Звездни компромати- 237 част

• 59 443
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
MG18 "Когато грешните хора напуснат живота ти , грешните неща спират да се случват"
мерси

# 496
Защо мислиш,  че са ментата? Той има достатъчно финансови възможности,  за да си позволи да й купува оригинали?  
   Не мисля, виждала съм я с поне 3- ментета на Версаче, 1-Ланвин и сигурно с още много, но беше преди 2-3години. Почти не съм отваряла нейни снимки ,пускани в темата, от едно две години и затова не мога да твърдя нищо за актуалните и тоалети.
   В интерес на истината и аз това се чудя, защо и е да се бъхти под тази свиничка, а той да и купува ментета, простак,ниеден, долен!!!
  Той и на Галена вафленото босче може да си позволи, но тя също се мотаеше по ментета преди да почне да се облича в собствен дизайн.

# 497
ОМГ
Кание
Скрит текст:

# 498
Защо мислиш,  че са ментата? Той има достатъчно финансови възможности,  за да си позволи да й купува оригинали?  

В интерес на истината и аз това се чудя, защо и е да се бъхти под тази свиничка, а той да и купува ментета, простак,ниеден, долен!!!

Не вярвам да е под  Laughing.

# 499
  • Варна
Защо мислиш,  че са ментата? Той има достатъчно финансови възможности,  за да си позволи да й купува оригинали? 
    Не мисля, виждала съм я с поне 3- ментета на Версаче, 1-Ланвин и сигурно с още много, но беше преди 2-3години. Почти не съм отваряла нейни снимки ,пускани в темата, от едно две години и затова не мога да твърдя нищо за актуалните и тоалети.
  Той и на Галена вафленото босче може да си позволи, но тя също се мотаеше по ментета преди да почне да се облича в собствен дизайн.
Явно, цената на това да си отгоре на Шиши, е ментета.
Цената, ако ти стиска, да си отдолу, е оригинали  Mr. Green

# 500
Ще наблюдавам Николета под лупа! По оригиналите ще познаем!!
На Марчето всичко и е ориджинъл....

# 501
  • Бургас

Като й гледаш умрялата физиономия как да не вярваш, че е под тюфлека.

# 502

Като й гледаш умрялата физиономия как да не вярваш, че е под тюфлека.

Ох, вярно, изкарал и е душичката  hahaha.

# 503
Мадона 
Уау , какви ръце ,  Crazy Crazy

# 504
# 505
Точно ръцете са прецизно обработени! Laughing Деколтето, шията...
И защо!? Защо бе, по гащи под прилична рокля. Ми тя върви към 60, признаваме и фигурата и старанието без да ми се мотае по гащи. Tired

# 506
  • Варна
Харесвам такива ръце. Уви, никога няма да ги имам...но при тях си личат много повече изпъкналите вени, които стават все по-видими от едни години нататък.

Бижу, "изгладена" ли е кожата и са "подмладени"? Така ли?

# 507
На мен пък не ми харесват такива ръце. Прекалено мускулести са за вкуса ми, неженствени. Силно изразена коремна преса при жени също не харесвам.

# 508
# 509
  • Варна
Благодаря!
На тези снимки ръцете й са ужасни, а вените, вените...

Общи условия

Активация на акаунт