Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 057
  • 788
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря ,Марсче!     bouquet

Направих си микробиология и цито в Надежда, кога излизат резултатите?
Шефи каза,че започваме ин витро. Много съм уплашена,само пред вас го споделям. Пред ММ гледам да не се издавам,че ме е страх,че той е доста по- страхлив от мен . Laughing

Цитонамазката излиза за 10 работни дни, микробиология не съм правила там, но микробиологичната биопсия, която включва изследване на матка и цервикален секрет, е готова за 5-6 дни. Така че и микробиологията ще е бърза.
За да кандидатстваш по ФАР, трябва да имате тубарен или мъжки фактор, ако не - 4 неуспешни процедури. Ако кандидатстваш с Надежда със сигурност ще си одобрена, те си изпипват документите. Одобрението от ФАР идва за няма и два месеца, но е чакане, докато ти дойде ред за самата заповед. Успех и горе главата, Господ обича смелите  Laughing Wink

# 706
В деня на пункцията разбрах, че се обаждат на мъжа ако има читави яйцеклетки. В клиниката ли тр да е, или може да дойде и от работа след прозвъняване? Стискайте палци за петък, момичета. Ако някоя е на пункция тогава да свирне Grinning

# 707
На пункцията трябва да сте двамата. Той чака пред кабинет N:9, докато му кажат дали има яйцеклетки или не. Ако има - дава материал за оплождане и т.н.

# 708
  • София
ако може да дойде до половин час не е нужно да виси там.

# 709
divost, и аз съм на пункция утре. Охххх... понякога се събуждам и не мога да повярвам, че това ми се случва.. Толкова ме боли дисковата херния тия дни,  че от болки днес разбрах че три дни се мажа с Прогестогел, вместо с Диклофенак. Дали вреди на стимулацията в момента някой знае ли? То само веднъж дневно, но си е хормон това..В просъница сутрин ...как не видях?! Господеее, да се смееш ли, да плачеш ли..

# 710
Може и така да е, Бамбара. В информираното съгласие пишеше, че е задължително присъствието на партньорът.

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 10:28 от Церемония

# 711
Няма да успее за половин час, значи ще е в клиниката. Благодаря.
Шаки хайде, успех  Hug

# 712
Здравейте, аз да се включа относно мамолога, казва се д-р Ненова-Балаценко, била съм няколко пъти на преглед при нея, скоро пак ще я посетя.Имам множество кисти в гърдите и една се беше раздразнила от стимулациите и хормоните, изпрати ме при хирург за биопсия на кистата, манипулацията ми прави д-р Атанасов.Плащала съм прегледите по 50лв, в последствие разбрах, че може с направление  Peace

Успешни процедури момичета   bouquet

# 713
Мили момичета, мина и моята лапароскопия. Днес е вторият ден след като ме изписаха и имам леко кървене с бистра кръв от днес и се чудя все пак нямам ли право да звънна на док.Стаменов да го попитам? Някой може ли да ми даде номера му на лично съобщение, много ви моля? Надявам се това да е цикъл, звънях в спешния, но там ми казаха да преценя дали е цикъл или  не и да отида ако е много силно кървене. Иска ми се в такава ситуация да се чуя с доктора си, защото той ми каза, че не се очаква кървене.

# 714
  • Sofia, Bulgaria
Саб , при мен след лапароскопията още докато ме изписваха изкървях и то силно , след това имах кървене до самия цикъл и то доста .
Казаха ми , че сигурно кървя защото нямх дренаж след лапарото , а всички други момичета имаха

# 715
Миналата година правих лапаро и хистеро - 2 в 1, но не съм имала кървене след това, цикълът си ми дойде нормално на очакваната дата. по-добре звънни на доктора или отиди направо на преглед.

# 716
  • София
Преди повече от 10 години правих лапаро и имах кървене до следващия цикъл. Казаха ми, че е нормално.

# 717
  • София
Саб,миналата година правих лапаро при доки,аз нямах кървене само леко зацапване,а на момичето с което бяхме в стая направо си и дойде цикъла.Спокойно,все пак е операция.Simple Smile За твое успокоение на лични ще ти напиша номера на доки:-) Simple Smile Simple Smile

# 718
ivankaka, а ти имаше ли дренаж? аз имах. колко време продължи това кървене от операцията до цикъла ти? а на някоя от вас изписаха ли й антибиотик или някакви други лекарства след лапароскопията?

# 719
SAB -f , при мен на следващия ден след изписването се получи силно кървене ,без никаква болка , звънях на спешния ,падна се док и ми каза да отивам на другия ден да ме види . Оказа се ,че е цикъл, а имаше още доста време до него !

Общи условия

Активация на акаунт