Детегледачка или частна ясла за дете на годинка

• 9 258
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Мисля,че не са важни препоръките,автобиографии и всякакви док..важното е детето.Не ви харесва детегледачката,но детето е щастливо,спокойно и весело развива се добре.Харесва ви детегледачката,но малчугана е нервен ,реве,не се храни,мрачно и тъжно седи.Как да се постъпи?Децата определят коя жена е достойна да замества мама когато е на работа.

Абсолютно точно  Peace

# 31
Мисълтa ми беше, че яслaтa може дa бъде и хубaво място зa децaтa. Всяко едно дете е рaзлично и честотaтa нa боледувaниятa е рaзличнa.

Вярно е, но когато се касае за дете на 1 годинка, аз не бих имала смелостта да експериментирам от кои ще се окаже- от нонстоп боледуващите или не. Ако няма друг избор човек, това е друго нещо. Но при наличие на избор, мисля че е по-добре да не се правят експерименти със здравето на толкова малко дете.

Така е.Нямах избор и го пуснах.Детето беше добре и боледуваше малко и леко.НО ако боледуваше често или тежко...някак всичко се обезмисля ,работата ми,яслата ,защото е изтезание за шефа/не че му пука/,колегите ,за мен ,за детето и нищо от това което съм искала да върви добре не върви.Значи щях да сменя плана.Щеше да излезе ,като експеримент,но реших да опитам.

# 32
Desitkata77, цитатът по-горе беше мой, но Вие сте написали точно това, което щях и аз да отговоря. Grinning Дори децата ни са на една и съща възраст.

# 33
Извинявам се грешката.
Пак да кажа,че майката избира най-доброто за детето си.Ясла,градина,детегледачка верния вариант се показва с времето.Но дори и да не се получи сменяш варианта,може и дори след година.Не е хубаво да се настройват хората срещу ясла или детегледачка.Всяко дете е различно.Факт е,че яслите са пълни и децата оживяват.Факт е че няма как да знаете как се държи детегледачката цял ден с детето.Просто може да споделим опит,а авторката да съблюдава за негативите ,проблемите и да реагира по-бързо независимо какво ще избере.

# 34
  • Пловдив
За детегледачка! Моят ходи месец и нещо на частна ясла, после взех детегледачка....Ако се върна назад във времето, щях да пропусна пускането на ясла! За държавна изобщо не мислех!

# 35
Детегледачка. Дори да махнем проблема с боледуванията, за малко дете (то си е още бебе) индивидуалната грижа е по-добра от яслената, щом може да си го позволи човек.

Общи условия

Активация на акаунт