Кой е -А? Малки Сладки Лъжкини - Тема 8

• 50 436
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Ашли и пастора май се разделиха след като тя му призна, че е изневерила. Не си спомням дали той й прости....
А Спенсър сгодена?.... Thinking за пръв път чувам, но може да съм пропуснала този момент..

# 691

А Спенсър сгодена?.... Thinking за пръв път чувам, но може да съм пропуснала този момент..

В реалния живот Simple Smile

# 692
Той пастора и прости, но тя му каза да си ходи и буквално го изгони...мисля, че след това не са давали нищо за тях. Мисля, че ще са Ария и Езра-така бях чела, а и най-реално ми се струва.  Tired

# 693

В реалния живот Simple Smile

Аз мислех, че за сериала става дума   Embarassed

# 694
Четох, че Пейдж се връща в следващия сезон.
И това ме върна към първата ми реакция, когато видях опашлето на Чарлз и тя беше:
" А, това е Пейдж"  Mr. Green Много ми заприлича на нея и все още ми е трудно да си призная дори пред себе си, че я смятам за - А.  Laughing
Само тази теория още не съм развила.  Grinning

# 695
Уф, хич не ми се гледа противната физиономия на Пейдж.  Crossing Arms

# 696
И на мен честно казано. И споменавайки противни физиономии, не искам да виждам никога повече Сиси в този сериал.  Sick Laughing

# 697
На мен номер 1 по противност ми е Пейдж, а номер 2 Мая.

# 698
И на мен честно казано. И споменавайки противни физиономии, не искам да виждам никога повече Сиси в този сериал.  Sick Laughing

Аааа, не, недей така,моля те.  Naughty За Пейдж, Мая, Ария, Танер, Андрю съм съгласна, че без тях мн по-добре, ама Сиси ......  Heart Eyes ;дд

# 699
На мен номер 1 по противност ми е Пейдж, а номер 2 Мая.
+1 след тях са Ария, Тоби и Езра.

# 700
  • Gotham City
И на мен Сиси ми е отвратителна. Мая ми липсва обаче

# 701
  • Варна
Нали казаха, че А бил много здрав физически и според мен Пейдж отговаря на описанието.

# 702
Аз защо останах с впечатлението, че -А е мъж?

# 703
  • Варна
Аз защо останах с впечатлението, че -А е мъж?
Знае ли човек може да е хермафродит  Mr. Green

# 704
Така е всъщност....никога нищо не е сигурно. Тъкмо си помислим, че сме разкрили нещо и хоп изненадаааа  ooooh!  Аз лично предпочитам да върнат Пейдж, отколкото Мая...никак не я харесвам-нито визуално, нито персонажа и. От Сиси имам бегли спомени...не съм сигурна искам ли я обратно  Mr. Green А Тоби го обожавам  Heart Eyes Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт