Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~113

• 28 522
  • 739
  •   1
Отговори

Резюме
Една история за трудни избори, тежки решения, преплетени житейски съдби и родители разкъсани между техните деца и техните сърца ... Гюлсерен има беден произход, докато съпругата на Джихан -  Дилара има богато семейство. Двете раждат  в една и съща болница в един и същи ден преди 15 години, но една грешка ще промени съдбите им. Имайки подобни фамилни имена, една разсеяна сестра разменя бебета и никой не забелязва. Когато истината за децата се разкрива, възникват големи проблеми между двете семейства, поради напълно различния им начин на живот и икономически статус. Въпреки това, тези събития сближават Джихан и Гюлсерен. Те имат необясними чувства един към друг, от които не могат да избягат или да игнорират.

Всеки понеделник от 20.30 часа по Star tv

Може да  гледате сериала онлайн тук: 

Информация за сериала можете да намерите тук: 

С участието на :

Продукция на: Endemol Türklye   
Режисьор: Cevdet Mercan    
Сценарист: Yıldız Tunç   
Изп.продуцент: Özlem Yurtsever

Резюме
Това е историята за борбата на една сурогатна майка да запази бебето си, когато чрез обрат на съдбата тя открива, че то е собственото й биологично дете. Историята става все по-сложна, когато тя се влюбва в бащата на бебето си.
Заможно семейство очаква единия от синовете им да има наследник. Когато съпругата му не може да забременее, те намират сурогатна майка в лицето на Елиф. Младото момиче има отчаяна нужда от пари и бива лесно измамено от семейството. Когато тя открива, че всъщност е биологичната майка на бебето, тя се бори, за да го вземе обратно. Нещата допълнително се усложняват от любовта, която се заражда между Елиф и Кахраман, докато могъщата фамилия отвръща на удара и отказва да върне техния наследник.

Всеки вторник от 20.30 часа по Star tv

Може да  гледате сериала онлайн тук: 

Информация за сериала можете да намерите тук: 

С участието на :

Продукция на: ОЗ Turkey Medya   
Режисьор: Sadullah Şentürk    
Сценаристи: Muharrem Buhara, Özlem Atasoy   
Изп.продуцент: Aynur Sayar
Музика: Aytekin Ataş, Erdem Doğan   

Резюме
Поради възникнал спор за земя, господин Ихсан Баразоглу е убит от Ръза Селамоглу, в следствие на което Дила ханъм - съпруга на убития се заклева да убие убиеца му. По една случайност Дила се запознава с Ръза, който е непознат за нея. Тя се влюбва и привързва към Ръза бей. Ръза също изпитва голяма любов към Дила ханъм. Когато обаче научава, че Ръза бей е убиеца на съпруга й, Дила ханъм е изправена пред трудно решение.
Кое ще предпочете горделивата и силна Дила ханъм - любовта или обещанието, което е дала срещу горделивия и самоуверен Ръза Селамоглу? Любовта, въпреки натиска на омразата и враждата, обичаите и традициите? Тази любов ще може ли да просъществува?

Всеки  делничен ден в 22.30 часа по Диема фемили

С участието на

Продукция на: Gold Film    
Режисьор: Nihat Durak    
Сценарист: Gamze Özer    
Музика: Mazlum Çimen    
Автор: Necati Cumalı   

Резюме
Суровият бизнес се прави от сурови хора. Това е живот в който не можеш да се довериш на никого. Дори на човека най-близо до сърцето ти.
Иит Санджактар се завръща от Америка, където е завършил образованието си. Още с пристигането си разбира, че баща му продължава да се занимава с незаконна търговия - наркотици и оръжие. Иит иска да промени това, но няма да е лесно. Във фирмата бащата на Иит се доверява само на Дениз, която от скоро работи при него. Той запознава Иит и Дениз и убеждава сина си, че за всичко може да разчита на Дениз.
Дениз няма семейство. Израснала е при осиновители. Баща й е бил агент и е  убит при изпълнение на служебна поръчка. Приятелят на баща й вербува Дениз и я вгражда във фирмата на  Санджактар.
В деня на обрязването на внука му,  стария Санджактар е убит. Иит поема бизнеса. Както го посъветва баща му, той се доверява само на Дениз и се влюбва в нея. Любовта им е споделена.
Възможна ли е истинска любов между мафиот и ченге?

От 21 февруари  всеки уикенд в 22.00 часа по Бтв Лейди

С участието на

"Sessiz Fırtına" 

“Тиха буря/Sessiz Fırtına”

Продукция на: TMC    
Режисьор: Özer Kiziltan    
Сценарист: Bedri Tunç    
Музика: Kıraç    
Изп.продуцент: Erol Avcı   

Ayça VarlıErkan Petekkaya
най - успешната  двойка -
стари участия и нови проекти
 на актьорите

Любов назаем - Son Bahar

Erkan Petekkaya  в: 

"Beyaz Gelıncık"

“Памуковата принцеса - Beyaz gelincik”

“Памуковата принцеса”

"Öyle bir geçer zaman ki"

Ayça Varlıer  в 

"Zeytin Tepesi"

"Kalbim 4 Mevsim"

Гласувайте  за  Erkan Petekkaya -

Гласувайте  за  Ayça Varlıer - 

Гласуването е възможно на всеки час!

Ayça  Varlıer 

Erkan Petekkaya   

# 1
  • Керодиспансера
Ани  Hug благодаря за новата тема,  отново много приветлива и подредена  newsm51 newsm51 newsm51  love001

# 2
 Shocked Shocked Shocked

НЕ ПЕРЕЖИВАЙ ВСЕ ВСТАНЕТ НА СВОИ МЕСТА И ДЕВКА ЭТА НЕ РОДИТ !!!!!!!

Ани   благодаря за новата тема ! Както винаги е прекрасно оформена  Hug Heart Eyes

# 3

Кахраман - - Я люблю Элиф!

# 4
Ани Hug,благодаря за новата тема! Hug

Красива и оригинална както винаги! Hug

# 5
  • Плевен / София
Ани, благодаря за новата тема...

# 6
  • Русе
Ани  Hug цоп и аз на новичко, хубаво както винаги!   bouquet

А сега докато са рекламите... - страшно съм възмутена от Къймет  Mr. Green

Как може да използва собственият си внук и неговите чувства, за да угоди на онези две пепелянки...  Sick

Керем също ме дразни много, но... като го тикат, а и е влюбен...  ooooh! - после и той ще съжалява за всичко това, ама... нали все има надежда  Sad

# 7
Момичета, аз не я харесах много, че стана тъмничка, но да не се повтарям, затова промених цветовете. Дано наистина да ви харесва....че е и малко фатална 113  ooooh!

КОГДА КАХРАМАН СКАЗАЛ ПОЧЕМУ ТЫ СЮДА ПРИШЛА ВОВСЕМ СТАМБУЛЕ НЕ НАШЛА ДРУГОЕ МЕСТО ДЕФНЕ СКАЗАЛА ЧТО ТЫ ЗНАЕШЬ ЧТО ЭТО МОЙ ЛЮБИМЫЙ РЕСТОРАН МЫ ЗДЕСЬ НАЧИНАЛИ ЗДЕСЬ И ЗАКОНЧИМ,ЗА СТОЛЬКО ЛЕТ МЫ ДРУГ ДРУГА ЗНАЕМ ХОРОШО Я ТЕБЕ БУДУ ЛУЧШИМ ДРУГОМ ИТ.Д И Т.П НАВЕШАЛА ЛАПШУ КАЖЕТСЯ ЧТО-ТО ЗАДУМАЛА

# 8
  • Русе
Shocked Shocked Shocked

Ани   благодаря за новата тема ! Както винаги е прекрасно оформена  Hug Heart Eyes

Тио, това кой го казва?  newsm78

# 9
  • Керодиспансера
В тая серия много време отделиха на трио усойници  ooooh!
Каймет знае , че Керем не може да опази Елиф от Максут , но го прати без да се замисли за последиците , само да угоди на Дефне  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 10
Shocked Shocked Shocked

Тио, това кой го казва?  newsm78

Tова е написано от рускинята която  превежда по някое изречение , но и аз не знам на кого са тези думи …може да са на някоя от 3те кобри ... Rolling Eyes

# 11
И мен вече много ме дразни Къймет - видя, че само глупости прави - напр. като заведе Елиф на аборт и Зия бей я предупреди да спре да се меси, ама не...тя Дафка, че Дафка...ах как искам да ий......едно голямо на безмозъчната й глава  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 12
Да знам ,че синът ми и детето което чака е под постоянна заплаха на живота  и виновна за това е Дафне …ей това не мога да разбера как една майка забива удър под кръста на най-любимите си хора…Писна ми от на Къймет лъжите и интригите ! Бях я реабилитирала заради шишето с отрова ,но съм се лъгала! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 13
Керем за кой се мисли  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 много просто момче ще се окаже....

Кахраман побесня  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 14
Кахраман май е избрал къща....

Общи условия

Активация на акаунт