На колко години станахте майка?

• 67 575
  • 675
  •   1
Отговори
# 615
Само да вметна, че правопис не се учи във "вишото"  Mr. Green Laughing И понеже имам такова, смея да кажа, че не там научих правилно да пиша и употребявам българският език!!! И има много майки, които не учат с децата си, защото са си тъпи, па макар и да са родили на по 20-30 години! Тук в този сайт има прецедент да не се уважава чуждото мнение, че дори да има мини войни, че някой не мисли, като нас!

Още имаш какво да понаучиш за употребата на българския език.
О, ще ме извиняваш, но българска филология не съм учила, нямам и желание! Смея да твърдя, че правописът ми е на доста добро ниво, но никъде не съм казала, че е перфектен! Далеч се съмнявам и твоят да е! Да не говорим, че не мисля и да го уча повече, минало ми е времето.  bowuu Wink

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 16:50 от Прекрасната

# 616
Само да вметна, че правопис не се учи във "вишото"  Mr. Green Laughing И понеже имам такова, смея да кажа, че не там научих правилно да пиша и употребявам българският език!!! И има много майки, които не учат с децата си, защото са си тъпи, па макар и да са родили на по 20-30 години! Тук в този сайт има прецедент да не се уважава чуждото мнение, че дори да има мини войни, че някой не мисли, като нас!

Ти си ярък пример за това! Peace

# 617
DeVa®, надявам се разбираш разликата между уважение на чуждото мнение и толериране на глупостта? Последното със сигурност не го правя!!! А това, че не съм съгласна с мнението ти, не означава, че не го уважавам! Ако не си разбрала това до сега, то ти си много по-ярък пример от мен!!!

# 618
  • SF
Иронията беше, че обикновено точно щрауси като теб, със заровена глава, се опитват да засягат на образование и грамотност.  Wink

Нали нямаше да ме коментираш!!!
Ти си щраус!
И всеки, който не умее да пише правилно, да се чувства засегнат.
Как може да пишете и да четете даже с грешки и да си заравяте главите за тези неща точно като щрауси!!!

За останалите потребители: Тази жена не ме познава, не ме е виждала, не е общувала с мене и не знае аз как постъпвам и каква позиция заемам по отношение на неграмотността. Не й обръщайте внимание.

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 18:19 от Esmee

# 619
"Мили" дами с такова поведение имането на (каквото и да е) образование Ви прави още повече за смях. Бъдете разумни и спрете.

# 620
DeVa®, надявам се разбираш разликата между уважение на чуждото мнение и толериране на глупостта? Последното със сигурност не го правя!!! А това, че не съм съгласна с мнението ти, не означава, че не го уважавам! Ако не си разбрала това до сега, то ти си много по-ярък пример от мен!!!

Напротив! Naughty
Ти си позволи да ме обиждаш лично, дори постави под съмнение родителския ми капацитет, само защото не изпитвам същата агресия и желание за саморазправа, като теб!
Аз не съм те обидила и не бих го направила.

# 621

Напротив! Naughty
Ти си позволи да ме обиждаш лично, дори постави под съмнение родителския ми капацитет, само защото не изпитвам същата агресия и желание за саморазправа, като теб!
Аз не съм те обидила и не бих го направила.
Да, ти беше против мъстта, като средство за разрешаване на проблеми и понеже си против тази мъст, реши да ме преследваш и в други теми...Ако има нещо, което те притеснява и искаш да го обсъдим, нека не занимаваме хората... Има опция за писане на съобщения, ако нещо лично те притеснява, използвай я!

# 622
  • Варна
Ама зорлем искате да я заключите тази тема  Laughing

# 623
И после младите майки били такива и онакива Laughing

# 624
Едната спореща е на 27, а другата- над 40. Явно възрастта в случая е без значение.

# 625
Изложихме се, нали?  Mr. Green Ама и ние сме млади, хей, нищо, че сме над 20  Mr. Green Heart Eyes

# 626
Просто в такава тема спор и нападки са излишни, не се постига нищо градивно, особено когато решението, което си взел, смяташ за правилно.

А дори и да си сгрешил не е хубаво да ти начукват канчето, както се казва. Нито майката на 20 може да върне детето, нито тази на 40+ може да върне годините и да постъпи по друг начин.

Важното е деца да има и да се обичаме Heart Eyes

# 627
Иронията беше, че обикновено точно щрауси като теб, със заровена глава, се опитват да засягат на образование и грамотност.  Wink

Ти си щраус!
Как може да пишете и да четете даже с грешки и да си заравяте главите за тези неща точно като щрауси!!!

За останалите потребители: Тази жена не ме познава, не ме е виждала, не е общувала с мене и не знае аз как постъпвам и каква позиция заемам по отношение на неграмотността. Не й обръщайте внимание.
Бива ли няколко пъти да си редактираш мнението и пак да имаш грешки, претендираща госпожичке?

Не те познавам, за щастие, а и не ми е нужно, за да контрирам малоумното ти изказване относно образованието и младите майки.

# 628

Ти си щраус!

Бива ли няколко пъти да си редактираш мнението и пак да имаш грешки, претендираща госпожичке?

Не те познавам, за щастие, а и не ми е нужно, за да контрирам малоумното ти изказване относно образованието и младите майки.
Те и други изказвания са й необосновани и глупави,обаче като я контрираш с факти,млъква.

# 629
Хората тук са такива ... Аз не съм срещала тема без спорове и обиди ... Потребителите, които се карат с хората са все едни и същи.. Някакви хора тука от някакъв форум съдят други хора, без да ги познават за тяхното образование, за личният им живот, за правото им на мнение дори и за репродуктивните им права..
Вие сте никои за хората, които обвинявате и вашето мнение не е важно за тях.. С вашето мнение хората няма да се поправят така, че когато то е подигравателно, унижаващо някого просто го пропуснете  Peace

Извинявам се, ако съм пропуснала правописни грешки ... Хората понякога грешат   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт