Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 10

• 92 856
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Вестерос
Ама Дарси зомби ли е  Joy

# 586

И таз добра  Joy

# 587
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гледам версията на Бондарчук от 2006-та на "Тихият Дон" и съм възхитена дотук Heart Eyes

# 588
  • София
Няколко поредни съботи и недели даваха по бтв Ана Каренина /кооп продукция/ , нова версия.
Така и не успях да го гледам , откъде да го изтегля ?

Има една копродукция (Италия, Франция, Испания и Литва) от 2013 г., с БГ аудио, което означава, че е минавала по телевизията. Ако за тази версия на "Ана Каренина" става въпрос, има я в Замунда.

# 589
Няколко поредни съботи и недели даваха по бтв Ана Каренина /кооп продукция/ , нова версия.

Има една копродукция (Италия, Франция, Испания и Литва) от 2013 г., с БГ аудио, което означава, че е минавала по телевизията. Ако за тази версия на "Ана Каренина" става въпрос, има я в Замунда.
Точно за тази става дума и точно с бг аудио .

# 590
  • в морето до колене
Гледам версията на Бондарчук от 2006-та на "Тихият Дон" и съм възхитена дотук Heart Eyes
Джой, а защо от 2006? Федор правил ли е нещо по екранизацията на баща си или само я изважда на бял свят след години? Стана ми любопитно, а на работа няма как да копна по-дълбоко.
Аз съм гледала само класическата екранизация от 50-е години...
А гледам в Кинопоиск че има и чисто нова - сериал от миналата година.

# 591
# 592

Не го открих .
Открих друга версия от 2012 Великобритания . newsm78

# 593
Всичко можах да преглътна, но когато Дарси поиска ръката на Лизи, обяснявайки й, че го прави въпреки социалните им различия и тя тогава обидена го спука от бой, нещо се пречупи завинаги в мен!   Mr. Green hahaha

Това много държа да го видя! Mr. Green
Може ли линк или инфо откъде да  изтегля екшън-версията.
Заинтригувахте ме Grinning

# 594
http://www.imdb.com/title/tt1374989/

ето линк, а иначе го има в замунда
най-интересното е, че са спазили почти изцяло сюжетната линия, че даже и някои реплики са едно към едно, аз нали наизуст ги знам и книгата и филмите
 П.С.
Зомбито е Уикъм-нали е лош  Joy Joy Joy

# 595
  • Вестерос
 Joy Joy

# 596
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, а защо от 2006? Федор правил ли е нещо по екранизацията на баща си или само я изважда на бял свят след години? Стана ми любопитно, а на работа няма как да копна по-дълбоко.
Аз съм гледала само класическата екранизация от 50-е години...
А гледам в Кинопоиск че има и чисто нова - сериал от миналата година.
Мяч, този сериал, с Рупърт Еверет http://www.imdb.com/title/tt0384712/?ref_=fn_al_tt_1
Двамата Бондарчук заедно са режисьори.

# 597
  • София

Не го открих .
Открих друга версия от 2012 Великобритания . newsm78

Има го, в старата Замунда е.
/заради филтъра тук не го слагам директно/
Изпиши го така и би трябвало да излезе - Anna Karenina / Ана Каренина (2013)

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 20:04 от Leya

# 598
  • в морето до колене
Мяч, този сериал, с Рупърт Еверет http://www.imdb.com/title/tt0384712/?ref_=fn_al_tt_1
Двамата Бондарчук заедно са режисьори.
Благодаря и на двете.  bouquet
Информирах се.

http://www.imdb.com/title/tt1374989/
най-интересното е, че са спазили почти изцяло сюжетната линия...
Сюжетната линия и репликите може и да са спазили, но кастингът им е непонятен за мен   Rolling Eyes
Никой не може да ме убеди, че може някой да откаже на Мат, а да предпочете Сам Райли (който може и да е добър актьор, но определено не ми се струва подходящ за Дарси). ЕТА - това изглежда точно като избора на Рийз Уидърспуун м/у Крис Пайн и Том Харди.  Crossing Arms
Може и да се напъна да го гледам... някога... само за да видя, как работи тази кастингова загадка.  Crazy

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 21:58 от мячик

# 599
    Разсмяхте ме с глас посред нощ с тази зомбирана версия! Аз и убийството в Пембърли не понесох заради потресаващия каст - верно, че англичаните са много грозни, че и актьорите им!,- та зомбита не бих си причинила.
     Защо не направят няколко продължения в същия остинин стил, ще бъде по-оригинално. Не, няма да си развалям настроението с подобни експерименти... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт