Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 659
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 830
Страхотна е тази снимка с Леополд и котето, надничащо отзад. Heart Eyes Винаги много са ме радвали дружбите между котки и кучета.

# 1 831
Ето ме и мееен  Hug
Тоя тъп дъжд ми развали плановете  Crossing Arms

Жади, ти пък какви планове имаш  Joy.
Ох, много си ми любима, страхотна майка ще си.

# 1 832
Ето ме и мееен  Hug
Тоя тъп дъжд ми развали плановете  Crossing Arms

Жади, ти пък какви планове имаш  Joy.
Ох, много си ми любима, страхотна майка ще си.

Как какви? 5 км на гребната база ходом бях решила за днес  Mr. Green благодаря ти, Даун   bouquet
Жаки пътува днес, дано всичко е наред.
Ох, пак сънувах странен сън. Всички от темата бяхме на парти, което се казваше " Фрикаделите на Лиляна" ама само тва помня  Crazy

# 1 833
Ох, пак сънувах странен сън. Всички от темата бяхме на парти, което се казваше " Фрикаделите на Лиляна"
.. по случай раждането на белла". Grinning
Нино, много се радвам за твоето бабче. Нека повече да не ви притеснява и да ѝ се радвате още дълги години.

# 1 834
  • Ямбол
...
Ох, пак сънувах странен сън. Всички от темата бяхме на парти, което се казваше " Фрикаделите на Лиляна" ама само тва помня  Crazy
Имаш пророчески сън. Снощи правих фрикадели.

# 1 835
Аз сготвих и го изядахме. Детето отиде на купон, а на мен ми се спи, ама трябва да го чакам.

# 1 836
  • София
Хе, на Джули котката как прилича на наш Мъро! Само дето моят е дундак голям, същински Гарфийлд.
Днес не сме мръднали от нас, щерката, дето само навън обича да стои, твърдо отказа да излиза днес; синът ми и той си промени плановете за излизане. Та само се въртим между правене на сладки и оправяне на стаите, учене и мързелуване.
Обърнахме леглото на шерката така че да е на втори етаж, много искаше отдавна, сега ше видим как ше е.

# 1 837
...
Имаш пророчески сън. Снощи правих фрикадели.

И аз.
Като видях снимките на спящите красавици отидох да си гушна моята.
Много здраве на бабите.
Янтра, здрави ли са, че доста се постарах с опаковането. Момчето в Еконт щеше да се гътне преди да ги сложи в още едно кашонче.

# 1 838
Ето ме и мен.
Не знам защо събота и неделя са наречени "почивни дни".
Денят при мен започна с мокър сняг. Вече не помня кога за последно съм видяла слънце.
Не споделям чувствата на Борил към това мартенско време.
Имаше някаква игра...или как се наричаше. Да си избереш един ден от месец март. Какъвто е той, такава ще ти е годината  newsm78
И напук на времето, аз прибрах всички дебели дрехи. Оставих разни по-преходни към пролетно-летния сезон. И извадих на преден план летните Wink

# 1 839
Започнах да чета нова книга - A Darker Shade", сборнк с кратки разкази на шведцки писатели е. Била е издадена след като нашумя Стейг Ларстрьом. Има и негов разказ в книгата.
Много ме впечатли прологът, 50 страници анализ на шведската литература. Много ми беше интересно. Първият разказ ми хареса, наподобяваше Рей Бредбъри или Дафни Дьо Морие.
Не мога да повярвам, че намерих преводна литература в библиотеката.
Имам най-мързеливото куче на света, донесе ми топката уж да си играем, но за нея играта е аз да хвърля топката, тя да полегне и да ме гледа как отивам да взема топката.
Момичета, дръжте ме будна, купонджия трябва да прибирам  ooooh!.

# 1 840
Здравейте и от мен !
Днес е дъждовно и мрачно и тегаво някакво.
  Кога стана 15 и 20 Grinning - филм започнах да гледам ,после хукнах за продукти за салата и торта и сега равносметка - пред празна чиния от салатата и няма торта още.
  Вчера дъщеря ми ми донесе да чета "Зимоковецът" / звучи ми като Сомоковеца Grinning /
   Преди време прочетох няколко реда от книга на Пратчет и самата мелодия в текста ме очарова. 
  Препоръчайте ми негови книги от кои е добре да започна / разбрах ,че тази била от детската поредица /.

# 1 841
Гледам "Комбина" по НОва. Харесва ми. Забавно им се получава интервюто на двете водещи. Peace

# 1 842
  • София
Онна, синът да не е и той на същото - в 1 АЕГ?
А, сега видях, че той е от по-рано и е по-малък[/b]
На втори кръг на IMAS беше.

# 1 843
При нас слънцето е решило за петнайсет-двайсет минути да ни се покаже. Уж бях почнала да гладя, докато детето спи, но като видях, че светна,  се настаних  с книга на терасата да се понапека Laughing
Джули, Акаша, много са мили спящите ви девойки.
С един такъв балон големи ядове съм брала. Ама литна навън и стълба не помогна..

# 1 844
Много добре се спи на такова време, наваксах си за седмицата. Ох сега с едната ръка яде супа, с другата държи балона Crazy

Общи условия

Активация на акаунт