Козметика за тяло – душ гелове, лосиони, масла, скрабове, соли и т.н.

• 40 236
  • 273
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм доволна от лосионите на Ейвън Simple Smile

# 196
Да съживя темата  Mr. Green Напоследък съм супер отегчена от бялата козметика и търся да пробвам нещо ново за тяло (главно откъм измиване). Чакам поръчка с корейски нещица, дано се разнообразя малко.
Не съм почитателка на Лъш, ама въобще, но желетата за тяло - някой ползвал ли ги е да сподели? Чета в момента две ревюта и са ми супер интересни. Гледах, че имат и пластелин за тяло  Shocked
Скрит текст:
http://-spam252-/2016/01/lush-whoosh-shower-jelly.html - по описание звучи много добре, за коса едва ли бих го ползвала. Като гледам в сайта им имат само 2 вида, но съставите далеч не са чак толкова прекрасни, макар че определено са хубави и по моите критерии са ок.

Сега гледам и тук, което пък ме кара леко да се разубедя да поръчам - http://www.weekendramblings.com/2011/09/lush-shower-jelly-whoosh-review.html

Можете ли да ми предложите нещо нестандартно за баня/душ?  bouquet

# 197
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз мога да ти предложа гел-пяната на Rituals във флакон, ако имаш бензоностанция Еко наблизо.Излиза гел, който веднага се превръща в пяна.Голям е кеф с нея  Mr. Green

# 198
Пяна имах на Орифлейм и на Дъглас май (не помня вече) - наистина са много готин тип продукти

Вероятно ще си поръчам от желетата, пък да видим  newsm78

# 199
  • София
Пяна имах на Орифлейм и на Дъглас май (не помня вече) - наистина са много готин тип продукти

Вероятно ще си поръчам от желетата, пък да видим  newsm78

Ако ти е нормална към суха кожата, пробвай някое олио за миене, аз от как смених душ геловете с олио, буквално се родих. В момента използвам тези:

Това също не е лошо и струва 5лв., но горните 3 са по-добри и не го повторих.

# 200
Олио на Юсерин в прозрачна бутилка имах, жълто, беше превъзходно  Heart Eyes с това на Балеа така и не се разбрах

# 201
И аз си взех прозрачната бутилка на Eucerin след добрите отзиви във форума. Много съм доволна, ползвам го и за децата. Директно се хвърлих на голямата бутилка и вече повече от 2месеца го ползваме, а е само наполовина.

Тези на Ритуалс от къде си ги купувате?

# 202
  • Велико Търново
Отдавна му се каня на олиото на Юсерин, а и душ гелът ми е на привършване тъкмо. Пени ли се, ароматът какъв е?

# 203
  • Пловдив
Олиото не прави пяна, или поне аз не мога да направя Blush

# 204
  • София
Ритуалс, но само няколко вида, има в бензиностанции Еко ( зареждаш бензин, за който получаваш точки, после доплащаш малко и можеш да си вземеш някой от комплектите Peace, е- може и без да зареждаш, но е по-висока цената) Аз съм пристрастена към бялата серия,която преди ми носеха от Европа, та вече имам доста комплекти   Crazy. Не знам обаче докога е промоцията, мисля до някой февруари беше newsm78

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 20:57 от mishoto

# 205
  • София
Отдавна му се каня на олиото на Юсерин, а и душ гелът ми е на привършване тъкмо. Пени ли се, ароматът какъв е?

Аромата не е силната му страна, почти не се усеща, по-скоро разкошната след него кожа ми харесва.  Аз нанасям на найлонови ръкавици малко количество и добре изтърквам цялото тяло, така имам ексфолиране+омекояване. Ей такива ръкавици.

# 206
Леко се пени, аз нанасям директно върху кожата и разтривам до пяна. Олито леко омазнява кожата, така тя не е суха след това и си спестявам мазането с лосиони. Много е удобно, особено когато бързам.
Един от първите пъти, когато го дадох на децата да го ползват, големият ми син (на 9г.) си сложил на косата и се провикваше и жалваше какъв гаден шампоан съм му дала, много мазен бил и не се измивал. Косата му била станала като с олио намазана  Joy Joy Joy  Падна голям смях, като му обясних, че това е за тяло и си е наистина олио  Mr. Green
Ароматът го усещам леко медицински, но не ме дразни, деликатен е и не пречи после при избора ми на парфюм за деня.

А някой може ли да сравни олиото на Юсерин с това на Локситан? Мисля го от известно време, та бих се радвала на отзиви.

Благодаря mishoto  bouquet   Непременно ще ги погледна Heart Eyes

# 207
  • Велико Търново
Много ви благодаря, момичета bouquet Ще взема за мен и дъщеря ми.

# 208
  • Пловдив
Някъде го гледах промо ,две бройки на по ниска цена. Мисля,че беше в Марви,провери Peace

# 209
  • София

А някой може ли да сравни олиото на Юсерин с това на Локситан? Мисля го от известно време, та бих се радвала на отзиви.

Имам това на l'occitane, но не съм го пробвала още, ще тествам и ще пиша  Hug

Общи условия

Активация на акаунт