„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 10

• 103 029
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
# 46
# 47
Благодаря на Ваня за интересните теми , чета ви всички с огромен интерес и нетърпение  newsm51

# 48
Момичета, честит празник и винаги да ви е празнично! newsm51
Едно въпросче имам, че се обърках покрай шаренето напред-назад по сериала
Скрит текст:
В коя серия /или в кой момент/  Боран казва на Съла, че я е спасил не заради нея самата, а заради детето?  Когато  я спасява от стрелбата на детето  и поема куршума или сред това?  То затова  човек бива да се кротне и да не щъка по сериите, че ето на, обърква се като мен  Turn-l

# 49
Честит 8-ми март, мили дами!

# 50
Честит  8 Март

Бъдете живи и здрави и много обичани и щастливи
  bouquet

# 51
Скрит текст:
В коя серия /или в кой момент/  Боран казва на Съла, че я е спасил не заради нея самата, а заради детето?  Когато  я спасява от стрелбата на детето  и поема куршума или сред това?  То затова  човек бива да се кротне и да не щъка по сериите, че ето на, обърква се като мен  Turn-l

Скрит текст:
казва й го когато се засичат пред училището където тя записа малкия Емир, а Боран заведе детето което го простреля, ще го излъчат в следващия епизод[/tt][/tt]

# 52
Здравейте и честит празник момичета. Grinning
Ваня.  bouquet

# 53
Скрит текст:

Oncee, има го този момент на пообъркване и при мен, ама то сърце трае ли .... newsm12

Скрит текст:
Разговорът, за който питаш е в 20-ти оригинален епизод

# 54
Празник честит,
От ага младолик!
Кармъзъ чичек Ви подарява
Любов и щастие Ви пожелава..

# 55
alex_ 94, diadini- благодаря ви, момичета! newsm51 Вече за стотен път се заканвам да не ходя напред по сериите на руски  doh Да видим докога ще издържат тези добри намерения Grinning

# 56
Честит празник момичета.  Hug

Ехеее, и Боран ага ни носи цветя. Simple Smile

# 57
Честит празник дами!Аз съм явно от най лудите май ,не само напред ами вече потретям сериала с руско аудио звучене ,направо си го наизустявам ,вчера пробвах и с македонско звучене също ми хареса.
Скрит текст:
Аз се заплених ама направо залепнах на монитора и ако не гледам КПА в сряда то по 7 дни си лягам и ставам със сериите,моя мъж не ме ревнува от екранния ага но му е чудно как не ми омръзна, но  и си ме знае, така бях и с Аси и 1001 нощ та и до сега ,и днес се събудих с Онур и Шехерезада.На мене играта на Боран ми повече харесва, по достоверен ми е ,и гнева който кипи и любовта му са ми прекрасно предадени ,но пък и Съла е доста млада и макар да е израстнала с Емре то любовта тя срещна с Боран ,да тя се прегръщаше с Емре но за мен това не е прегръдка изтъкана от обич, по скоро е прегръдка с приятеля от детството ,Боран не пристъпва прага на благоприличието нито с Гизем която е впечатлена от ума ,начетеността и естествено и от красотата му но той с нея е на разстояние,после и с психиятърката също ще е в границите на благоприличието, но там поне ще е по духовит та даже и да кажа от мъжка суета ще си позволи малко повечко но пак в границите на допустимото,той наистина както казва и сестра му по късно обича само Съла,и това което и казва на самата нея при посещението на Емре по късно е истина,той няма очи за никоя друга,сърцето и душата си той подари на това младо девойче.
Пак се поувлякох но това съм аз нещо хареса ли ми докато не го наизустя не мирясвам.Ваня ,благодаря ти за темата и ако има някъде нещо за самия актьорски състав моля те пусни го ,на мене ми е интересно а познавам малко от актьорите от други проекти ,много силен е състава и играят прекрасно особено двете майки Бедар и Кефсер а и останалите също.

# 58
  • IT
За темата благодаря
Честит празник

Сядам да гледам 22 и 23 серия.
Три дена нещо бях болна и имах маратон с Аси, там също има невероятна химия между героите. Не при всички екранни двойки се получава.

# 59
Божее Боже мъжът ми да ме ревнува ,
от някой си от екрана, да не сме на 15г.
все едно аз да го ревнувам като чете последната страница на в.Труд  ooooh!
Ревнуват несигурните, за щастие  не сме такива  Peace

Общи условия

Активация на акаунт