Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 061
  • 788
  •   1
Отговори
# 735
  • София
на мен веднъж ми звъннаха към 2 часа, така се бях изнервила, че направо и се скарах на звънящата.
казах и да си отбележи следващия път че искам по навреме. на другия ден звъннаха към 11 с извинение за закъснението.
знам че не им е  лесно с толкова навалица, ама за всичко друго имам нерви, само не и за това позвъняване.

# 736
Току що ми звъннаха и на мен. За съжаление яйцеклетката не е преживяла / била зряла, но днес не е преживяла оплождането/  Cry , много съм разочарована

# 737
Танита, не се отчайвай. За съжаление трябва да чакаме нашия ден с най- добрата яйцеклетка. Горе главата и следващия път да са минимум две!
Днес при мен бяха три. А колкото до обаждането - още никой не се е обадил, но и предния път ми се обадиха на другия ден.
ketti, всеки път като пия Клостил и имам чувството, че друг човек влиза в мен. Ставам нервна, мога да направя скандал, а след това да си порева. Убедена съм, че е от него. Споко!

# 738
Танита, не се отчайвай. За съжаление трябва да чакаме нашия ден с най- добрата яйцеклетка. Горе главата и следващия път да са минимум две!
Днес при мен бяха три. А колкото до обаждането - още никой не се е обадил, но и предния път ми се обадиха на другия ден.
ketti, всеки път като пия Клостил и имам чувството, че друг човек влиза в мен. Ставам нервна, мога да направя скандал, а след това да си порева. Убедена съм, че е от него. Споко!
Благодаря за пожеланието, на теб пожелавам да ти се обадят с добри новини в утрешния ден  newsm03

# 739
Момичета,знаете ли при прием на естерофем и утрогестан,дали може да се пуснат цитонамазка и TSH? Дали ще окажат влияние на резултатите?

# 740
Не знам има ли някакъв интервал от време,в което трябва да се случи оплождането на яйцеклетката.Питам това,защото на последната пункция,след 2 часа ми се обадиха да ме питат,какво да я правят,дали да я оплождат или замразяват.Мисля си,че ако не действат бързо това се отразява по някакъв начин,не знам,може и да греша....

# 741
Каква може да бъде причината,да не се оплоди една яйцеклетка,след като и тя, и сперматозоида са читави....или божа работа?!

# 742
Каква може да бъде причината,да не се оплоди една яйцеклетка,след като и тя, и сперматозоида са читави....или божа работа?!
и аз това питам

# 743
Нали знаете, че тук нещата малко са на кантар- 50 на 50.
Ние помагаме на организма 50% с лекарства, пункции и т.н., но има едни 50%, които само Господ каквото е решил ще стане. Дали е Господ не знам, но така му е думата. И да вземе да се сети в едни момент и за нас, викам аз!
Успех, момичета!

# 744
Нормално се оплождат само 50%, наистина.
Аз съм пускала ТСХ при прием на естрофем и утрогестан, не се отрази на резултата.

# 745
Нормално се оплождат само 50%, наистина.
Аз съм пускала ТСХ при прием на естрофем и утрогестан, не се отрази на резултата.

Оле и ние с една яйцеклетка,къде сме тръгна ли LaughingТова е все едно да спечеля от тотото! Laughing

# 746
Не е така, стават нещата. Не губи вяра от един опит.

# 747
  • Варна
Това е все едно да спечеля от тотото! Laughing

Абе не точно, ама около...  Wink

Айде бе, никой ли не е минавал по дълъг протокол наскоро, че да разкаже как долу-горе протича?
Блокажа разбрах кога се слага, ама кога започва самата стимулация? На кой ден от цикъла?  newsm78

# 748
Не знам каква е тактиката на вашия лекар (нали всяка е при различен), но се чудя защо, когато явно момичета, които трудно правят яйцеклетки не им събират първо яйцеклетките няколко цикъла и после да оплождат и трансферират?!? newsm78  Защото е друго, когато имаш в запас, примерно 5 яйцеклетки и от тях се оплодят 3 и накрая се хване една. Поне това е моята логика и логиката на д-р Шефкетова явно, щом процедира така с мен.

# 749
Ей сега ще ме нападнете, но такса оплождане да не е малка причина? Освен това коя не би предпочела всичко да приключи в рамките на един цикъл. Има около 20-30% шанс в стандартния случай да не се налага събиране, чакане, 5 пункции и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт