Детски градини Варна - прием 2015

• 66 239
  • 580
  •   1
Отговори
# 465
  • Varna
Здравейте.ЗНАМ че тук не е точното място,но спешно ми се налага да си пусна дето на градина не сам се интересувала и идея си нямам за нищо.... На 2 години и 6 месеца е възможно ли е? Сега да се получат нещата???

# 466
Здравейте.ЗНАМ че тук не е точното място,но спешно ми се налага да си пусна дето на градина не сам се интересувала и идея си нямам за нищо.... На 2 години и 6 месеца е възможно ли е? Сега да се получат нещата???

Трябва да сте подали документи. Те се подават в годината, в която става на 3 години  детето. За тази година мина класирането основното, после има запълване на останалите свободни места

# 467
  • Varna
blagodarq mnogo....

# 468
но можете да пробвате за ясла да подадете онлайн документи. вчера четох дори правилата. приемат до 2,11г. тъкмо ако успее да се класира /всеки месец е класирането и сега август септември са големите приеми/ до другата година до септември ще е на ясла и ще успеете да кандидаствате другата година за градина. с класирането вече в ясла са по различни нещата. ето ви темата за яслата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=853303.15;topicrefid=20

# 469
но можете да пробвате за ясла да подадете онлайн документи. вчера четох дори правилата. приемат до 2,11г. тъкмо ако успее да се класира /всеки месец е класирането и сега август септември са големите приеми/ до другата година до септември ще е на ясла и ще успеете да кандидаствате другата година за градина. с класирането вече в ясла са по различни нещата. ето ви темата за яслата

Ще бъде на ясла до навърлване на три години, а не до септември догодина. Според мен най-добре е да кандидатстват за ясла веднага и да участват на следващото класиране и детето да тръгне най-рано през август и ще може да остане до навършване на 3г. А през това  време да обиколят градините със останали свободни места и да пробват дали няма да се съгласи някоя директорка да ги запише. Иначе на частна градина винаги е вариант, но си е скъпо начинание.

# 470

Ще бъде на ясла до навърлване на три години, а не до септември догодина. Според мен най-добре е да кандидатстват за ясла веднага и да участват на следващото класиране и детето да тръгне най-рано през август и ще може да остане до навършване на 3г. А през това  време да обиколят градините със останали свободни места и да пробват дали няма да се съгласи някоя директорка да ги запише. Иначе на частна градина винаги е вариант, но си е скъпо начинание.

Без да съм песимист, не виждам как сега ще му направи регистрация и ще го приемат на следващо класиране ( единственно за Аспарухово или Владиславово може би ).....на дъщеря ми съм взела номер от септември и все още този номер е далеч от тези, които се класират.....много недомислици има в тази система, човек не може нищо да планира нито за себе си нито за детето!

# 471
  • Варна
О,  много по-добре е, отколкото лотарията за градината. Ако вземеш номер достатъчно рано класирането ти е сигурно. А в градина - ако ти се падне малък номер на лотарията си дотам.

# 472
Здравейте, приети сме в ОДЗ Славейче, искаме да се разменим с някой от ЦДГ Гълъбче! Ако има желаещи Simple Smile....за детска градина става въпрос, не за ясла!  0887293010

# 473
  • Варна
Здравейте, а как стоят нещата с ремонтите в групите? При нас в Моряче втори корпус нещата са зле. Гадни легла и опасни на всичко отгоре, стаята ше бодисваме, килими ще се купуват, влагоабсорбатори. Шкафчетата вмирисани на мухъл и разчекнати. Изобщо трагедия. За двора да не говорим -такъв няма годен за игра.

# 474
  • Варна
Ти си третата от която чувам такива оплаквания. За стаите специално, дворът е ясен. Ние сме в долното крило и нашата стая специално ми се стори ОК. В спалното само надникнахме от вратата, но ми се стори нормално... Директорката спомена нещо, че ще се прави ремонт на двора, ще се слага противоударна настилка и т.н. Дано наистина се направи нещо, това, което описваш е отврат просто. А вие не попитахте ли как децата ви ще пребивават в такава среда, нещо не казаха ли учителките?

# 475
О,  много по-добре е, отколкото лотарията за градината. Ако вземеш номер достатъчно рано класирането ти е сигурно. А в градина - ако ти се падне малък номер на лотарията си дотам.

Много по-сигурно е от лотарията, да, но в случая жената тепърва ще му взима номер, ще има да чака този номер да се класира...... ooooh! освен ако не е с 6 или 7 точки или няма убийствено голям прием, което пък няма да стане. Извода, който аз си направих и съвета ми към всички с деца на 3м. е да ги регистрират сега за да може като решат след 1 година да ги пуснат на ясла да са сигурни, че ще ги приемат.

# 476
  • UK
Здравейте, къде се намира, като адрес , филиала на Пушкин?

# 477
Здравейте, къде се намира, като адрес , филиала на Пушкин?

Варна, ул. "Княз Дондуков" №31

# 478
За размяна Пушкин-филиал... Искаме в централната сграда на Пушкин   0897998383 Николета

# 479
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Има отделна тема за размяна  на градини

Общи условия

Активация на акаунт