хрема в 39г.с

• 1 359
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, в 39г.с. съм, а от вчера съм с сравнително лека хрема и малко ме боли гърлото и съм мн.притеснена, ако родя сега дали на бебето ще му има нещо? Ако сте го преживяли или знаете нещо по темата моля пишете!!! Предварително благодаря!

# 1
Привет.

В момента върлуват вируси и грипни инфекции. Щом хремата е лека и боките в гърлото не са силни - не се притеснявай, а се консултирай с АГ. Лекар най добре ще прецени как да процедирате в тази ситуация.

# 2
Ще се обадя, но в понеделник! Благодаря!

# 3
Лекувай се с това което ти е позволено в момента. Ако родиш и още имаш хрема вероятно ще ползваш маска.
Бързо оздравяване и още по-бързо и лесно раждане.

# 4
 Simple SmileДа така и правя! Само то да е добре! Мн.благодаря!!!

# 5
  • София
Не се притеснявай по презумция, но все пак вземи някакви мерки- може да пробваш нещо природно, докато дойде консултацията с лекар. Пий чайове, хапни мед с лимон.
За хрема е доста ефикасно вода с морска сол- слагаш една лъжичка сол в чаша вода, стопляш да се разтвори и след като стане с поносима температура, слагаш вода в шепата и смъркаш. Много е гадно, но помага, има и подобен разтвор- вода със сол в аптеките, ако не ти се занимава

# 6
 Благодаря и на теб, взимам разни неща и днес съм по -добре, но дано не съм го заразила.Това най- мн.ме притеснява! Cry

Общи условия

Активация на акаунт