Лидл ::61::

• 81 300
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Аз купих от турист.обувки,но за детето...ще ги пробва др.седмица,че в тоя сняг отсана без свестни обувки,а ще ходят на Боровец.Пише,че се непромокаеми.Чудя се само дали да не е по-големия номер,ама пък като му хлопат  Thinking

# 661
  • оттам, откъдето започва България
Това писмо направо трябва да се изпрати до централата им. Те са длъжни, при проявен интерес от потребител за консуматив на тяхна стока, да намерят начин и да го доставят.
Ами, да. Изпрати им го по пощата с обратна разписка. Обясни казусът и и им пиши, че ако не реагират адекватно, ще се обърнеш към комисията за защита на потребителите.

Скрит текст:
Признавам, че и аз трудно се навивам да реагирам и предпочитам да е "от мен да мине", ама в случая дразнещото е, че са използвали клише да се оправдаят, вместо любезно да ти се извинят за неудобството  Peace
Вярно е, че отговорите им са клишета, но понякога проявяват творчество, макар че не получаваш това, което искаш:
Скрит текст:
Уважаема госпожо .....,
Благодарим Ви за интереса към Лидл България и нашите продукти.

За съжаление посоченият артикул не е предвиден за продажба през следващата ни W5 тема.

Надяваме се да сме успели да отговорим на въпроса Ви, както и че занапред ще можем да Ви радваме с разумни цени и добро качество.

С уважение,

Росица Манова
отдел Стоково снабдяване

и
 Уважаема госпожо ......,
Във връзка с Вашето запитване за по-малки разфасовки от праховете Formil, бихме искали да Ви информираме, че на този етап за съжаление не се предвижда подобно предлагане, но ще имаме предвид Вашето предложение при бъдещо разширяване на асортимента.
Надяваме се да сме успели да отговорим на въпроса Ви, както и че занапред ще можем да Ви радваме с разумни цени и добро качество.
С уважение,
Росица Манова
отдел Стоково снабдяване

Уважаема госпожо .......,
Благодарим за Вашето запитване от 08.03.2015. Не можем да се обвържем с конкретна дата, на която ще бъде пуснат отново в продажба търсеният от Вас артикул, тъй като има и фактори, независещи от нас: доставчик, транспорт и др. Относно всички актуални и предстоящи промоции можете да се информирате от нашите брошури или интернет сайт www.lidl.bg.
С уважение,
Кристина Иванова
отдел Обслужване на клиенти

# 662
Уредът може да е спрян, но сега да не ровя ЗЗП, длъжни са да поддържат консумативи за него. Това направо е до КЗП.

# 663
  • от Луната
Някой купувал ли си е туристическите обувки от Лидл? Поръчах си ги по телефона и ми се обадиха, че са пристигнали, обаче в друга тема ми обясняваха колко не били хубави. Каква им беше цената, че не си спомням?
Мъж ми има от тях, купихме ги началото на зимата бяха намалени на 33лв  newsm78. Изкара си цяла зима с тях, като само веднъж краката са му били мокри, но каза, че е стъпил в някаква огромна локва и е възможно водата да е влязла покрай глезена  Mr. Green
Понеже скоро имахме казус за продукт с консумативи и четох, че според закона когато се произвежда такъв продукт производителя е длъжен да произвежда консумативи 10г след спиране производството на самия продукт. По тази логика би трябвало и продавачите да са по този закон с консумативите. Пробвайте с жалба до КЗП

# 664
Ние също взехме от детските тур.обувки,не пропускат,пробвахме ги в снега(29.99 лв.е цената)

# 665
Някой каза, че спарвали и не били удобни за туризъм.

# 666
  • Пловдив
За туризъм, мисля, е по добре да се вземе нещо от Декатлон.

# 667
  • Асеновград
Не спарват, носила съм ги в най големите горещини, и са удобни, но на мен преди две седмици ми пропуснаха, бях ги сложила в мокрия сняг и подгизнаха.По леки са от Каримора и Фила , но няма да ги нося в мокро време.Моите са вече на година имам и ниски и високи.Външно не са мръднали а доста кал и преход са видели.

# 668
  • софия
Препаратът за стъклокерамика за нищо не става. Замина в кофата. Сравнявам с този на Хитман, който ползвам от 10 г. и плотът ми е като нов. Не е имало нещо, което не е изчистил с мин. усилие от моя страна.

# 669
и аз не съм доволмна от препарата за керамика

# 670
  • русе
има ли пресен спанак и на каква цена е ?

# 671
  • София
има някакъв спанак в целофанов плик, 300 или 500 гр. Май е около 2 лв опаковката.
Има и много видове замразен.

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 21:56 от Aisha

# 672

Искам дънки, прави, крайно време е да пуснат. Тези добри ли са?  Дано успея утре да ги видя, ако ги има. Намален млечен продукт си накупих, нещо рядко взех да го засичам на това място. А когато му се чудех, имаше цели камари и си казвах:"това пък кой ще го купи?" Mr. Green

И топченцата Simple Smile
Скрит текст:

# 673
Лабрекс, дразниш, а...с тия топчета? Laughing Mr. Green Онзи ден спретнах тортичка Рафаело и  с тях я украсих отгоре. Heart Eyes
Вики, не съм получила брошура по пощата, но може би това е причината за различния размер Laughing

# 674
  • Варна
има ли пресен спанак и на каква цена е ?

500гр. е и е повече от 2 лв., предния път взех и не поня цената.

Влизам да помрънкам. Днес взех чери домати, цената пишеше, че е 2.29лв. за 500гр. Малко по-евтини от Кауфланд, но прибирайки се вкъщи, на касовия бон ... 3.29лв. - прецакана. Много рядко ми се случва да не си прегледам бележката на момента и ето ... Та, проверявайте си касовия бон на място.

Общи условия

Активация на акаунт