Козметика за тяло – душ гелове, лосиони, масла, скрабове, соли и т.н.

• 40 327
  • 273
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте, страхотнаи полезна е темата  bouquet
Доволна съм от бялата серия скраб,боди лосион и душ пяна на Rituals, a последната ми поръчка от Thebodyshop, скраб шоколад, беше доста несполучлива: консистенцията-по-скоро като на душ гел; аромат-само като отвориш капачката; не ексфолира, защото е прекалено течен и трудно се задържа на кожата, а и не на последно място- свърши доста бързо...След като си довърша глазираната ябълка и ванилията с крем брюле, мисля да не поръчвам известно време от тях Thinking

# 166
  • в 1001-та нощ
heydi  Hug благодаря  Hug

# 167
Здравейте имам въпрос относно бронзиращият спрей мус на Палмарс, нов е, използвал ли го е някой и как точно действа, необходимо ли е да се излага на слънце или само се втрива. Благодаря!
      В момента го ползвам- само веднъж сложих, но имам линии. Обяснявам го с това, че бърсо облякох долнище. Ще пробвам отново и ще пиша

# 168
Здравейте, момичета! Не съм напълно сигурна дали тук е мястото на въпроса ми, но понеже се отнася общо за козметика за тяло, се хващам за "т.н." в края на името на темата и се надявам тук да намеря отговор на питането си Wink Embarassed.

Купих си този лосион за постепенно изграждане на лек тен: http://beautycosmetic.biz/dove-losion-tyalo-summer-glow-p-747.html . През последните 1-2 седмици бях започнала да се мажа и с антицелулитен гел и сега съм в чуденка, как да съчетая двата продукта и дали изобщо могат да се съчетаят. За да имат ефект, трябва и двата да се прилагат ежедневно, обаче не знам кое след кое да нанасям Rolling Eyes. Ако сред вас има такива, ползвали подобни продукти успоредно във времето, ще съм безкрайно благодарна на вашите препоръки, как да процедирам Praynig. Благодаря ви Hug!

# 169
  • Варна
Намерих приложение и на ужасните им пилинг гъби  Mr. Green

Аз упорито ползвам моята гъба и дори обмислям да си купя нова. Струва ми се, че ще е подходяща за употреба преди антицелулитен или стягащ продукт за тяло. Направи ми впечатление, че след нея кожата попива лосиони и масла "по-жадно" някак Simple Smile

# 170
  • в 1001-та нощ
Аз моята я ползвам, като измивам краката с хладък душ, като се прибирам от някъде Simple Smile Хем се освежавам, хем малко пилинг не е излишен Simple Smile

# 171
  • Варна
И така ще пробвам Simple Smile

# 172
Здравейте!Споделям с вас любимите ми продукти за борба с тлъстинките Mr. GreenИ искам да кажа,че имат ефект само когато не ме мързи да се мажа и когато не ям боклуци Mr. Green
Скрит текст:
Скрит текст:

# 173
  • SF
Този Лирен къде се продава? И можеш ли да опишеш аромата му.

# 174
  • гр. София
Аз влизам набързо да похваля скраба на Weleda. Само един вид е, казахи ми че е против целулит. Дадоха ми мостра, ухае страхотно в банята.  Party Като ефект против целулит не мога да коментирам от едно ползване.

# 175
Този Лирен къде се продава? И можеш ли да опишеш аромата му.
Купувам го от ЛИЛИ,аромата му е точно на сладки цитруси,и с изветряването става още по-приятен,консистенцията е бял крем,попива веднага HugЦена 9лева и нещо Heart Eyes

# 176
  • София
Аз влизам набързо да похваля скраба на Weleda. Само един вид е, казахи ми че е против целулит. Дадоха ми мостра, ухае страхотно в банята.  Party Като ефект против целулит не мога да коментирам от едно ползване.
И на мен ми дадоха мостра на скраба в аптека Ремедиум,но не е моят скраб това.Ухае приятно,свежо,цитрусово.Но изобщо не успя да ме ексфолира както аз искам.Частичките са прекалено финни и почти не се усещат.Като душ гел си ми е.

# 177
  • гр. София
И на мен ми дадоха мостра на скраба в аптека Ремедиум,но не е моят скраб това.Ухае приятно,свежо,цитрусово.Но изобщо не успя да ме ексфолира както аз искам.Частичките са прекалено финни и почти не се усещат.Като душ гел си ми е.

Мда, прилича малко на душ-гел. Мен ме грабна аромата  Grinning. Даже не знаех, че е против целулит /не че има някакво значение/.

# 178
  • Варна

Bubble, опитай с мед и сол, 2-3 супени лъжици мед и толкова сол, разбъркай хубаво и обтрий тялото си, става като коприна!   Flutter  Аз го ползвам и за лице, веднуж в седмицата правя тази процедура, както за тялото, така и за лицето, това ме спаси от подкожни косми....   Peace 

# 179
  • София
buba. ,благодаря за идеята!

Аз сега ползвам една четка,даже има и цяла тема за сухочеткането и много добре ми се отразява.Иначе обичам с утайка от кафе да се обтривам,харесвам и захарните ексфолианти на Рефан,както и блокчетата на Лъш.

Общи условия

Активация на акаунт