. Това е книга за която си заслужава да дадеш пари. За разлика от другите книги на Мартин, които след 5 - то четене са като парцал. Тук ще отбележа, че и Сиела са се справили със Светът. Тези издания ще имат колекционерска стойност някой ден.

# 286
  • Вестерос
Аз само на едно издателство съм виждала Светът, но хартията мен не ми харесва, груба ми е.

# 287
Тифани, направи ли ти впечатление че главите са 8, и приликата на Адара с Другите (по - скоро тези покази във филма). Студена на допир, със студени сини очи.

# 288
  • Вестерос
За дракона ли говориш? Не съм я чела още  Blush

# 289
# 290
  • Варна
Толкова ли е детска "Ледения дракон" или става и за пораснали деца?

# 291
  • Варна
Толкова ли е детска "Ледения дракон" или става и за пораснали деца?

Очевидно става и за големи. Laughing

# 292
Става и за големи.
Аз лично не направих асоциация с Адара и другите.
Драконът беше интересен.

# 293
  • Вестерос
В ревюто пише 9-12 години ххихихи

# 294
И аз това ти разправям, че си дете и още получаваш подаръци  Joy Joy Joy

съжалявам те Бум, ти явно не получаваш подаръци ни за Рожден ден ни за имен ден, ни по никакъв повод. което значи че нямаш приятели.  ConfusedАз подаръци ще получавам и на сто години.

От татко, по възможност, мечове от пластмаса и дървени кончета  Hug

от всички роднини получвам подаръци - от татко, от баби, от мащехата ми.... не виждам какво общо има това с възрастта обаче! Само че сестра ми е по-малка от мен и като подаряват нещо на мен трябва да се подарява същото и нея за да не става кавга после. какво чудно има?
Бум, ти очевидно падаш от небето, постоянно се убеждавам, че не си от този свят.

# 295
Джони, трудно е да се лъже непрекъснато момчето ми, много е трудно.

Предлагам ти да се разкараш от форума за известно време.
После се регни наново и не крий възрастта си, нито ще си първото хлапе, нито последното
имахме си Бебето, тя порасна, също си имахме и Фенчето и той порасна.
Няма срамно да си малък, срамота е да лъжеш, че си голям.

Почни начисто и спри да дрънкаш глЮпости, а чети повече и по-внимателно, няма да ти навреди никак.

# 296
Джони, трудно е да се лъже непрекъснато момчето ми, много е трудно.

Предлагам ти да се разкараш от форума за известно време.
После се регни наново и не крий възрастта си, нито ще си първото хлапе, нито последното
имахме си Бебето, тя порасна, също си имахме и Фенчето и той порасна.
Няма срамно да си малък, срамота е да лъжеш, че си голям.

Почни начисто и спри да дрънкаш глЮпости, а чети повече и по-внимателно, няма да ти навреди никак.

ще бъда много доволен ако някой ми каже как да оразмеря снимката си до позицията на автар, за ти я пусна,  на голям екран, че да ти затворя устата- Там се вижда ясно колко съм възрастен-.
Няма срамно да си тъпа Бум, срамното е, че се правиш на много умна.

# 297
# 298
  • HH
Джони, ходиш по тънък лед. Внимавай  Wink

# 299
  • Вестерос
 Joy Joy Стига сте се карали и аз писах за подаръците, а съм към 30-те  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт